Malwi Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Zołzi, około 1 roku, charakter jak imię wskazuje ;) zołzowata małpka jest ... na wszystkich naokoło szczeka jak najęta, ale jeśli ktoś podejdzie bliżej to kuli pod siebie ogonek i myk do budy... zbliża się zima , a ona siedzi w budzie ... trzeba jej jak najszybciej naleźć domek! Imię: Zołzi Płeć: suka Wiek: ok. 1 rok Wielkość: mała Opis: Spkojna suczka. Jest łagodna, ale trochę przestraszona i nieufna. Najwyraźniej musi przyzwyczaić się do nowego otoczenia. Gdy się oswoi na pewno będzie wspaniałą suczką, która odwdzięczy się za ofiarowany dom i miłość. Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 teraz podniose a jutro tu zwolam ludzi...jejuuuuuu...mialam sobie wolne zrobic kilka dni jak "moje" pojadą...:/no ale jak tu wolne zrobic??no jak??ta mala musi grzac doopeczke naswięta..inaczej nie wiem jak skonczy:(... Quote
gonia66 Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Malwi..jaka ona jest na wilkośc(tak do nog porownaj)..jak jamnik???? Quote
Malwi Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 oj tyci tyci ... może jak miniaturowy jamnior bym powiedziała... tak ledwo co za kostkę ... Quote
lilk_a Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 za te uszyska już ją kocham :):):) śliczna jest i taka maleńka ....Goniu ...a może Ty ? :) Quote
Malwi Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 jutro postaram się zrobić banerki .... Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 lilk_a napisał(a):za te uszyska już ją kocham :):):) śliczna jest i taka maleńka ....Goniu ...a może Ty ? :) Wiesz jak bym chciala i ile bym dala???Moj Tz niestey nie chce sie zgodzic..juz tyle wojen było:( niedalej jak 3 dni temu, az Zuzia plakala...ja bym bardzo chciala miec taka malizne...bardzo.. Fajnie ze bedzie banerek...rozeslemy i poprosiimy o ogloszenia..:) Quote
Cajus JB Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Zaznaczam wątek. gonia prosiła o ogłoszenia. Mam kolejkę, ale za pięć dni mogę kilka zrobić. Quote
Paulina87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Na zdjęciu widać jaką ma delikatną skórkę i króciutką sierść, aż chce się dotknąć. Quote
AGA35 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Jaki piękny nietoperek :-) zabieram się za ogłoszenia Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Śliczna!!!! Trzeba powalczyć o nią i zabrac Ją stamtąd.... Quote
ata Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Malwi - Dobrze, że założyłaś jej wątek. Nijak nie mogę pomóc a wiem, że dla niej tymczas potrzebny jest na wczoraj... :-(. Pamiętasz jak chciałam Tobie ją pokazać i nie było jej na zewnątrz. Jej naprawdę musi być zimno..... Zawsze lepiej aby była w środku, chociaż przed wiatrem będzie osłonięta. Położyć jej w kąciku jakieś posłanko z kożuszkiem i będzie ok. Nie wiem jak u Was szefostwo, czy by się na to zgodziło? bo we wrześni nie ma takich, możliwości, a raczej nie chcą je stworzyć niestety. W Szamotułach u WAndy Jeżyk wszystkie takie maleństwa i beż sierści siedzą upchane w klatkach (aby tylko zimę przetrwały i wypuszczane są partiami. W Swarzędzu też wszystkie maluchy i staruszki lądują w budynku (chociaż jest ogromne przepełnienie) Trzymam kciuki i pozdrawiam Aneta Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 ata - ona siedzi akurat tam gdzie nie patrzyłyśmy ;) u nas może i by mogło dać ją do środka do kuchni , tam gdzie kociaki są ale jest tylko jedna klatka i jest zajęta przez te 2 kociaki .... na biuro nie ma nawet co liczyć ... w szpitaliku nie ma za dużo miejsca też ... i akurat w tej chwili wszystkie psiaki które tam są to albo na leczeniu (Hogan ze zdartą skórą z łapy, Nevil który sobie sierść wyrywał, Mejla z choróbskiem skóry, dwa szczeniaki , Wielka psica po wypadku ze złamanym kolanem, albo szczeniaki ... , matka ze szczeniakami i jedna staruszka bardzo podobna do Perełki która ostatnio pojechała do Koszalina) tak ze miejsca tam niestety brak , a i nie ma co wyrzucić na zewnątrz ani nie mozna nic dokoptować do innych;/ Quote
ata Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 A w tej ubikacji dla niepełnosprawnych. Tam jest sporo miejsca :roll:. Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 musiałabym się popytać .... a nie lepiej od razu jej dom znaleźć ? :P :D Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 fotki Zołzowatej - wszystkie jakie udało mi się zrobić ;) wieczorkiem skombinuje banerek ;) Quote
AlinaS Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 Zaznaczam wątek. Trzeba ściągnąć cioteczki. Dla takiej małej i młodej malizny musi znaleźć się domek Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 AGA35 napisał(a):Jaki piękny nietoperek :-) zabieram się za ogłoszenia Aga bardzo dziekujemy!!!!!!Kontakt bedzie do malwi- ale niestey nie ma Jej teraz na wątku...pewnie zaraz bedzie a ja bylam pewna, ze mam jej nuemr talafonu- i nie mogę znależć...chcociaz czekaj..przypomnialo mi sie ze moze bedzie numer na watku Mukiego:)Zaraz sprawdze i napisze jakby co- ALE BARDZO DZIEKUJE ZA ODZEW:) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 WYSLALAM NUMER telefonu MALWI NA PW:):)To chyba najlepszy kontakt w sparwei psiaka:) Quote
gonia66 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 WYSLALAM NUMER telefonu MALWI NA PW:):)To chyba najlepszy kontakt w sparwei psiaka:) Quote
Malwi Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 jestem jestem tylko ze mój nr tel w każdej chwili może się zmienić ... przechodzę do innej siei i na dniach będę miała nowy nr ... wiec może by warto na początek zrobić ogłoszenia na portalach gdzie da się je edytować ? Quote
Recommended Posts