diabelkowa Posted October 7, 2007 Author Posted October 7, 2007 wymusze na nich ta kase ;] ja bym juz chciala w sobote ciachac i miec to wszystko z glowy to cale myslenie :lol: Quote
furciaczek Posted October 7, 2007 Posted October 7, 2007 ale loganek tragicznie wyszedl na tym zdieciu:evil_lol::evil_lol: taka zmokla kura:lol: Cio do ciachania... tnij poki mlody, im pozniej wykazstrujesz tym wieksze prawdopodobienstwo ze nie zmieni to jego zachowania ;) zreszta niki juz Ci wszystko napisala:loveu: Quote
jonQuilla Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Cześć :multi::multi: http://img403.imageshack.us/img403/1905/071007205911bg6.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: jakie chucherko :) Quote
Pimpek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 http://img403.imageshack.us/img403/1905/071007205911bg6.jpg He he :cool3: Logan wygląda jak mokry Logan xD Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a): Cio do ciachania... tnij poki mlody, im pozniej wykazstrujesz tym wieksze prawdopodobienstwo ze nie zmieni to jego zachowania ;) zreszta niki juz Ci wszystko napisala:loveu: no ne bylo Ciebie Furr to ja musialam poudawac, ze sie znam:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):no ne bylo Ciebie Furr to ja musialam poudawac, ze sie znam:diabloti: moim skromnym zdaniem musze stwierdzic ze Ci sie nawet udalo:eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):moim skromnym zdaniem musze stwierdzic ze Ci sie nawet udalo:eviltong: udawanie mam w mojej diabelskiej krwi:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):udawanie mam w mojej diabelskiej krwi:diabloti: i jaka skromna do tego jestes:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):i jaka skromna do tego jestes:evil_lol: to tez mam we krwi...takam skromnam siem urodzila:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):to tez mam we krwi...takam skromnam siem urodzila:diabloti: pozostawie to bez komentarza:evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 furciaczek napisał(a):pozostawie to bez komentarza:evil_lol: diabelkowa zbannuja ją!!! a najlepiej to zbannuj nas obydwie za to ze ci galerie pdo Twoja nieobecnosc zasmiecamy:diabloti: Quote
furciaczek Posted October 8, 2007 Posted October 8, 2007 Niki-lidka napisał(a):diabelkowa zbannuja ją!!! a najlepiej to zbannuj nas obydwie za to ze ci galerie pdo Twoja nieobecnosc zasmiecamy:diabloti: Tak !! tak!! ja tez chce banana:multi: Quote
Usia Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 http://img403.imageshack.us/img403/1905/071007205911bg6.jpg ale małe nieszczescie hej tak w ogóle :) Quote
diabelkowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 mialam termin na sobote rano ale wszystko sie po*******ilo i go nie chiacham w sumie nie rozpaczam az tak bardzo nie pytajcie dlaczego (Niki, Fur i tak wiem ze spytacie:diabloti:) tak wyszlo... w czasie zabawy potrafie go odwolac nawet od wahania i zachwycania sie cieczkami wiec nie jest zle a moj pies ma byc dla mnie a nie dla innych psow ;] aktualnie wszystko mi wali fotki: masz tam cos ?? no daj... no zrobmy cos... rzuc wreszcie!! niose :)))) Quote
diabelkowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 rzuc znowu... Mam:D pies z wyrzutni ;) zlapalem!!!w powietrzu... patyczek :))) Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 pierwsza fota mnie rozwalila:evil_lol::loveu: Boski krzywy nochal:loveu::lol: Diablico nio gadaj co sie stalo:diabloti: Quote
diabelkowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 W sumie kastracja nie jest az tak baaardzo potrzebna rodzice sie po mnie darli wojna o kase i w ogole ... no ale teraz jest dobrze moge sobie nawet tatuaz zrobic wszystko byle nie ciachac logana :diabloti: Quote
furciaczek Posted October 9, 2007 Posted October 9, 2007 diabelkowa napisał(a):W sumie kastracja nie jest az tak baaardzo potrzebna rodzice sie po mnie darli wojna o kase i w ogole ... no ale teraz jest dobrze moge sobie nawet tatuaz zrobic wszystko byle nie ciachac logana :diabloti: A nio tak....rodzice...ale na to juz chyba nic nie poradzisz:roll: Quote
diabelkowa Posted October 9, 2007 Author Posted October 9, 2007 i tak jak poczuje baardzo silna potrzeba kastracji to go ciachne tylko niech sprawa troche ucichnie :siara: ale jak na razie to chyba troche wyolbrzymilam problem co mi sie czasem zdarza ;] Quote
sacred PIRANHA Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 diabelkowa napisał(a):i tak jak poczuje baardzo silna potrzeba kastracji to go ciachne tylko niech sprawa troche ucichnie :siara: ale jak na razie to chyba troche wyolbrzymilam problem co mi sie czasem zdarza ;] Twoj wybor...ale im pozniej to zrobisz tym mniejszy sens tak naprawde... ja swojego nie wykastrowalam, przez rodzicow wlasnie i teraz baaaardzo zaluje...oni zreszta tez...nawet tato, ktory sie najbardziej wtedy darl:shake: Quote
Madzika Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 w zasadzie nigdy nie jest za poźno ale pozostają zachowania które pies sobie wyrobi. Ostatnio znajomy hodowca kastrował swego 7 letniego reproduktora bos twierdził ze już kryć nie będzie a życie mu to ułatwi owszem dopiero za pare miesięcy:roll: Jeśli chodzi o Logana to jest jaki jest ale on nie broni diabełkowa tylko zabawek :p na Akulca pod żyrafą się rzucił bo Twój tz go pogłaskał :razz: Quote
diabelkowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 Magda owszem ale to nie jest zachwanie spowodowane hormonami tylko nabyte. a i calkowity skutek kastracji zawsze jest kilka mies (max do pol roku) A poza tym co se Akulec nie mysli Kuba jest nasz (moj i jego ) Bronil naszej wlasnosci :diabloti: aktualnie Loganek na spacerkach ze mna jest kochaniutki i posluszny:loveu:jak na niego Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 witajcie:) pooglądałam fotki:) ale słodko się ukrył :) http://img254.imageshack.us/img254/6113/070928172849gw4.jpg to jest ekstra!! wygląda jakby... trzymał kulę ziemską czy cuś;) http://img254.imageshack.us/img254/6645/zdjcie043nx2.jpg ale śnupol :evil_lol: http://img337.imageshack.us/img337/1975/kopia2zdjcie043zx7.jpg Quote
diabelkowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 na tej kuli sa gwiazdozbiory i zodiaki a w srodku byly czekoladki:loveu: Quote
Recommended Posts