Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kto odwozi Dylanke?

Prosze o duzoooooooooooooooooo zdjec calej sfory z Lwowka bo tam pare "swoich" juz mam......

Sonia, Bosman, Rusalka, Skrzat, Bingo(Kulfon) i chyba jeszcze ze 2......

NIkus - obfoc wszystkich i wyslij na maila plsssssssssssssssssssssss

Posted

Romka napisał(a):
Doszły pieniądze na Mikę i Dylankę?

Doszły:lol:. Mikunia ma dodatkowe 20 zł. od Romki / na 3 i 4 miesiąc hotelikowania/ . Dziś Mika ma na koncie 325 zł.:multi:

Plicha napisał(a):
Oj w sobotę to chyba impreza będzie u ZuziM jak sie dziewczyny spotkają :multi:

Zuziu poprosimy o fotorelację :modla::modla::modla:
Emigrantka napisał(a):
Kto odwozi Dylanke?
Prosze o duzoooooooooooooooooo zdjec calej sfory z Lwowka bo tam pare "swoich" juz mam......

Sonia, Bosman, Rusalka, Skrzat, Bingo(Kulfon) i chyba jeszcze ze 2......

NIkus - obfoc wszystkich i wyslij na maila plsssssssssssssssssssssss

Nikus, a któż by inny:lol: Już grzeje auto:evil_lol:

Prawdopodobnie pojedzie z nim grazyna9915 - ją też prosiłam o milion zdjęć. Jak tak dalej pójdzie to nie wyjadą przed poniedziałkiem od Zuzi:evil_lol:. Ale zdjęcia na wątki bo wszyscy chcemy:mad:

Posted

AlfaLS napisał(a):
Prawdopodobnie pojedzie z nim grazyna9915 - ją też prosiłam o milion zdjęć. Jak tak dalej pójdzie to nie wyjadą przed poniedziałkiem od Zuzi:evil_lol:. Ale zdjęcia na wątki bo wszyscy chcemy:mad:

oczywiście, że wszyscy chcemy, bo jak nie to wiecie co Wam zrobimy ......

Posted

AlfaLS napisał(a):
Kurcze, ta Marysia to groźna jest - jej podpaść to..............
Marysia nie taka straszna, jak ją AlfaS maluje:diabloti:. Kocha mike i chce , żeby psince było dobrze.
A za ten paszkwil na temat mojej osoby to muszę się zastanowić czy Alfy nie zgłosić na "czarne kwiatki" :roflt::roflt::roflt:

Posted

marysia55 napisał(a):
Marysia nie taka straszna, jak ją AlfaS maluje:diabloti:. Kocha mike i chce , żeby psince było dobrze.
A za ten paszkwil na temat mojej osoby to muszę się zastanowić czy Alfy nie zgłosić na "czarne kwiatki" :roflt::roflt::roflt:

Wszyscy kochamy Mikunię i wszyscy chcemy dla niej jak najlepiej a cioteczka Marysia zamiast myśleć o tak niedorzecznych rzeczach jak "czarne kwiatki" dla Alfy to może niech pomyśli nad jakimś chwytającym za serce tekścikiem dla Mikuni bo niedługo będzie trzeba zacząć ogłaszać naszą ślicznotkę:loveu:.
A Alfa i tak bardzo lubi cioteczkę Marysię i się jej nic a nic nie boi:grins:.

Posted

AlfaLS napisał(a):
Wszyscy kochamy Mikunię i wszyscy chcemy dla niej jak najlepiej a cioteczka Marysia zamiast myśleć o tak niedorzecznych rzeczach jak "czarne kwiatki" dla Alfy to może niech pomyśli nad jakimś chwytającym za serce tekścikiem dla Mikuni bo niedługo będzie trzeba zacząć ogłaszać naszą ślicznotkę:loveu:.
A Alfa i tak bardzo lubi cioteczkę Marysię i się jej nic a nic nie boi:grins:.
no wiedziałm, wiedziałam że AlfaS sie mnie nie boi, a tak się starałam Zapisuję Miki w kolejce do tekstu:razz:

Posted

Witam...:) wczorajszy wyjazd troszkę z przygodami był..ale udało się. Mika jak przyjechaliśmy wygrzewała się na słoneczku,ale jak zaczeliśmy podchodzić uciekła do budy-nie ufa jeszcze człowiekowi.Jest jednak wyraźna poprawa i przełom w tym co było do tej pory bo gdy tylko ucichło na dworku to znowu wychodziła i zaglądała z ciekawością.Ona poporostu potrzebuje czasu...:)