Jump to content
Dogomania

Zołzi - mix Jamnika i ... DUMBO ;)- już w DS! akcja ekspresowa , Dziękuję Dziewczyny!

Recommended Posts

Posted

Zołzi, około 1 roku, charakter jak imię wskazuje ;) zołzowata małpka jest ... na wszystkich naokoło szczeka jak najęta, ale jeśli ktoś podejdzie bliżej to kuli pod siebie ogonek i myk do budy... zbliża się zima , a ona siedzi w budzie ... trzeba jej jak najszybciej naleźć domek!

Imię: Zołzi
Wielkość: mała
Opis: Spkojna suczka. Jest łagodna, ale trochę przestraszona i nieufna. Najwyraźniej musi przyzwyczaić się do nowego otoczenia. Gdy się oswoi na pewno będzie wspaniałą suczką, która odwdzięczy się za ofiarowany dom i miłość.

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

teraz podniose a jutro tu zwolam ludzi...jejuuuuuu...mialam sobie wolne zrobic kilka dni jak "moje" pojadą...:/no ale jak tu wolne zrobic??no jak??ta mala musi grzac doopeczke naswięta..inaczej nie wiem jak skonczy:(...

Posted

lilk_a napisał(a):
za te uszyska już ją kocham :):):) śliczna jest i taka maleńka ....Goniu ...a może Ty ? :)

Wiesz jak bym chciala i ile bym dala???Moj Tz niestey nie chce sie zgodzic..juz tyle wojen było:( niedalej jak 3 dni temu, az Zuzia plakala...ja bym bardzo chciala miec taka malizne...bardzo..
Fajnie ze bedzie banerek...rozeslemy i poprosiimy o ogloszenia..:)

Posted

Malwi - Dobrze, że założyłaś jej wątek. Nijak nie mogę pomóc a wiem, że dla niej tymczas potrzebny jest na wczoraj... :-(. Pamiętasz jak chciałam Tobie ją pokazać i nie było jej na zewnątrz. Jej naprawdę musi być zimno.....
Zawsze lepiej aby była w środku, chociaż przed wiatrem będzie osłonięta. Położyć jej w kąciku jakieś posłanko z kożuszkiem i będzie ok. Nie wiem jak u Was szefostwo, czy by się na to zgodziło? bo we wrześni nie ma takich, możliwości, a raczej nie chcą je stworzyć niestety.
W Szamotułach u WAndy Jeżyk wszystkie takie maleństwa i beż sierści siedzą upchane w klatkach (aby tylko zimę przetrwały i wypuszczane są partiami.
W Swarzędzu też wszystkie maluchy i staruszki lądują w budynku (chociaż jest ogromne przepełnienie)

Trzymam kciuki i pozdrawiam
Aneta

Posted

ata - ona siedzi akurat tam gdzie nie patrzyłyśmy ;)
u nas może i by mogło dać ją do środka do kuchni , tam gdzie kociaki są ale jest tylko jedna klatka i jest zajęta przez te 2 kociaki .... na biuro nie ma nawet co liczyć ... w szpitaliku nie ma za dużo miejsca też ... i akurat w tej chwili wszystkie psiaki które tam są to albo na leczeniu (Hogan ze zdartą skórą z łapy, Nevil który sobie sierść wyrywał, Mejla z choróbskiem skóry, dwa szczeniaki , Wielka psica po wypadku ze złamanym kolanem, albo szczeniaki ... , matka ze szczeniakami i jedna staruszka bardzo podobna do Perełki która ostatnio pojechała do Koszalina) tak ze miejsca tam niestety brak , a i nie ma co wyrzucić na zewnątrz ani nie mozna nic dokoptować do innych;/

Posted

AGA35 napisał(a):
Jaki piękny nietoperek :-) zabieram się za ogłoszenia

Aga bardzo dziekujemy!!!!!!Kontakt bedzie do malwi- ale niestey nie ma Jej teraz na wątku...pewnie zaraz bedzie a ja bylam pewna, ze mam jej nuemr talafonu- i nie mogę znależć...chcociaz czekaj..przypomnialo mi sie ze moze bedzie numer na watku Mukiego:)Zaraz sprawdze i napisze jakby co- ALE BARDZO DZIEKUJE ZA ODZEW:)

Posted

jestem jestem
tylko ze mój nr tel w każdej chwili może się zmienić ... przechodzę do innej siei i na dniach będę miała nowy nr ... wiec może by warto na początek zrobić ogłoszenia na portalach gdzie da się je edytować ?