Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

ale loganek tragicznie wyszedl na tym zdieciu:evil_lol::evil_lol: taka zmokla kura:lol:

Cio do ciachania... tnij poki mlody, im pozniej wykazstrujesz tym wieksze prawdopodobienstwo ze nie zmieni to jego zachowania ;)
zreszta niki juz Ci wszystko napisala:loveu:

Posted

furciaczek napisał(a):

Cio do ciachania... tnij poki mlody, im pozniej wykazstrujesz tym wieksze prawdopodobienstwo ze nie zmieni to jego zachowania ;)
zreszta niki juz Ci wszystko napisala:loveu:

no ne bylo Ciebie Furr to ja musialam poudawac, ze sie znam:diabloti:

Posted

mialam termin na sobote rano ale wszystko sie po*******ilo i go nie chiacham w sumie nie rozpaczam az tak bardzo nie pytajcie dlaczego (Niki, Fur i tak wiem ze spytacie:diabloti:) tak wyszlo... w czasie zabawy potrafie go odwolac nawet od wahania i zachwycania sie cieczkami wiec nie jest zle a moj pies ma byc dla mnie a nie dla innych psow ;] aktualnie wszystko mi wali
fotki:

masz tam cos ??

no daj...

no zrobmy cos...

rzuc wreszcie!!

niose :))))

Posted

W sumie kastracja nie jest az tak baaardzo potrzebna rodzice sie po mnie darli wojna o kase i w ogole ... no ale teraz jest dobrze moge sobie nawet tatuaz zrobic wszystko byle nie ciachac logana :diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
W sumie kastracja nie jest az tak baaardzo potrzebna rodzice sie po mnie darli wojna o kase i w ogole ... no ale teraz jest dobrze moge sobie nawet tatuaz zrobic wszystko byle nie ciachac logana :diabloti:

A nio tak....rodzice...ale na to juz chyba nic nie poradzisz:roll:

Posted

i tak jak poczuje baardzo silna potrzeba kastracji to go ciachne tylko niech sprawa troche ucichnie :siara: ale jak na razie to chyba troche wyolbrzymilam problem co mi sie czasem zdarza ;]

Posted

diabelkowa napisał(a):
i tak jak poczuje baardzo silna potrzeba kastracji to go ciachne tylko niech sprawa troche ucichnie :siara: ale jak na razie to chyba troche wyolbrzymilam problem co mi sie czasem zdarza ;]

Twoj wybor...ale im pozniej to zrobisz tym mniejszy sens tak naprawde...
ja swojego nie wykastrowalam, przez rodzicow wlasnie i teraz baaaardzo zaluje...oni zreszta tez...nawet tato, ktory sie najbardziej wtedy darl:shake:

Posted

w zasadzie nigdy nie jest za poźno ale pozostają zachowania które pies sobie wyrobi. Ostatnio znajomy hodowca kastrował swego 7 letniego reproduktora bos twierdził ze już kryć nie będzie a życie mu to ułatwi owszem dopiero za pare miesięcy:roll:
Jeśli chodzi o Logana to jest jaki jest ale on nie broni diabełkowa tylko zabawek :p na Akulca pod żyrafą się rzucił bo Twój tz go pogłaskał :razz:

Posted

Magda owszem ale to nie jest zachwanie spowodowane hormonami tylko nabyte. a i calkowity skutek kastracji zawsze jest kilka mies (max do pol roku) A poza tym co se Akulec nie mysli Kuba jest nasz (moj i jego ) Bronil naszej wlasnosci :diabloti:

aktualnie Loganek na spacerkach ze mna jest kochaniutki i posluszny:loveu:jak na niego