magda222 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Odwiedzam Mikusię :) Dobrze,że Mika jest coraz śmielsza :) Quote
marysia55 Posted February 25, 2010 Posted February 25, 2010 Uuufff, jak miło sie wchodzi na wątek po krótkiej nieobecności i tyle zdjęć do pooglądania i tyle nowych wiadomości. Quote
Nikus Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 dzień dobry Mikuniu:) szykuj się bo jutro masz odwiedzinki:) Quote
AlfaLS Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Przybywa koleżanka, bedą ploteczki:lol: Quote
Plicha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 AlfaLS napisał(a):Przybywa koleżanka, bedą ploteczki:lol: Oj w sobotę to chyba impreza będzie u ZuziM jak sie dziewczyny spotkają :multi: Quote
Emigrantka Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Kto odwozi Dylanke? Prosze o duzoooooooooooooooooo zdjec calej sfory z Lwowka bo tam pare "swoich" juz mam...... Sonia, Bosman, Rusalka, Skrzat, Bingo(Kulfon) i chyba jeszcze ze 2...... NIkus - obfoc wszystkich i wyslij na maila plsssssssssssssssssssssss Quote
Plicha Posted February 26, 2010 Posted February 26, 2010 Nie na maila tylko na wątku mają byc :mad: Quote
AlfaLS Posted February 26, 2010 Author Posted February 26, 2010 Romka napisał(a):Doszły pieniądze na Mikę i Dylankę? Doszły:lol:. Mikunia ma dodatkowe 20 zł. od Romki / na 3 i 4 miesiąc hotelikowania/ . Dziś Mika ma na koncie 325 zł.:multi: Plicha napisał(a):Oj w sobotę to chyba impreza będzie u ZuziM jak sie dziewczyny spotkają :multi: Zuziu poprosimy o fotorelację :modla::modla::modla: Emigrantka napisał(a):Kto odwozi Dylanke? Prosze o duzoooooooooooooooooo zdjec calej sfory z Lwowka bo tam pare "swoich" juz mam...... Sonia, Bosman, Rusalka, Skrzat, Bingo(Kulfon) i chyba jeszcze ze 2...... NIkus - obfoc wszystkich i wyslij na maila plsssssssssssssssssssssss Nikus, a któż by inny:lol: Już grzeje auto:evil_lol: Prawdopodobnie pojedzie z nim grazyna9915 - ją też prosiłam o milion zdjęć. Jak tak dalej pójdzie to nie wyjadą przed poniedziałkiem od Zuzi:evil_lol:. Ale zdjęcia na wątki bo wszyscy chcemy:mad: Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 AlfaLS napisał(a):Prawdopodobnie pojedzie z nim grazyna9915 - ją też prosiłam o milion zdjęć. Jak tak dalej pójdzie to nie wyjadą przed poniedziałkiem od Zuzi:evil_lol:. Ale zdjęcia na wątki bo wszyscy chcemy:mad: oczywiście, że wszyscy chcemy, bo jak nie to wiecie co Wam zrobimy ...... Quote
AlfaLS Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Kurcze, ta Marysia to groźna jest - jej podpaść to.............. Quote
Plicha Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Czy Mikusia już przygotowana na wizyte? Kawka i ciasteczka są? :) Quote
Monika z Katowic Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Mikusia czeka na koleżankę Dylankę... :) Quote
Mada:) Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 Koleżanka Dylanka już na miejscu. Kocha ludzi, pieszczoty i uwaga, uwaga... POTRAFI CHODZIĆ NA SMYCZY! :O Oj Mika, Mika, bierz przykład z koleżanki Dylanki! :) Quote
AlfaLS Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 Tak jest Mikuniu, bierz przykład z Dylanki, może dzięki niej będzie Ci łatwiej pokochać nowe życie:loveu: Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 AlfaLS napisał(a):Kurcze, ta Marysia to groźna jest - jej podpaść to.............. Marysia nie taka straszna, jak ją AlfaS maluje:diabloti:. Kocha mike i chce , żeby psince było dobrze. A za ten paszkwil na temat mojej osoby to muszę się zastanowić czy Alfy nie zgłosić na "czarne kwiatki" :roflt::roflt::roflt: Quote
AlfaLS Posted February 27, 2010 Author Posted February 27, 2010 marysia55 napisał(a):Marysia nie taka straszna, jak ją AlfaS maluje:diabloti:. Kocha mike i chce , żeby psince było dobrze. A za ten paszkwil na temat mojej osoby to muszę się zastanowić czy Alfy nie zgłosić na "czarne kwiatki" :roflt::roflt::roflt: Wszyscy kochamy Mikunię i wszyscy chcemy dla niej jak najlepiej a cioteczka Marysia zamiast myśleć o tak niedorzecznych rzeczach jak "czarne kwiatki" dla Alfy to może niech pomyśli nad jakimś chwytającym za serce tekścikiem dla Mikuni bo niedługo będzie trzeba zacząć ogłaszać naszą ślicznotkę:loveu:. A Alfa i tak bardzo lubi cioteczkę Marysię i się jej nic a nic nie boi:grins:. Quote
marysia55 Posted February 27, 2010 Posted February 27, 2010 AlfaLS napisał(a):Wszyscy kochamy Mikunię i wszyscy chcemy dla niej jak najlepiej a cioteczka Marysia zamiast myśleć o tak niedorzecznych rzeczach jak "czarne kwiatki" dla Alfy to może niech pomyśli nad jakimś chwytającym za serce tekścikiem dla Mikuni bo niedługo będzie trzeba zacząć ogłaszać naszą ślicznotkę:loveu:. A Alfa i tak bardzo lubi cioteczkę Marysię i się jej nic a nic nie boi:grins:. no wiedziałm, wiedziałam że AlfaS sie mnie nie boi, a tak się starałam Zapisuję Miki w kolejce do tekstu:razz: Quote
Nikus Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 dziś do pracy muszę brrr:angryy:...kilka słow o wczoraj jednak uda mi się tam napisać:evil_lol: Quote
Ellig Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nikus napisał(a):a to ja..poznajecie?:) Mika!!!!!!!!!!!!!!!"wyszedł żuczek na słoneczko" !!!!!!!!!!!!!Brawo :multi: Quote
Nikus Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Witam...:) wczorajszy wyjazd troszkę z przygodami był..ale udało się. Mika jak przyjechaliśmy wygrzewała się na słoneczku,ale jak zaczeliśmy podchodzić uciekła do budy-nie ufa jeszcze człowiekowi.Jest jednak wyraźna poprawa i przełom w tym co było do tej pory bo gdy tylko ucichło na dworku to znowu wychodziła i zaglądała z ciekawością.Ona poporostu potrzebuje czasu...:) Quote
Ellig Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Nikus, dziekujemy bardzo !!!:) Tak masz racje Mika potrzebuje czasu :)Milo jest popatrzec na psiaka o ktorym wiemy,ze jest bezpieczny:) Quote
magda222 Posted February 28, 2010 Posted February 28, 2010 Mikunia przed budą :loveu: Miód na moje serce :loveu: Quote
Recommended Posts