Jump to content
Dogomania

Boski Logan- posłaniec psich bogów oraz Demon- brzydki malinois ;)

Recommended Posts

Posted

Niki-lidka napisał(a):
ej no diabelkowa nie tlumacz sie:)
i nie ucz sie juz tyle tylko na dogo wlaz:)

nauczylam sie calej mapy polski sprawdzian mi fajnie poszedl ciekawe co dostane ;) dzisiaj i jutro wkuwam biologie eh... kartkoweczka z 45 stron ;) oslonice lancetniki kregowce plazy i inne dupstwa ;)) a jutro do kina na katyn ;]

Madzika ach ta Twoja gazela:D:D:laugh2_2: byla mowa o rannych spacerkach na ktore to Magda wysyla swojego tate ]:->

Posted

a tam problemy ze spaniem... ja bym sobie jeszcze chetnie pospala ... ;) wstaje przed 6 wychodze z psem o 6 na ok 40 min wybieram sie a 7:23 mam busa wiec musze tak wstawac... na szczescie jutro do kina a nie do szkoly:diabloti:

Posted

diabelkowa napisał(a):
a tam problemy ze spaniem... ja bym sobie jeszcze chetnie pospala ... ;) wstaje przed 6 wychodze z psem o 6 na ok 40 min wybieram sie a 7:23 mam busa wiec musze tak wstawac... na szczescie jutro do kina a nie do szkoly:diabloti:

ja ma problemy ze wstaniem o godzinie 8 :evil_lol::evil_lol:
Jutro też idę do kina :multi: na Katyń :)

Posted

diabelkowa napisał(a):

Madzika ach ta Twoja gazela:D:D:laugh2_2: byla mowa o rannych spacerkach na ktore to Magda wysyla swojego tate ]:->
Kaska Sorry ale Aki wrocił dopiero wczoraj wieczorem z 2 dniowych wakacji to jak kto mogłaś wczoraj rano widzieć z moim tata? :cool1::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

jonQuilla napisał(a):
u mnie tak samo :)

i jak sie podobal?? koncowka wywarla na mnie wrazenie

furciaczek napisał(a):
ale on sie swietnie komponuje z jezsienna aura:loveu:

nomm takie ma jesienne kolorki:loveu:

eria napisał(a):
co tu wpadam to Logan piękniejszy :cool3:
a wpadłam żeby pozbierać foty na baner :eviltong:

dzieki :)))

Madzika napisał(a):
Kaska Sorry ale Aki wrocił dopiero wczoraj wieczorem z 2 dniowych wakacji to jak kto mogłaś wczoraj rano widzieć z moim tata? :cool1::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong:

Madziu a kto powiedzial ze wczoraj ??? Czyta sie uwaznie... Sama mi kiedys mowilas ze czesto Twoj tata rano wychodzi z psem ...

Pimpek napisał(a):
Cześć :cool1:
co u was ?:loveu:

a u nas znowu sie zabieramy do pracy i zabawy :))))

Posted

na koncowce mi szczeka troche opadla na dol tak mnie troche przycielo...

ten cudny psiak mi dzis w lesie wydarzal sie w bagnie wrrrrr ta mala upierdliwa kochana bestia:diabloti: zupelnie taka jak ja:diabloti:

Posted

w bagnie to jest nic...mysliwskie psy tarzają sie w padlinie (super zapach) lub gowienkach koniecznie swiezych...to jest ich taki sposob, zeby nie zostawiac swojego zapachu na polowaniu, zeby zwierzyna nie wyczula psa...
ale ludzie wyczuwają go za to na kilometr!!!

Posted

diabelkowa napisał(a):
Moja bestia uwielbia tez gowienka i inne swinstwa a po lesie chetnie biega z konskim gownem w pysku :splat:

hihi a wytarzal ci sie kiedys w jakims swinstwie smierdzacym na kilometr i musialam z nim na smyczy srodkiem miasta wracac do domu miedzy dziwnie spogladajacymi ludzmi?
polecama taka przyjemnosc...cwiczysz cierpliwosc i opanowanie:diabloti: