Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

postanowilam ze za rok zdajemy PT :)) ja go przygotuje a on pieknie zda ;) Wlasnie wrocilam ze spaceru z kolezanka lolek sie wreszcie z psem porzadnie pobawil a ona podsunela mi ten pomysl bo logan teraz ladnie pracuje trzeba go jeszcze dopracowac np przywolywanie/przynoszenie w czasie zabawy z innym psem :) Popracujemy a za rok (gora poltora ;) ) zdajemy ;]

Posted

a psy nierodowodowe mogą podejść do egzamu?..;)

tak właściwie, czemu chcesz go ciachnąć?
ja tak sobie czytam i myślę, że tak czy siak się to przyda - ze wzgl. szkoleniowych i zdrowotnych, więc wyślij gdzieś starych na weekend i działaj :evil_lol:

Posted

wiq napisał(a):
a psy nierodowodowe mogą podejść do egzamu?..;)

kazdy pies moze podejsc do egzaminu, rodowodowy i nie , kastrowany i nie...co wiecej moze podejsc do egzaminu doslownie z kimkolwiek...nie musi z wlascicielem, wiecdiabelkowa mozesz go komus na szkolenie oddac, tylko ze stracisz całą zabawe:eviltong:

Posted

diabelkowa napisał(a):
postanowilam ze za rok zdajemy PT :)) ja go przygotuje a on pieknie zda ;) Wlasnie wrocilam ze spaceru z kolezanka lolek sie wreszcie z psem porzadnie pobawil a ona podsunela mi ten pomysl bo logan teraz ladnie pracuje trzeba go jeszcze dopracowac np przywolywanie/przynoszenie w czasie zabawy z innym psem :) Popracujemy a za rok (gora poltora ;) ) zdajemy ;]

hihi gratuluje zapalu i zycze powodzenia oczywiscie trzymam kciuki:loveu:

Posted

dopiero za rok jeszcze duzo pracy przed nami

aktualnie dzisiaj mam do dupy dzien nic mi sie nie uklada praca z psem tym bardziej zle nam dzisiaj z loganem sie zyje razem... jestem wsciekla mam problemy z netem i ze wszystkim dzis musze sobie troche porozpaczac i ide do ksiazek wrrr :/ okropnie dzisiaj bylo na spacerze chodzenie przy nodze spoko ale juz po puszczeniu i przy psie to tragedia... raz na jakis czas nam cos wyszlo... :placz: nie moge go chwalic bo potem nic nam nie wychodzi...

Amen.

Posted

Madzika napisał(a):
Jak sie jest zapatrzonym ze znajomych sie nei widzi p
a poza tym czego od Logana oczekujesz?? Aisza to sunia :p

no tak sunia:diabloti:
ale jak sie chce zdac PT to w kazdych warunkach pies musi byc skupiony na wlascicielu..nawet jak jest stadko suniek:diabloti:
glowa do gory diabelkowa....Ty sie dopiero uczysz szkolic Loganka, beda lepsze i gorsze dni:loveu:

Posted

Madzika co ma do tego ze Aisza to suka ? Przy niej nam sie dobrze pracuje fajnie sie przywoluje przynosi aport(jak przy zadko ktorym psie) choc nie zawsze bo czasem Aisza napada go i lolek lezy na ziemi ;). wiec nie rozumiem Ciebie... Logana spotkanie z suka nie wyglada na gwalceniu i wachaniu wiecznie doopska przy niej sie fajnie bawia i pracuje a to ze dzisiaj mielismy gorszy dzien nic do tego nie ma :/ Wole sie skupic na psie i praca z nim a nie wypatrywaniem znajomych...

Niki wiem staramy sie cwiczyc przy kazdych warunkach wieczorem cwiczylismy przy bawiacej sie suce (kolezance jego z dziecinstwa) i psie z ktorym sie ganiala. Nie bylo zle ale moglo byc o wiele lepiej... Przez rok wszystko sie moze zdarzyc;]

Posted

diabelkowa napisał(a):

Niki wiem staramy sie cwiczyc przy kazdych warunkach wieczorem cwiczylismy przy bawiacej sie suce (kolezance jego z dziecinstwa) i psie z ktorym sie ganiala. Nie bylo zle ale moglo byc o wiele lepiej... Przez rok wszystko sie moze zdarzyc;]

koffana jak przez rok bedziesz tak cwiczyc to bedziesz widziala postepy bardzo duze...wiec nie martw sie gorszymi dniami, bo one po to sa zebys docenila te lepsze jak juz nadejda:loveu:

Posted

Kasia ja miałam na mysli że to suka czyli loganek zabawkę odda ( z zasady psy rzadko atakują suki) założę sie że jakbyśmy chcieli powtórzyć to z Akim sierść by sie posypała

Ale ćwicz ćwicz :P masz psa "policyjnego" wiec musi być posłuszny !

Posted

[quote name='basia2202']przyszłam się przywitać w piątkowy dzionek :loveu:

pozdrawiamy słonecznie :p chociaż strasznie paskudnie dzisiaj na dworku :roll:

a no paskudnie br.... deszczyk pada trawa mokra brrr... jeszcze malo dzis pospalam

[quote name='Niki-lidka']koffana jak przez rok bedziesz tak cwiczyc to bedziesz widziala postepy bardzo duze...wiec nie martw sie gorszymi dniami, bo one po to sa zebys docenila te lepsze jak juz nadejda:loveu:

Wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy :loveu: Niki wpadam w wakacje:diabloti:

Madzika bo Logan jest drapieznikiem i poluje na gazele:evil_lol:

Posted

Moment moment mój już nie gazela robi sie niezły futrzak :loveu::loveu::loveu:
Dostaje pięknej gęstej zimowej sierści :D zaniedlugo będzie misterem osiedla :evil_lol:

Posted

diabelkowa napisał(a):

Wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy :loveu: Niki wpadam w wakacje:diabloti:

czekam czekam z utesknieniem...do wakacji bede miec juz pewnie jakiegos psa morderce...przyjezdzaj z Loganem:diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
jak CAO bedzie samcem to Logan zalatwi mu darmowa kastracje bo tak akurat skoro jest niski:diabloti:

Niki czy ja o czyms nie wiem z tym CAO?

jest w schronie zamojskim taki jeden...a w zasadzie to jest taka jedna ...bo to sunia, wiec kastracja przez loganka odpada:eviltong:
u mnie na galerii na 27stronie jest gdzies tam ...taka duza ruda sunka...ale ciezko mi ten pomysl w domu przepchnąc...rodzina:shake::angryy::angryy: