Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

diabelkowa napisał(a):
Witamy:loveu: wszedzie mnie widzisz? no wiesz... to jest jakas choroba diabelkoholizm sie nazywa albo po prostu wiecznie mnie sledzisz agaciaa Ty swintuchu:evil_lol: nie no najpierw bylo imie a potem pies:diabloti: zapraszamy czesciej

Choroba? :cool3: kolejna? :evil_lol: nieeeee chce :placz:

to Ty mnie na pewno śledzisz!!!!!!!!! :diabloti:

Posted

[quote name='diabelkowa']no wiesz jak sie ma wyszkolonego i zasluzonego psa w policji to sie takie ma:diabloti:

allegro czyni cuda :))):evil_lol:
haha na bank ktoś już się zapytał ile dałaś za szelki ale ponawiam pytanie :evil_lol::evil_lol: najwyżej zaraz dojdę do ostatniej strony i się dowiem

Posted

[quote name='Cimi']Ja też już mam po wymyślane :evil_lol:. Jedna opcja dla samca, a dla suki więcej :lol:.

jakie :)??

[quote name='wiq']jak tu ładnie spacerowo :)
a ja z moimi jeszcze ani razu nie byłam od przyjazdu :shake:
wszystko przed Toba

[quote name='pinczerka_i_Gizmo']Dziękuję za wyjaśnienie rozgniecionego nochala :evil_lol:

Kolejne 'policyjne' fotki są super :loveu: ;)

Nie oglądam Plebanii... :p

dzieki :) jak mozesz nie ogladac Plebanii?:evil_lol:

[quote name='basia bonnie']http://img212.imageshack.us/img212/5641/kopia1zdjcie014mt4.jpg
ale że Logan lata, to nie mówiłaś :loveu:
bo to oczywista sprawa w koncu pies wielofunkcyjny :)

[quote name='Gonitwa']Hejo;):):):)
hej:loveu:

[quote name='agaciaaa']Choroba? :cool3: kolejna? :evil_lol: nieeeee chce :placz:

to Ty mnie na pewno śledzisz!!!!!!!!! :diabloti:

taa winny sie tlumaczy:evil_lol:

[quote name='Rinuś']haha na bank ktoś już się zapytał ile dałaś za szelki ale ponawiam pytanie :evil_lol::evil_lol: najwyżej zaraz dojdę do ostatniej strony i się dowiem

na allegro kosztuja 65 ja placilam 55 bo mniejszy rozmiar plus chyba 8 przesylka :)

cos w Loganie jest zmienione zgadnijcie co:cool3: teraz moze malo widac ale kto zgadnie dostanie toster:cool3:

Posted

a tam od razu jajca ucinac jeszcze nie teraz... podwozie mu podcielam bo jak to jamnik cioral wlosami po ziemi i bruudny wiecznie byl poza tym troche mu tym optycznie nogi wytluzylam:evil_lol: