Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Z tymi fotkami ... postaram sie cos zdzialac.
Najgorsze, ze mam akumulatorki w aparacie juz w takim oplakanym stanie, ze wystarczaja na zrobienie kilku zdjec, wiec jak MIka mi kaze za dlugo na siebie czekac, to moga sie wyladowac .....
Ale postaram sie jutro podczas obiadku ja uchwycic. bede sie musiala tylko gdzies zaczaic na niunie.
No i miejmy nadzieje, ze bedzie jutro ladna pogoda, to Mikunia chetniej wyjdzie.

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aaa.... i nie wiedzialam, ze Mika i w schronisku byla taka biedna ..... Myslalam, ze yo nowe miejsce, podroz i w ogole zmiany .... tak na nia wplynely ...
Boziu, to rzeczywiscie biedactwo ......

Posted

Plicha napisał(a):
zuziaM mam pomysl, ulepisz bałwana przed kojcem Mikusi i za niego się schowasz i porobisz fotki :evil_lol:
tak, tak :evil_lol: . Nosek bałwankowi zrobisz z parówki, a guziczki z klopsików, miotełkę może zastąpić jakiś kabanos, na głowie pęto kiełbaski np. wiejskiej :diabloti: .... i Mika na pewno wyjdzie dostojnie pozować do zdjęć :razz::razz::razz:

Posted

[quote name='marysia55']tak, tak :evil_lol: . Nosek bałwankowi zrobisz z parówki, a guziczki z klopsików, miotełkę może zastąpić jakiś kabanos, na głowie pęto kiełbaski np. wiejskiej :diabloti: .... i Mika na pewno wyjdzie dostojnie pozować do zdjęć :razz::razz::razz:
No nie - jak Zuziu ulepisz tego bałwanka to KONIECZNIE musisz go sfotografować:diabloti:. Uważam że jego widok będzie bezcenny:diabloti:

Wiem od Grażyny, że Mika to był pies, którego w schronisku "nie było":shake:. Ona była niewidoczna dla personelu, a przynajmniej starała się być taka niewidoczna:shake:. Jak sprzątali w części zewnętrznej to Miki była w części wewnętrznej boksu, jak sprzątali wewnątrz to ona była na zewnątrz. Starała się żeby nikt jej nie widział:shake:. Myślę że ona nie tylko ludzi ale innych psów też tak unikała:shake:. Ona dopiero u Zuzi może się poczuć bezpieczna a że jest to dla niej coś zupełnie nowego to dlatego tak długo się przekonuje do nowej sytuacji.............:loveu:

Posted

[quote name='AlfaLS']Romka to może i Dylanka by się na to "coś" załapała?????:evil_lol:
Dylanka to koleżanka Miki z tyskiego schroniska, czeka już 12 lat na moment opuszczenia schronu i ciągle nic:shake:. Teraz ma szansę pojechać właśnie do MIKI, POSTERA i innych "tyszaków" czyli do Zuzi, ale tak bardzo nam brak deklaracji:shake:.
Błagam zajrzyjcie do Dylanki, podpowiedzcie co jeszcze można zrobić żeby ten jej dożywotni wyrok wreszcie po 12-tu latach się skończył. Ona tak czeka...............:-(

Wątek Dylanki:
http://www.dogomania.pl/threads/179496-12-ta-wiosna-Dylanki-w-schronie-NIE-Jest-hotelik-Pomocy-Liczy-siAE-kaA-da-zA-otA-wka

Mikuniu tak bardzo się cieszę że Ty dostałaś swoją szansę i się powolutku otwierasz :multi::multi::multi:

Alfa a niech tam!Wyslij mi tylko konto na Mikę i Dylankę bo skasowałam wszystkie wiadomosci w tym i konto Miki.Poczekajcie tylko do końca miesiąca!

Posted

filcant napisał(a):
mikunia, co ty masz za sobą :( ...

nie patrzmy do tyłu...to już było:) teraz patrzmy przed siebie.Mikunia obiecałem Ci spacerek następnym razem jak będę u ZuziaM i zamierzam to wyegzekwować:lol: i bez szemrania:mad::mad::mad:

Posted

Nikus napisał(a):
nie patrzmy do tyłu...to już było:) teraz patrzmy przed siebie.Mikunia obiecałem Ci spacerek następnym razem jak będę u ZuziaM i zamierzam to wyegzekwować:lol: i bez szemrania:mad::mad::mad:

Mikunia - strach się bać:nerwy:

Posted

Zuziu jesteś wielka:multi: Przy niedzieli zrobiłaś nam super przyjemność:multi::multi::multi: Nasza Mikunia wychodzi wreszcie z budki pokazuje się światu:multi:. Tak swobodnie to ona się nigdy w schronisku nie czuła choć mieszkała tam całe 12 lat.:lol:

Zuziu czynisz cuda z tymi naszymi psiakami-strachulcami:lol: