Madzika Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Hehhehe masz na myśli to ze moj tata wraca na piechotkę z psem z racy praiwe codziennie około 15 ... bo jestem usprawiedliwiona ja pracuje do 16 :diabloti::diabloti: Quote
diabelkowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 Niki-lidka napisał(a):ej no diabelkowa nie tlumacz sie:) i nie ucz sie juz tyle tylko na dogo wlaz:) nauczylam sie calej mapy polski sprawdzian mi fajnie poszedl ciekawe co dostane ;) dzisiaj i jutro wkuwam biologie eh... kartkoweczka z 45 stron ;) oslonice lancetniki kregowce plazy i inne dupstwa ;)) a jutro do kina na katyn ;] Madzika ach ta Twoja gazela:D:D:laugh2_2: byla mowa o rannych spacerkach na ktore to Magda wysyla swojego tate ]:-> Quote
diabelkowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 tak dzis wygladalo niebo jak wstawalam ;) Quote
Pimpek Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 Fajne foty :cool3: A co ostatniego zdjęcia : Kobieto, ty masz jakieś problemy ze snem ?;) Quote
jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 hmm...chyba na prawdę trzeba zainwestować na jakieś środki nasenne dla Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: http://img443.imageshack.us/img443/5748/zdjcie027id7.jpg :loveu::loveu::loveu: cóż za ślicznotek tutaj jest Quote
diabelkowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 a tam problemy ze spaniem... ja bym sobie jeszcze chetnie pospala ... ;) wstaje przed 6 wychodze z psem o 6 na ok 40 min wybieram sie a 7:23 mam busa wiec musze tak wstawac... na szczescie jutro do kina a nie do szkoly:diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 diabelkowa napisał(a):a tam problemy ze spaniem... ja bym sobie jeszcze chetnie pospala ... ;) wstaje przed 6 wychodze z psem o 6 na ok 40 min wybieram sie a 7:23 mam busa wiec musze tak wstawac... na szczescie jutro do kina a nie do szkoly:diabloti: ja ma problemy ze wstaniem o godzinie 8 :evil_lol::evil_lol: Jutro też idę do kina :multi: na Katyń :) Quote
diabelkowa Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 u nas cala szkola idzie jutro na Katyn :) Quote
wiq Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 dobrze Wam, do kina se idziecie :( a ja się pakować muszę :/ Quote
jonQuilla Posted September 26, 2007 Posted September 26, 2007 diabelkowa napisał(a):u nas cala szkola idzie jutro na Katyn :) u mnie tak samo :) Quote
furciaczek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ale on sie swietnie komponuje z jezsienna aura:loveu: Quote
eria Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 co tu wpadam to Logan piękniejszy :cool3: a wpadłam żeby pozbierać foty na baner :eviltong: Quote
Madzika Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 diabelkowa napisał(a): Madzika ach ta Twoja gazela:D:D:laugh2_2: byla mowa o rannych spacerkach na ktore to Magda wysyla swojego tate ]:->Kaska Sorry ale Aki wrocił dopiero wczoraj wieczorem z 2 dniowych wakacji to jak kto mogłaś wczoraj rano widzieć z moim tata? :cool1::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Quote
diabelkowa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 jonQuilla napisał(a):u mnie tak samo :) i jak sie podobal?? koncowka wywarla na mnie wrazenie furciaczek napisał(a):ale on sie swietnie komponuje z jezsienna aura:loveu: nomm takie ma jesienne kolorki:loveu: eria napisał(a):co tu wpadam to Logan piękniejszy :cool3: a wpadłam żeby pozbierać foty na baner :eviltong: dzieki :))) Madzika napisał(a):Kaska Sorry ale Aki wrocił dopiero wczoraj wieczorem z 2 dniowych wakacji to jak kto mogłaś wczoraj rano widzieć z moim tata? :cool1::eviltong::eviltong::eviltong::eviltong: Madziu a kto powiedzial ze wczoraj ??? Czyta sie uwaznie... Sama mi kiedys mowilas ze czesto Twoj tata rano wychodzi z psem ... Pimpek napisał(a):Cześć :cool1: co u was ?:loveu: a u nas znowu sie zabieramy do pracy i zabawy :)))) Quote
diabelkowa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 a no znalazl :))) on kocha obgryzac drewno w kazdej postaci:diabloti: Quote
jonQuilla Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 ależ Logan znalazł sobie patyczek http://img264.imageshack.us/img264/7829/zdjcie019jk6.jpg :evil_lol::evil_lol: jakbym widziała mojego poprzedniego psa :loveu: Jeśli chodzi o film to także końcówka wywarła na mnie wrażenie...miałam nadzieję na jakiś happy and, chociaż wiedziałam że go nie będzie. Smutny film, kilka razy mi się łezka w oku zakręciła :roll: Quote
Pimpek Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 Fajne foty :loveu: http://img264.imageshack.us/img264/680/zdjcie016sr6.jpg Dzielny psiak, taki kij a on go gryzie :evil_lol: Quote
diabelkowa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 na koncowce mi szczeka troche opadla na dol tak mnie troche przycielo... ten cudny psiak mi dzis w lesie wydarzal sie w bagnie wrrrrr ta mala upierdliwa kochana bestia:diabloti: zupelnie taka jak ja:diabloti: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 w bagnie to jest nic...mysliwskie psy tarzają sie w padlinie (super zapach) lub gowienkach koniecznie swiezych...to jest ich taki sposob, zeby nie zostawiac swojego zapachu na polowaniu, zeby zwierzyna nie wyczula psa... ale ludzie wyczuwają go za to na kilometr!!! Quote
diabelkowa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 Moja bestia uwielbia tez gowienka i inne swinstwa a po lesie chetnie biega z konskim gownem w pysku :splat: Quote
sacred PIRANHA Posted September 27, 2007 Posted September 27, 2007 diabelkowa napisał(a):Moja bestia uwielbia tez gowienka i inne swinstwa a po lesie chetnie biega z konskim gownem w pysku :splat: hihi a wytarzal ci sie kiedys w jakims swinstwie smierdzacym na kilometr i musialam z nim na smyczy srodkiem miasta wracac do domu miedzy dziwnie spogladajacymi ludzmi? polecama taka przyjemnosc...cwiczysz cierpliwosc i opanowanie:diabloti: Quote
diabelkowa Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 fotka tez z rana tu mamy kasztana w pysiu :) no rzuc mi Quote
Recommended Posts