diabelkowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 cos nam to frisbee nie wychodzi:evil_lol: Quote
diabelkowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 ta mina:evil_lol: az dziwne ze nie dostal tym dyskiem ;p pokemon:evil_lol: Quote
basia2202 Posted October 10, 2007 Posted October 10, 2007 diabelkowa napisał(a):na tej kuli sa gwiazdozbiory i zodiaki a w srodku byly czekoladki:loveu: wooow.. to czaderska ta kula!! :cool3: Quote
diabelkowa Posted October 10, 2007 Author Posted October 10, 2007 postanowilam ze za rok zdajemy PT :)) ja go przygotuje a on pieknie zda ;) Wlasnie wrocilam ze spaceru z kolezanka lolek sie wreszcie z psem porzadnie pobawil a ona podsunela mi ten pomysl bo logan teraz ladnie pracuje trzeba go jeszcze dopracowac np przywolywanie/przynoszenie w czasie zabawy z innym psem :) Popracujemy a za rok (gora poltora ;) ) zdajemy ;] Quote
wiq Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 a psy nierodowodowe mogą podejść do egzamu?..;) tak właściwie, czemu chcesz go ciachnąć? ja tak sobie czytam i myślę, że tak czy siak się to przyda - ze wzgl. szkoleniowych i zdrowotnych, więc wyślij gdzieś starych na weekend i działaj :evil_lol: Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 wiq napisał(a):a psy nierodowodowe mogą podejść do egzamu?..;) kazdy pies moze podejsc do egzaminu, rodowodowy i nie , kastrowany i nie...co wiecej moze podejsc do egzaminu doslownie z kimkolwiek...nie musi z wlascicielem, wiecdiabelkowa mozesz go komus na szkolenie oddac, tylko ze stracisz całą zabawe:eviltong: Quote
jonQuilla Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Witam :multi::multi: Byłam, widziałam, przywitałam i teraz mówię PAPA :) Buziaki :loveu::loveu: Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 diabelkowa napisał(a):postanowilam ze za rok zdajemy PT :)) ja go przygotuje a on pieknie zda ;) Wlasnie wrocilam ze spaceru z kolezanka lolek sie wreszcie z psem porzadnie pobawil a ona podsunela mi ten pomysl bo logan teraz ladnie pracuje trzeba go jeszcze dopracowac np przywolywanie/przynoszenie w czasie zabawy z innym psem :) Popracujemy a za rok (gora poltora ;) ) zdajemy ;] hihi gratuluje zapalu i zycze powodzenia oczywiscie trzymam kciuki:loveu: Quote
anetta Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 No właśnie, co to za przyjemność cieszyć się że pies zdał PT jak to nie właściciel z nim przechodził przez egzamin. Dacie rade! Quote
diabelkowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 dopiero za rok jeszcze duzo pracy przed nami aktualnie dzisiaj mam do dupy dzien nic mi sie nie uklada praca z psem tym bardziej zle nam dzisiaj z loganem sie zyje razem... jestem wsciekla mam problemy z netem i ze wszystkim dzis musze sobie troche porozpaczac i ide do ksiazek wrrr :/ okropnie dzisiaj bylo na spacerze chodzenie przy nodze spoko ale juz po puszczeniu i przy psie to tragedia... raz na jakis czas nam cos wyszlo... :placz: nie moge go chwalic bo potem nic nam nie wychodzi... Amen. Quote
Madzika Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Jak sie jest zapatrzonym ze znajomych sie nei widzi p a poza tym czego od Logana oczekujesz?? Aisza to sunia :p Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 Madzika napisał(a):Jak sie jest zapatrzonym ze znajomych sie nei widzi p a poza tym czego od Logana oczekujesz?? Aisza to sunia :p no tak sunia:diabloti: ale jak sie chce zdac PT to w kazdych warunkach pies musi byc skupiony na wlascicielu..nawet jak jest stadko suniek:diabloti: glowa do gory diabelkowa....Ty sie dopiero uczysz szkolic Loganka, beda lepsze i gorsze dni:loveu: Quote
diabelkowa Posted October 11, 2007 Author Posted October 11, 2007 Madzika co ma do tego ze Aisza to suka ? Przy niej nam sie dobrze pracuje fajnie sie przywoluje przynosi aport(jak przy zadko ktorym psie) choc nie zawsze bo czasem Aisza napada go i lolek lezy na ziemi ;). wiec nie rozumiem Ciebie... Logana spotkanie z suka nie wyglada na gwalceniu i wachaniu wiecznie doopska przy niej sie fajnie bawia i pracuje a to ze dzisiaj mielismy gorszy dzien nic do tego nie ma :/ Wole sie skupic na psie i praca z nim a nie wypatrywaniem znajomych... Niki wiem staramy sie cwiczyc przy kazdych warunkach wieczorem cwiczylismy przy bawiacej sie suce (kolezance jego z dziecinstwa) i psie z ktorym sie ganiala. Nie bylo zle ale moglo byc o wiele lepiej... Przez rok wszystko sie moze zdarzyc;] Quote
sacred PIRANHA Posted October 11, 2007 Posted October 11, 2007 diabelkowa napisał(a): Niki wiem staramy sie cwiczyc przy kazdych warunkach wieczorem cwiczylismy przy bawiacej sie suce (kolezance jego z dziecinstwa) i psie z ktorym sie ganiala. Nie bylo zle ale moglo byc o wiele lepiej... Przez rok wszystko sie moze zdarzyc;] koffana jak przez rok bedziesz tak cwiczyc to bedziesz widziala postepy bardzo duze...wiec nie martw sie gorszymi dniami, bo one po to sa zebys docenila te lepsze jak juz nadejda:loveu: Quote
basia2202 Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 przyszłam się przywitać w piątkowy dzionek :loveu: pozdrawiamy słonecznie :p chociaż strasznie paskudnie dzisiaj na dworku :roll: Quote
Madzika Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Kasia ja miałam na mysli że to suka czyli loganek zabawkę odda ( z zasady psy rzadko atakują suki) założę sie że jakbyśmy chcieli powtórzyć to z Akim sierść by sie posypała Ale ćwicz ćwicz :P masz psa "policyjnego" wiec musi być posłuszny ! Quote
diabelkowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 [quote name='basia2202']przyszłam się przywitać w piątkowy dzionek :loveu: pozdrawiamy słonecznie :p chociaż strasznie paskudnie dzisiaj na dworku :roll: a no paskudnie br.... deszczyk pada trawa mokra brrr... jeszcze malo dzis pospalam [quote name='Niki-lidka']koffana jak przez rok bedziesz tak cwiczyc to bedziesz widziala postepy bardzo duze...wiec nie martw sie gorszymi dniami, bo one po to sa zebys docenila te lepsze jak juz nadejda:loveu: Wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy :loveu: Niki wpadam w wakacje:diabloti: Madzika bo Logan jest drapieznikiem i poluje na gazele:evil_lol: Quote
Madzika Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 Moment moment mój już nie gazela robi sie niezły futrzak :loveu::loveu::loveu: Dostaje pięknej gęstej zimowej sierści :D zaniedlugo będzie misterem osiedla :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Magda tak se to tlumacy:evil_lol: no moze wreszcie zacznie wygladac normalnie bo ostatnio wygladal jak jakis wyplosz z tymi trzema wlosami na krzyz Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 diabelkowa napisał(a): Wazne sa tylko te dni ktorych jeszcze nie znamy :loveu: Niki wpadam w wakacje:diabloti: czekam czekam z utesknieniem...do wakacji bede miec juz pewnie jakiegos psa morderce...przyjezdzaj z Loganem:diabloti: Quote
diabelkowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 Ok urzadzimy sobie walki psow :diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 diabelkowa napisał(a):Ok urzadzimy sobie walki psow :diabloti: Tylko, ze twoj logan niziutki...z CAO nie da sobie rady i szybko bedzie po zabawie:cooldevi: wiec moze sobie staffika zalatwie jakiegos:diabloti: Quote
diabelkowa Posted October 12, 2007 Author Posted October 12, 2007 jak CAO bedzie samcem to Logan zalatwi mu darmowa kastracje bo tak akurat skoro jest niski:diabloti: Niki czy ja o czyms nie wiem z tym CAO? Quote
sacred PIRANHA Posted October 12, 2007 Posted October 12, 2007 diabelkowa napisał(a):jak CAO bedzie samcem to Logan zalatwi mu darmowa kastracje bo tak akurat skoro jest niski:diabloti: Niki czy ja o czyms nie wiem z tym CAO? jest w schronie zamojskim taki jeden...a w zasadzie to jest taka jedna ...bo to sunia, wiec kastracja przez loganka odpada:eviltong: u mnie na galerii na 27stronie jest gdzies tam ...taka duza ruda sunka...ale ciezko mi ten pomysl w domu przepchnąc...rodzina:shake::angryy::angryy: Quote
Recommended Posts