diabelkowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 masz domek ogrod wiec czemu nie ? zaraz wpadne ja zobaczyc :) Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 diabelkowa napisał(a):masz domek ogrod wiec czemu nie ? zaraz wpadne ja zobaczyc :) czemu nie?? zapytaj moich rodzicow bo ja nie wiem:shake: ....marze zeby sie juz wyprowadzic, za stara jestem zeby znimi mieszkac...nie rozumiemy sie juz wogole od jakis 5lat...zbyt dlugo sie juz mecze:diabloti: Quote
diabelkowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 ja tez o tym marze a przede mna dluuuga droga do tego...:placz: Quote
diabelkowa Posted October 13, 2007 Author Posted October 13, 2007 dzisiaj nam sie fajnie pracowalo:loveu::cool3: Quote
sacred PIRANHA Posted October 13, 2007 Posted October 13, 2007 diabelkowa napisał(a):dzisiaj nam sie fajnie pracowalo:loveu::cool3: ja dzis caly dzien sie darlam na Tima i bernardynke bo za wszelka cene chcieli sie zabic...juz nie mialam sily ani fizyczbnie ani emocjonalnie...pomogla metoda Millana:loveu: Quote
diabelkowa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 moze zaczne ja stosowac :))) ciekawe jak mi wyjdzie ta smycz z amortyzatorem bo jak narazie zbieram kase bo robie wieksze zamowienie materialowe Quote
furciaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 robicie walki psow i mnie nie wolacie:crazyeye::placz::diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 furciaczek napisał(a):robicie walki psow i mnie nie wolacie:crazyeye::placz::diabloti: koffana ja nie chcaialm tej walki....ale bernardynka za wsazelka cene chciala zdominowac mojego Tima a jemu chyba sie wydawalo, ze jest wiekszy...albo z racji wieku sobie nie pozwalal...i polala sie krew:shake: ...po calym dniu szarpaniny mialam tak dosc, ze myslalam ze sie poplacze...oczywiscie jak tylko na chwile z domu wyszlam to po powrcoie psy juz byly na oddzielenych podworkach i rzucaly sie do siebie przez brame:shake: postawilam sobie jednak za punkt honoru doprowadzic do zgody miedzy nimi i udalo sie:loveu: Quote
diabelkowa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 furciaczek napisał(a):robicie walki psow i mnie nie wolacie:crazyeye::placz::diabloti: przyjezdzaj z futrzakami do Niki to beda wielkie walki :D moze bedziemy sprzedawac bilety?? Bylam dzis w parku z lolkiem i TZtem ide z psem do TZta patrze jakisz prezio bez smyczy to biore logana krocej i ide dalej jestem przed Kubusiem i podlatuje do nas ten pies zaczal wachac doopsko lolkowi jemu sie to nie spodobalo i zaczal warczec no i preziowi sie nie spodobalo i sie rzucil na lolka nic sie nie stalo procz tego ze lolek byl caly mokry w slinie i ze troche mu sie popuscilo ... ale za to potem ladnie sie bawil z innymi samcami:evil_lol::loveu: chyba wreszcie zrozumial ze to nie on jest panem nad panami:evil_lol: bylyby fotki ale ktos zapomnial aparatu wziac...:mad: Quote
diabelkowa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 no prosze... Logan zostal przylapany na dogomani... chcial popisac z furciaczkowa i umowic sie z Timem na wakacje ;) Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 diabelkowa napisał(a): no prosze... Logan zostal przylapany na dogomani... chcial popisac z furciaczkowa i umowic sie z Timem na wakacje ;) ....hahaha... i chyba to wszystko chcial zrobic za Twoimi plecami, bo ma jakies takie wyrzuty sumienia w slepiach:loveu: Quote
diabelkowa Posted October 14, 2007 Author Posted October 14, 2007 ja tam widze jeszcze avatarek od fur :))) Niki ja serio przyjezdzam w wakacje do Ciebie czy tego chcesz czy nie:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 diabelkowa napisał(a): Niki ja serio przyjezdzam w wakacje do Ciebie czy tego chcesz czy nie:diabloti: alez zapraszam i czekam z utesknieniem:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 14, 2007 Posted October 14, 2007 [quote name='diabelkowa']ja tam widze jeszcze avatarek od fur :))) Niki ja serio przyjezdzam w wakacje do Ciebie czy tego chcesz czy nie:diabloti: Ja tez widze:multi: a nikki na wakacje juz zarezerwowana jest:diabloti: trzeba bedzie jakies terminy poustalac:evil_lol: hehe diabelkowa wyobrazalam sobie Cie jakos inaczej:evil_lol: myslalam ze jestes mniej owlosiona:diabloti::eviltong::evil_lol: http://images23.fotosik.pl/102/e39c7c55b024bcf2med.jpg Quote
diabelkowa Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 fur wiesz... nikt nie jest idealny ;) mam nadzieje ze Ci to nie przeszkadza ;) Quote
diabelkowa Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 tak jakos mi sie nie trafilo z kumpelka do szkoly i ogladalysmy film z bollywood z Shan Rukh Khanem "Gdyby jutra nie było kurde ryczalam na nim jak gluupia taki swietny i wzruszajacy film pelen milosci rozplynelam sie na nim doszczetnie i plakalam ze wzruszenia... taki super film z super przystojnym aktorem Quote
Madzika Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Pełno jest takich filmow jest jeszcze pare tylko zie wspomnę sobie polskich nazw patrzałam na nie na niemieckim rtl2 :P Quote
diabelkowa Posted October 15, 2007 Author Posted October 15, 2007 Filmy sa swietne ale Shah Rukh Khan te cialo ... ruchy... :loveu: usmiech... dobra nie bede dalej wymieniac bo Kuba sie wkurzy jak to przeczyta :) Kubus... zbieram na bilet do Indii jade z Vafflem :evil_lol: Quote
jonQuilla Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 Cześć :) Nie ma to jak pies znający się na wszystkim http://images23.fotosik.pl/102/e39c7c55b024bcf2med.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 15, 2007 Posted October 15, 2007 diabelkowa napisał(a):fur wiesz... nikt nie jest idealny ;) mam nadzieje ze Ci to nie przeszkadza ;) Jestem tolerancyjna:loveu: jak nie chcesz to nie musisz sie golic:diabloti::eviltong: ja nie cierpie takich filmow:diabloti: Quote
diabelkowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 fur one sa piekne:loveu::loveu::loveu::loveu: kocham je ;]]] aktualnie szaleje za Shah Rukh Khanem ciekawe kiedy mi przejdzie... jutro ? po jutrze ? ;) wieczorem beda foty :) Quote
diabelkowa Posted October 16, 2007 Author Posted October 16, 2007 ach ten nasz luksusowy ogrod:evil_lol: Quote
furciaczek Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 Ale on sie slicznie prezentuje na tle tych czerwonych kwiatkow:loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 16, 2007 Posted October 16, 2007 zajrzalam posty przeczytalam (tylko ostatnia strona bo dogo mi muli okropnie) zdjecia widzialam...i zegnam sie...do kiedys tam...buziaki dla Loganka:) Quote
Recommended Posts