Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mikuniu śliczna opalaj się jak najwięcej, to Twoja pierwsza wiosna "na wolność" to ciesz się nią najbardziej jak możesz:lol:.

Na konto Mikuni wpłynęło od darczyńców:
- od Nemko 10 zł.,
- od Nikusa 10 zł.,
- od Livki 10 zł.
Razem 30 zł. Dziękujemy!!!!!!!!!

Dziś Mikunia ma na koncie 380 zł.:lol:

Mam jeszcze wpłatę na Mikunię i Posterka od Joanny Marii K. z Warszawy - bardzo proszę napisać kto to bo nie mogę "rozpisać" na kogo i ile było wpłacone;). Mam też drugą wpłatę, tu wiem że na Mikunię ale nie wiem od kogo dlatego też proszę przyznać się kto to Małgorzata R. z Piaseczna - wplata za IV, V - 40 zł.:lol:

Posted

zuziaM napisał(a):
Strachulek juz coraz mniejszy .....
Teraz to ciekawa wszystkiego panienka.
Byla u nas na swieta APSA i Mika wychodzila z budki nawet jak ona byla nieopodal.
Mam zdjecia, jak Mika siedzi przed budka, ale nie moge cos ich wgrac.
Bede probowala.

Oi próbuj, próbuj!

Posted

Małgorzata R. z Piaseczna (brzmi jak z kroniki kryminalnej) to ja :)
Nie mówcie, że zapomniałam wpisać nicku ... ech, tyle tych psiaków, że moje roztargnienie osiąga apogeum.

Posted

Dada M napisał(a):
Małgorzata R. z Piaseczna (brzmi jak z kroniki kryminalnej) to ja :)
Nie mówcie, że zapomniałam wpisać nicku ... ech, tyle tych psiaków, że moje roztargnienie osiąga apogeum.

Super, nie chciałam żeby to tak wyglądało ale musiałam jakoś napisać;). Nick mogłaś napisać ale mogli w banku nie przepisać;).
W związku z wyjaśnieniami tu i Posterka obwieszczam, że Mikunia ma dodatkowe wpłaty :
- od Dady M 40 zł. / za 2 m-ce/,
- od Jo37 25 zł.
Razem: 65 zł. Dziękujemy!!!!!!

Mikunia ma dziś na koncie 445 zł.:lol:

Posted

E, spokojnie, tak sobie żartuję ;) Oczywiście nie wpisałam, spojrzałam teraz w historię przelewów. Trochę za dużo psich finansów mam na głowie, chyba czas ustawić opcję automatycznych przelewów, bo inaczej ilość zer w kwotach zacznie mi się mylić ;)

Nie mogę się doczekać zdjęć Miki biegającej po ogrodzie, mam nadzieję, że do końca lata wykona choć jedną rundkę poza kojcem :)

Posted

Magdziu, z pewnoscia takie zdjecia sa fajne .... bo Mika w swoim wlasnym kojczyku, swojej wlasnej budce ...... Ale z pewnoscia duzo piekniejsze byloby , jak Mika jest juz poza kojcem ..... Doprowadze do tego juz niebawem ....

A Mika w ogole jest zabawna psinka ..... Znow dzisiaj rano miala jeden kocyk poza budka .... a kiedy za kilka minut przechodzilam obok, to juz kocyk byl w srodku.
Pewnie go zabrala, zebym znow jej kocy nie zabrala .... Wczoraj wyciagnelam wszystkie koce i powiesilam zeby sie wietrzyly, bo byla piekna sloneczna pogoda.
Pewnie sie to Mikuni nie podobalo, wiec wolala je dzisiaj pilnowac ..... Smiesznotka .....
Mysle, ze jesli juz sie uda ja wyprowadzic, to bedzie lubila sie bawic ...... to wesola psinka i bardzo cwana.

Posted

KOCHANI !!!
Wielka prosba !
Do kogo moge wyslac MMS-em 2 filmy i kto je moze wkleic do watkow Dagusi i Gabi ?????

Kontakt do mnie 0695 555 221
Bardzo prosze !!!

Posted

zuziaM napisał(a):
Magdziu, z pewnoscia takie zdjecia sa fajne .... bo Mika w swoim wlasnym kojczyku, swojej wlasnej budce ...... Ale z pewnoscia duzo piekniejsze byloby , jak Mika jest juz poza kojcem ..... Doprowadze do tego juz niebawem ....

A to byłby już szczyt moich marzeń :)
Narazie cieszę się z tego, że Mikusia siedzi przed budką a nie w budce :)
Nigdy nie widziałam tak przerażonego psa jak ją wieźliśmy do Ciebie :(
Bidulka... Serce się krajało...

Przelałam moją skromną deklarację na Mikusię razem z deklaracją Posterkową.

Posted

marysia55 napisał(a):
Mika, to żywy przykład na to że nawet szczęście może budzić niepokój i trzeba czasu by w nie uwierzyć.

Oj tak masz racje!Ale idzie ku lepszemu!Mikunia duzo szczęścia!

Posted

Magda222 wpłynęło 5 zł. od Ciebie dla Mikuni. Dziękujemy!!!!!!!!
Przekazuję dziś Zuzi 340 zł. za hotelik / 23.04.2010-22.05.2010r./. Zuziu przepraszam za drobne spóźnienie ale przez te pity zapominam o bożym świecie. Wybacz proszę i nie :mad:

Dziś Mikunia ma na koncie 110 zł.:lol:

Posted

Ale sie nie gniewam ... naprawde az tak do tego nie podchodz ! U mnie nie urzad skarbowy ... hi hi hi .... mala literka ... celowo !
Dzisiaj wyglaskalam |Mikunie ! Wkladalam jej wieczorkiem kocyk i skorzystalam z okazji. Moze nie byla zachwycona, ale pozwolila na to bez zadnych sprzeciwow. Zreszta, nie miala wiele do powiedzenia . W budce i tak nie miala dokad uciec.
Nastepnym razem moze wyjdzie, zeby chociaz miec dokad uciekac przed moim natrectwem .....