Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

[quote name='diabelkowa']witamy witamy
beda fotki ale mam takiego lenia ze mi sie nie chce ;P za chwile wrzuce cos :)

a wymiary podalam tylko obwod klatki piersiowej :)[/QUOTE]

TYlko ?, to jak oni to robią, zgadują ile ma pies w karku czy cuś :razz: Wymiary klatki piersiowej czyli tuz za łapami ?

Śliczne foteczki, ee ty naprawde niemasz spania :eviltong:

Posted

[quote name='drzalka']TYlko ?, to jak oni to robią, zgadują ile ma pies w karku czy cuś :razz: Wymiary klatki piersiowej czyli tuz za łapami ?[/quote]
w karku szeleczko sa regulowane, wiec kazdy sobie dobierze...
a wymiary klaty to tam gdzie klata jest najszersza mierzysz, czy zwykle tuz za lapami przednimi:diabloti:

Posted

[quote name='Niki-lidka']TZ ma tez fajne:) a jak swiniak? dogadal sie z kotem i dalmem?[/QUOTE]

no dalmat olewa a kot jak swiniak w akwarium to ciekawy a tak to sie boi

[quote name='Niki-lidka']w karku szeleczko sa regulowane, wiec kazdy sobie dobierze...
a wymiary klaty to tam gdzie klata jest najszersza mierzysz, czy zwykle tuz za lapami przednimi:diabloti:[/QUOTE]

w karku one nie sa regulowane.....

[quote name='drzalka']TYlko ?, to jak oni to robią, zgadują ile ma pies w karku czy cuś :razz: Wymiary klatki piersiowej czyli tuz za łapami ?

Śliczne foteczki, ee ty naprawde niemasz spania :eviltong:[/QUOTE]

a no nie mam ;]]]] dzisiaj wyjatkowo moglam pospac do 8 :) bo to nie fotka z dzis :)))

jak gosciu robi na wymiar to jakos to wie nie wiem... nam tam dobrze pasuja kazal podac tylko obw klatki piersiowej

Posted

[quote name='drzalka']Dzięki.. chyba kupie Lenie, będziemy szpanować :eviltong:.. napisem chmm "OCHRONA" :diabloti::evil_lol:[/quote]
ja tez chce wlasnie takie zamowic:diabloti:

[quote name='diabelkowa']Niki co tam u Ciebie?lepiej?[/quote]
oj lipnie lipnie...ale zaczynam jesc od dzis...narazie powolutku, jem to na co mam ochote... chocby kęsa...bylam u lekarza, wzielam leki uspokajajace, bo powiedzial, ze to jest silna reakcja nerwowa na stres...kazal mi sie mniej wszystkim przejmowac (ciekawe jak:angryy::shake:)
no i zjadlam juz dzis jablko (no polowe jablka)...
byc moze z wyzlica cos wyjdzie, bo odezwala sie dziewczyna z forum wyzlow, ze jest jakis ktos kto juz adoptowal jedna sunie wyzelke (wysterylizowaan) i chce jeszcze kolezanke dla niej...wiec moze...ale wole sie nie cieszyc na zapas, bo znow bedzie lipa:placz:
a co u ciebie?

Posted

co u mnie ? a martwie sie o taka jedna Niki bo jak ona nie zacznie porzadnie jesc to pakuje manatki i jade do niej... Jablko no od czegos trzeba zaczac :) Mysle ze najlepiej zebys sobie dala spokoj na czas "choroby" z adopcjami...

Posted

[quote name='diabelkowa']co u mnie ? a martwie sie o taka jedna Niki bo jak ona nie zacznie porzadnie jesc to pakuje manatki i jade do niej... Jablko no od czegos trzeba zaczac :) Mysle ze najlepiej zebys sobie dala spokoj na czas "choroby" z adopcjami...[/quote]
hmm nie ma takiej opcji zebym dala sobie spokoj z adopcjami...z psami...to jest jedyne co potarfi mi dac jakikowliek sens w zyciu...bez psow czuje sie jakbym byla pusta tak samo jak moje zycie...poza tym uszczesliwilabym rodzicow gdybym dala sobie spokoj...a tego im nie zrobie:diabloti:
co do przyjazdu do mnie...zapraszam:diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']Niki wpadne na 100 ale dopiero w wakacje :diabloti: chetnie poznam Timka :))))[/quote]
nie wiem, czy Timek bedzie taki chetny...on nie lubi obcych:evil_lol: on lubi tylko mnie:diabloti:...ale sprobujemy:cool3:

Posted

[quote name='diabelkowa']jakich obcych??:evil_lol: Tozto rodzina :evil_lol::diabloti:[/quote]
hihi no w sumie...jak bede mu opowiadac o tobie caly rok....to tak jakby Ciebie juz znal:diabloti:
ja wlasnei obejrzalam Tima wnikliwie...poczytalam na inetrnecie...i on ma chyba egzeme...od paru lat!! i zaden wet tego nie rozpoznal tylko ja teraz jak Furr wspomniala, ze jej Prezes teraz to ma...
szukam karmy antyalergicznej...gadalam juz nawet z mama..o dziwo powiedziala, ze ile by nie kosztowala trzeba kupic bo pies sie meczy...jestem w szoku:-o chyba jest jakas dzis chora...ale skorzytsam z okazji i kupie na zapas pare workow:evil_lol:

Posted

[quote name='diabelkowa']hehehe no najlepiej;P lepiej teraz a nie jezeli mialaby zmienic zdanie :)) jaka jest dobra na to karma i w ogole co to jesT?[/quote]
a niektore psy maja alergie na jakis skladni pokarmowy...np skaza bialkowa...i nie moga jesc wielu rzeczy, wiec najlepiej przerzucic je wtedy na gotowa karme dla psow alergicznych...z jagniecina i ryzem...bardzo dobra jest RC (firma royal cann)ale droga troche...znajomy z zoologika ma mi zanlezc tanszy odpwoiednik, bo moj pies polyka zarcie a nie je:evil_lol:

Posted

Witaj Rybko :)

Niki nasz sie strasznie drapal jak dostawal RC z kurczakiem wiec poczytalam ze to moze byc uczulenie na drob i je teraz Acane z jagniecina i ryzem i jest spoko :)) kurcze znowu mysle nad kastracja lolka i mam metlik w glowie ...

Posted

[quote name='diabelkowa']Witaj Rybko :)

Niki nasz sie strasznie drapal jak dostawal RC z kurczakiem wiec poczytalam ze to moze byc uczulenie na drob i je teraz Acane z jagniecina i ryzem i jest spoko :)) kurcze znowu mysle nad kastracja lolka i mam metlik w glowie ...[/quote]
a ile Acane kosztuje?
nad kastracja...a ile on ma latek?

Posted

[quote name='diabelkowa']ja w moim zoologicznym kupuje i kosztuje 37,50 za 3 kg w necie 15 kilo jest korzystnie :)

ma 2 lata skonczone[/quote]
popatrze na to Acane...w zoologicznym jakims mi dzis PURINE polecili...ale ja chyba cos slyszalam o tym ze nie bardzo:shake: kosztuje malo bo 8zeta za kilogram, ale oni cos na zwierzetach testowali chyba nie? to chyba o tą firme chodzilo...nie pamietam aaaa:placz:
dwa latka ma logan....to w sam raz:) ja bym go ciela:)