Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

wiq napisał(a):
hmm.. nie moje klimaty.. ja tam wolę coś w stylu "Planet terror" :evil_lol:

Kocham Tarantino:loveu: moge jego filmy godzinami ogladac:loveu:

diablica a Ciebie gdzie ponioslo?? w piekle juz siedzisz:evil_lol::evil_lol:

Posted

Zmotywowalam sie i porobilam kilka fotek ale komp mi sie buntuje i nie mam jak ich wrzucic moze wieczorem...
Ha Logan juz mi psow nie atakuje normalnie dzisiaj przy samicach do samca ktorego nie cierpial merdal ogonem no to spytalam sie ladnie czy moge spuscic bestie i spuscilam. Nawet sie nie najezyl lolek a temten pies sie na niego rzucil lolek zdziwko pod psem no i w koncu sie bronic zaczal rozdzielilysmy szybko psy z babka logan na lezec/zostan i spokoj ;] Nie jest zle ludzie nie jest zle ;] kocham mojego fafrocla :evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']Gratuluje wygralas toster ;] - ciastka psie :)

:multi::multi::multi::multi: hurrraaa !! :)
Wygrałam toster, wygrałam toster :) :multi::multi:
będzie drugi w domu :evil_lol::evil_lol:

Posted

Przyszlam sie pochwalic ze ja diabel kulinarne beztalencie zrobilam pizze ktora byla jadalna. Ba! powiem ze pyszna byla ;] meczylam sie ale warto bylo

Teraz troche z innej beczki ... w Warszawie jest sunia ktora wyglada jak Logan nie moge patrzec na to... tak bym ja chciala wziac ale nie mam takiej mozliwosc tak mi sie serce kraja:placz: to ona:

Posted

Witam :)

Sunia faktycznie bardzo podobna do Logana...tak samo śliczna :loveu:
Mam nadzieję że szybko znajdzie kochający dom bo te smutne oczka są najgorsze :( trzymam kciuki, może Tobie się uda ;)