diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 sesese o to chodzilo...:evil_lol: Quote
wiq Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 no nie, we wro śpię po 3 h to choć w domu chciałam odpocząć i mi to udaremiłaś :placz: Quote
diabelkowa Posted November 3, 2007 Author Posted November 3, 2007 to prosze na odstresowanie :) Quote
wiq Posted November 3, 2007 Posted November 3, 2007 już mi lepiej :loveu: bombowe są te szele.. już widzę moją brygadę w nich :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 diabelkowa napisał(a):zmierzylam kundla:evil_lol: od czubka nosa do konca ogona 118cm w klebie 43.5 moze 44 obw szyji min 37 a zazwyczaj nosimy ok 40 obrozki obw klatki piersiowej 55 cm :) ale on kuzwa dluuuugi:evil_lol: A ta długość 118 cm, to po rozciągnięciu czy bez rozciągania? :cool3: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 z rozciaganiem :P trzymam go za ogon do gory nogami a siostra go mierzy :) [SIZE="1"]fuuj logan puscila baka .... Quote
agaciaaa Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 witam :cool3: widziałam dużo fotek, jakiś latający Loganek nawet był :evil_lol: http://img220.imageshack.us/img220/1220/zdjcie023hd1.jpg ta jest boooska :loveu: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 Dzień dobry :loveu: Ojej, ale się Diabelkowo w tej galerii Logana zrobiło :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Grasz na gitarze? :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 [quote name='agaciaaa']witam :cool3: widziałam dużo fotek, jakiś latający Loganek nawet był :evil_lol: http://img220.imageshack.us/img220/1220/zdjcie023hd1.jpg ta jest boooska :loveu: czesc :) dzieki :) [quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dzień dobry :loveu: Ojej, ale się Diabelkowo w tej galerii Logana zrobiło :evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Grasz na gitarze? :loveu: To bylo dawno temu i nie prawda ;) to jest historyczna gitara ktora musialam ssprzedac zeby kupic sobie goldena.... Mam juz aparata od TZta ide robic fotki:) gorzej z kablem...:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 fotki sa ale slabej jakosci bo kabla nie ma z aparatu... z telefonu fajne fotki ale slaba jakosc z aparatu jakosc lepsza ale nie fajne fotki;p i logan latajacy tym razem juz na trawce:) Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 moj ma w doopie pilki:( jak mu rzucam to owszem podbiegnie ... i poczeka az spadnie, wtedy wezmie i przyniesie (badz nie przyniesie tylko ucieknie z nią)... a ja zawsze chcialam miec psa do frisbee:( Quote
Marta_Ares Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 oo latajacy Logan:evil_lol: :loveu: :loveu: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 moj to prawie zawsze jest chetny na bieganie za pilko na skakanie zadziej... tez woli poczekac az spadnie ale ja go caly czas nakrecem i jest dobrze :)) jeszcze kocha biegac za takim fajnym kongiem teraz sie nim nie bawimy bo ktos sznurek przegryzl...:mad: a co do frisbee to koszmar :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 diabelkowa napisał(a):moj to prawie zawsze jest chetny na bieganie za pilko na skakanie zadziej... tez woli poczekac az spadnie ale ja go caly czas nakrecem i jest dobrze :)) jeszcze kocha biegac za takim fajnym kongiem teraz sie nim nie bawimy bo ktos sznurek przegryzl...:mad: a co do frisbee to koszmar :evil_lol: widzialas filmik ostatni ktory dalam na mojej galerii z wyzelkiem wlasnie?? ja chce takiego psa!!!!!!!!!!!!!!! Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 Niki-lidka napisał(a):widzialas filmik ostatni ktory dalam na mojej galerii z wyzelkiem wlasnie?? ja chce takiego psa!!!!!!!!!!!!!!! nie widzialam podaj mi tu linka ladnie prosze ;] Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 a prosze bardzo... http://pl.youtube.com/watch?v=V5ZDGUyqXLo Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 swietna jest rzeczywiscie ale czy ona ma obroze elektryczna? Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 diabelkowa napisał(a):swietna jest rzeczywiscie ale czy ona ma obroze elektryczna? a nie wiem...zaraz lookne raz jeszcze:roll: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 w sumie niby nie widac ze elektryczna ale obroze ma dwie a ten gosciu jakiegos pilota w lapie Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 hmmm...nie wiem...a wodzie by w nije mogla plywac?? Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 hmm nie mam pojecia ale mysle ze tak bo co pies ma obroze elektryczna i zaczyna padac deszcz i co psa pradem zabija ? Quote
sacred PIRANHA Posted November 4, 2007 Posted November 4, 2007 diabelkowa napisał(a):hmm nie mam pojecia ale mysle ze tak bo co pies ma obroze elektryczna i zaczyna padac deszcz i co psa pradem zabija ? hmm ciekawe czy to elektryczne...zastanawialo mnie to cos co ma w reku...ale na to ze to obroza elektryczna to nie wpadlam:roll: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 na samym poczatku myslalam ze to noz :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted November 4, 2007 Author Posted November 4, 2007 http://www.sklep.videozoo.pl/product_info.php?cPath=1_146&products_id=387 sa wodoszczelne... to pewno byla ta obroza... Quote
Recommended Posts