zuziaM Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Z tymi fotkami ... postaram sie cos zdzialac. Najgorsze, ze mam akumulatorki w aparacie juz w takim oplakanym stanie, ze wystarczaja na zrobienie kilku zdjec, wiec jak MIka mi kaze za dlugo na siebie czekac, to moga sie wyladowac ..... Ale postaram sie jutro podczas obiadku ja uchwycic. bede sie musiala tylko gdzies zaczaic na niunie. No i miejmy nadzieje, ze bedzie jutro ladna pogoda, to Mikunia chetniej wyjdzie. Quote
zuziaM Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Aaa.... i nie wiedzialam, ze Mika i w schronisku byla taka biedna ..... Myslalam, ze yo nowe miejsce, podroz i w ogole zmiany .... tak na nia wplynely ... Boziu, to rzeczywiscie biedactwo ...... Quote
Plicha Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 zuziaM mam pomysl, ulepisz bałwana przed kojcem Mikusi i za niego się schowasz i porobisz fotki :evil_lol: Quote
marysia55 Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Plicha napisał(a):zuziaM mam pomysl, ulepisz bałwana przed kojcem Mikusi i za niego się schowasz i porobisz fotki :evil_lol: tak, tak :evil_lol: . Nosek bałwankowi zrobisz z parówki, a guziczki z klopsików, miotełkę może zastąpić jakiś kabanos, na głowie pęto kiełbaski np. wiejskiej :diabloti: .... i Mika na pewno wyjdzie dostojnie pozować do zdjęć :razz::razz::razz: Quote
AlfaLS Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 [quote name='marysia55']tak, tak :evil_lol: . Nosek bałwankowi zrobisz z parówki, a guziczki z klopsików, miotełkę może zastąpić jakiś kabanos, na głowie pęto kiełbaski np. wiejskiej :diabloti: .... i Mika na pewno wyjdzie dostojnie pozować do zdjęć :razz::razz::razz: No nie - jak Zuziu ulepisz tego bałwanka to KONIECZNIE musisz go sfotografować:diabloti:. Uważam że jego widok będzie bezcenny:diabloti: Wiem od Grażyny, że Mika to był pies, którego w schronisku "nie było":shake:. Ona była niewidoczna dla personelu, a przynajmniej starała się być taka niewidoczna:shake:. Jak sprzątali w części zewnętrznej to Miki była w części wewnętrznej boksu, jak sprzątali wewnątrz to ona była na zewnątrz. Starała się żeby nikt jej nie widział:shake:. Myślę że ona nie tylko ludzi ale innych psów też tak unikała:shake:. Ona dopiero u Zuzi może się poczuć bezpieczna a że jest to dla niej coś zupełnie nowego to dlatego tak długo się przekonuje do nowej sytuacji.............:loveu: Quote
AlfaLS Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Przekazuję za hotelik 340 zł. Opłata 350 zł. - 10 zł. dekalracja ZuziM. Stan konta Mikuni po opłaceniu hoteliku za okres 23.02-22.03.2010r. to 225 zł. Quote
Emigrantka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Mika bogata dziewczyna ;) Moje marcowe pojdzie pod koniec lutego... Tzymaj sie Mikusia :) Quote
zuziaM Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Pieniazki wplynely juz . Dziekuje..... Quote
Romka Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 [quote name='AlfaLS']Romka to może i Dylanka by się na to "coś" załapała?????:evil_lol: Dylanka to koleżanka Miki z tyskiego schroniska, czeka już 12 lat na moment opuszczenia schronu i ciągle nic:shake:. Teraz ma szansę pojechać właśnie do MIKI, POSTERA i innych "tyszaków" czyli do Zuzi, ale tak bardzo nam brak deklaracji:shake:. Błagam zajrzyjcie do Dylanki, podpowiedzcie co jeszcze można zrobić żeby ten jej dożywotni wyrok wreszcie po 12-tu latach się skończył. Ona tak czeka...............:-( Wątek Dylanki: http://www.dogomania.pl/threads/179496-12-ta-wiosna-Dylanki-w-schronie-NIE-Jest-hotelik-Pomocy-Liczy-siAE-kaA-da-zA-otA-wka Mikuniu tak bardzo się cieszę że Ty dostałaś swoją szansę i się powolutku otwierasz :multi::multi::multi: Alfa a niech tam!Wyslij mi tylko konto na Mikę i Dylankę bo skasowałam wszystkie wiadomosci w tym i konto Miki.Poczekajcie tylko do końca miesiąca! Quote
AlfaLS Posted February 18, 2010 Author Posted February 18, 2010 Romka - ogromną przyjemnością wyślę:multi: Quote
Plicha Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Mikusia niedługo twoja kumpelka do ciebie przyjedzie :) więc się nie chowaj w budce bo musisz ją po terenie oprowadzić :) Quote
Monika z Katowic Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Dokładnie :) Wyłaź z budki Mikusia! Zobacz, jaki piękny jest ten świat :) :) Quote
Nikus Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 filcant napisał(a):mikunia, co ty masz za sobą :( ... nie patrzmy do tyłu...to już było:) teraz patrzmy przed siebie.Mikunia obiecałem Ci spacerek następnym razem jak będę u ZuziaM i zamierzam to wyegzekwować:lol: i bez szemrania:mad::mad::mad: Quote
AlfaLS Posted February 19, 2010 Author Posted February 19, 2010 Nikus napisał(a):nie patrzmy do tyłu...to już było:) teraz patrzmy przed siebie.Mikunia obiecałem Ci spacerek następnym razem jak będę u ZuziaM i zamierzam to wyegzekwować:lol: i bez szemrania:mad::mad::mad: Mikunia - strach się bać:nerwy: Quote
Nikus Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 no co? facet to stanowcze stworzenie:evil_lol: Quote
Plicha Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Coś tu dziś pusto u Mikusi :) Nikuś weżmiesz na spacer Mikę i Dylankę, to sobie dziewczyny pogadają :) Quote
Nikus Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Pewnie..niech gadają:) a ja sobie z Posterkiem podyskutuję na temat szczekania na zuziaM hihi:) Quote
obraczus87 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Kochani zajrzyjcie bardzo prosze do Tuni.... Niunia została opuszczona przez właścicieli :( zaopiekowała sie Nia dobra dusza.. niestety sunia ma nowotwór, a tymczasową opiekunke już nie stać na dalsze badania i kolejne operacje..... :( bez operacji Tunia umrze.... http://www.dogomania.pl/threads/178963-TUNIA-opuszczona-przez-wA-aA-cicieli-konieczna-pomoc-finansowa-w-jej-leczeniu-i-DS Quote
marysia55 Posted February 20, 2010 Posted February 20, 2010 Dzisiaj zaczynam obchód swoich wątków od Miki:loveu:. Alfa, wiesz na który wątek zaraz trafię:cool3::cool3: Quote
AlfaLS Posted February 20, 2010 Author Posted February 20, 2010 Mikuniu kochana, szykuj się do spacerku z Nikusiem:lol: On chyba Ci tego spacerku nie podaruje, w końcu nosił Cie na rękach:evil_lol: Quote
zuziaM Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 No to dzisiaj sie zaczailam i Mika zostala uwieczniona w takiej sytuacji .... Tak wiec widzc, ze mozna sie nie bac .... wystarczy tylko troszke chciec ... . Quote
AlfaLS Posted February 21, 2010 Author Posted February 21, 2010 Zuziu jesteś wielka:multi: Przy niedzieli zrobiłaś nam super przyjemność:multi::multi::multi: Nasza Mikunia wychodzi wreszcie z budki pokazuje się światu:multi:. Tak swobodnie to ona się nigdy w schronisku nie czuła choć mieszkała tam całe 12 lat.:lol: Zuziu czynisz cuda z tymi naszymi psiakami-strachulcami:lol: Quote
UBOCZE Posted February 21, 2010 Posted February 21, 2010 Dołączam się do gratulacji!!!:multi::multi::multi: Widać zdecydowanie więcej niż nosek...;) Mikunia w całej swojej krasie...:lol: Quote
Recommended Posts