Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
masz domek ogrod wiec czemu nie ? zaraz wpadne ja zobaczyc :)

czemu nie?? zapytaj moich rodzicow bo ja nie wiem:shake:
....marze zeby sie juz wyprowadzic, za stara jestem zeby znimi mieszkac...nie rozumiemy sie juz wogole od jakis 5lat...zbyt dlugo sie juz mecze:diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
dzisiaj nam sie fajnie pracowalo:loveu::cool3:

ja dzis caly dzien sie darlam na Tima i bernardynke bo za wszelka cene chcieli sie zabic...juz nie mialam sily ani fizyczbnie ani emocjonalnie...pomogla metoda Millana:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
robicie walki psow i mnie nie wolacie:crazyeye::placz::diabloti:

koffana ja nie chcaialm tej walki....ale bernardynka za wsazelka cene chciala zdominowac mojego Tima a jemu chyba sie wydawalo, ze jest wiekszy...albo z racji wieku sobie nie pozwalal...i polala sie krew:shake:
...po calym dniu szarpaniny mialam tak dosc, ze myslalam ze sie poplacze...oczywiscie jak tylko na chwile z domu wyszlam to po powrcoie psy juz byly na oddzielenych podworkach i rzucaly sie do siebie przez brame:shake:
postawilam sobie jednak za punkt honoru doprowadzic do zgody miedzy nimi i udalo sie:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):
robicie walki psow i mnie nie wolacie:crazyeye::placz::diabloti:

przyjezdzaj z futrzakami do Niki to beda wielkie walki :D moze bedziemy sprzedawac bilety??

Bylam dzis w parku z lolkiem i TZtem ide z psem do TZta patrze jakisz prezio bez smyczy to biore logana krocej i ide dalej jestem przed Kubusiem i podlatuje do nas ten pies zaczal wachac doopsko lolkowi jemu sie to nie spodobalo i zaczal warczec no i preziowi sie nie spodobalo i sie rzucil na lolka nic sie nie stalo procz tego ze lolek byl caly mokry w slinie i ze troche mu sie popuscilo ... ale za to potem ladnie sie bawil z innymi samcami:evil_lol::loveu: chyba wreszcie zrozumial ze to nie on jest panem nad panami:evil_lol: bylyby fotki ale ktos zapomnial aparatu wziac...:mad:

Posted

diabelkowa napisał(a):

no prosze... Logan zostal przylapany na dogomani... chcial popisac z furciaczkowa i umowic sie z Timem na wakacje ;)

....hahaha...
i chyba to wszystko chcial zrobic za Twoimi plecami, bo ma jakies takie wyrzuty sumienia w slepiach:loveu:

Posted

[quote name='diabelkowa']ja tam widze jeszcze avatarek od fur :)))

Niki ja serio przyjezdzam w wakacje do Ciebie czy tego chcesz czy nie:diabloti:

Ja tez widze:multi:

a nikki na wakacje juz zarezerwowana jest:diabloti: trzeba bedzie jakies terminy poustalac:evil_lol:

hehe diabelkowa wyobrazalam sobie Cie jakos inaczej:evil_lol: myslalam ze jestes mniej owlosiona:diabloti::eviltong::evil_lol:
http://images23.fotosik.pl/102/e39c7c55b024bcf2med.jpg

Posted

tak jakos mi sie nie trafilo z kumpelka do szkoly i ogladalysmy film z bollywood z Shan Rukh Khanem "Gdyby jutra nie było kurde ryczalam na nim jak gluupia taki swietny i wzruszajacy film pelen milosci rozplynelam sie na nim doszczetnie i plakalam ze wzruszenia... taki super film z super przystojnym aktorem

Posted

Filmy sa swietne ale Shah Rukh Khan te cialo ... ruchy... :loveu: usmiech... dobra nie bede dalej wymieniac bo Kuba sie wkurzy jak to przeczyta :) Kubus... zbieram na bilet do Indii jade z Vafflem :evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):
fur wiesz... nikt nie jest idealny ;) mam nadzieje ze Ci to nie przeszkadza ;)

Jestem tolerancyjna:loveu: jak nie chcesz to nie musisz sie golic:diabloti::eviltong:

ja nie cierpie takich filmow:diabloti: