filcant Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 mikunia, tak trzymaj, żabko kochana :) jeszcze troszkę i hycaj na spacerek :) Quote
zuziaM Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Dzisiaj Mikusia mnie rozsmieszyla...... Poniewaz ostatnie zimne noce nie odpuszczaja, to wlozylam Mice do budki jeszcze jeden koc jakis czas temu. Wlasciwie to ulozylam go tak, ze stworzyl w budzie cos w rodzaju gniazdka, w ktorym lezy sobie sunia. Ale na dzien ten kocyk wyjmuje jej z budki. Dzisiaj nie wyjelam, ale go zlozylam i wcisnelam do przedsionka budki. No i .... kiedy poszlam , po spacerkach z psiakami, dac Mice sniadanie ....... zastalam kocyk w budce ! Mikunia wciagnela go sobie do srodka i sie w niego wtulila ...... Cwaniara mala ..... Quote
AlfaLS Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 A to dobra podpatrywaczka ta nasza Mikunia:lol:. Pewnie sobie pomyślała że Zuzia zapomniała kocyk położyć tam gdzie trzeba to się sama obsłużyła. SUPER PSINKA:loveu: Quote
zuziaM Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Alfa, a ja jeszcze Cie zapytam, czy Ty masz jeszcze jakies inne zdjecia od Grazynki ? Np. Buby ( taka grubiutka czekoladowa sunia ) , kudlaczka dosc duzego, Tibbiego ( jasny kudlaczek, jak lew ostrzyzony ) ? Quote
Nemko Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Przepraszam, ze spozniona moja wplata za marzec, ale kruchutko w tym miesiacu;) juz dzis poszla. Drapańsko za uchem dla Mikusi ode mnie:) Quote
AlfaLS Posted March 11, 2010 Author Posted March 11, 2010 zuziaM napisał(a):Alfa, a ja jeszcze Cie zapytam, czy Ty masz jeszcze jakies inne zdjecia od Grazynki ? Np. Buby ( taka grubiutka czekoladowa sunia ) , kudlaczka dosc duzego, Tibbiego ( jasny kudlaczek, jak lew ostrzyzony ) ? Zuziu mam jeszcze kilka zdjęć od Grażynki, których nie wstawiłam nigdzie bo nie mam czasu szukać wątków. A po tej mojej chorobie to mam zaległości w pracy że strach mówić:shake:. Jeśli by Ci to pasowało to chętnie wyślę Ci je wszystkie a Ty zdecydujesz czy wstawiasz czy nie i gdzie. Może tak być? Quote
marysia55 Posted March 11, 2010 Posted March 11, 2010 Wpada, czytać, serce sie raduje, całuje wirtualnie nochal Miki ..... i zmykam do łóżeczka :-) Quote
Plicha Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Mikulince pewnie było zimno to sobie kocyk wciągnęla z powrotem :) Quote
Monika z Katowic Posted March 12, 2010 Posted March 12, 2010 Sprytna jest ta nasza Mikunia :) :) :) Quote
AlfaLS Posted March 12, 2010 Author Posted March 12, 2010 Już się nauczyła dbać o własne wygody:lol:. Wie do czego kocyk jest i go wykorzystuje:lol: Quote
filcant Posted March 13, 2010 Posted March 13, 2010 czuje się coraz pewniej, to i dbać o siebie zaczyna :) Quote
AlfaLS Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Mikuniu ma wreszcie być wiosna - wyciągaj kocyk przed budkę i ciesz się słoneczkiem:loveu:. Quote
AlfaLS Posted March 16, 2010 Author Posted March 16, 2010 Mikuniu od jutra ma być cieplej, popatrz na Dylankę i weź z niej przykład - pobiegaj sobie, poszalej........... Dzis na konto Mikuni wpłynęło 10 zł. od Nemko . Dziękujemy!!!!!!! Dziś Mika ma na koncie 585 zł.:lol: Quote
magda222 Posted March 17, 2010 Posted March 17, 2010 Chciałabym zobaczyć Mikusię z wywalonym do góry brzusiem na zielonej trawce z uśmiechniętym pycholem... Quote
AlfaLS Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 magda222 napisał(a):Chciałabym zobaczyć Mikusię z wywalonym do góry brzusiem na zielonej trawce z uśmiechniętym pycholem... O, ja też!!!!!!!! Dziś na konto Mikuni wpłynęło 20 zł. ode mnie czyli AlfyLS a ubyło 340 zł. - opłata za hotelik od 23.03.2010 do 22.04.2010r. / opłata 350 zł. minus deklaracja ZuziM 10 zł./. Mikuniu to będzie Twój pierwszy wiosenny miesiąc poza schronem - ciesz się nim kochana:loveu: Quote
Plicha Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 No kwiecień to już musi być zielony i Mikunia ma się opalać na trawce z koleżankami :mad: Quote
zuziaM Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Zobaczycie, zobaczycie ..... Poki co Mikunia cieple sloneczne dzionki spedza kolo budki. Siedzi i rozglada sie z zainteresowaniem .... albo lezy plackiem kolo budki .... Chowa sie oczywiscie, kiedy sie zblizam, ale nie boi sie juz mnie tak bardzo. Trzepie jej co dwa-trzy dni kocyki, wiec musze wszystkie wyjac spod niej i wlozyc znow do budki. Mikunia nie ucieka .... czeka, kiedy skoncze i patrzy tylko na mnie. A byla niesamowita dzikuseczka, kiedy sie do niej tylko zblizalo przeciez .... Siusiala pod siebie ze strachu ..... Quote
Romka Posted March 18, 2010 Posted March 18, 2010 Powoli nabiera zaufania jak widzę nasza mała! Quote
AlfaLS Posted March 18, 2010 Author Posted March 18, 2010 Powolutku ale do przodu - to najważniejsze :loveu:. Quote
Recommended Posts