Jump to content
Dogomania

Zołzi - mix Jamnika i ... DUMBO ;)- już w DS! akcja ekspresowa , Dziękuję Dziewczyny!

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Zdrzemnęłam się tylko na chwilę (a naśniło mi się jak w najdłużą noc! psy, setki psów, ale nic nieprzyjemnego), zaglądam na dogo i normalnie głupieję - gdzie zajrzę, tam pies ma DS, DT albo, co najmniej, ze schronu wyciągnięty. Zuziu ja wiem, że psiaki z takimi uszyskami mają wzięcie. Skrytek domek znalazł szybciutko, a mój Fikus

• , pies, który kochał mnie i tylko mnie, i był gwiazdorem osiedla, rozstaw miał podobny. Żeby nie oszaleć ze szczęścia, zajrzę jeszcze do moich pechowców z podpisu.

• Posted

Moja znajoma zauważyła, ze Zołzi jest chyba odwodniona. Sama teraz to widzę. Dziewczyny sprawdzcie co u malutkiej u nas jest -4C. Ona musi być w ciepłym..... Koszmar.....

Posted

będę u małej w weekend lub w tygodniu ... postaram się namówić rodziców żeby wziąć ją na DT na święta chociażby .... odwodniona ? nieee... raczej nie ... to młoda psina może tak wyglądać ale odwodniona raczej nie jest

Posted

Nie mam transportu do Lublina ani w żadne bliższe okolice póki co niestety. Idę na wątek transportowy szperać. Jeśli zdecydujecie, że pani, która się skontaktowała daje lepsze warunki niż tu w Lublinie na nią czekają, albo może ją zabrać już, to trudno, róbcie tak, żeby było najlepiej dla psa. Ewa

Posted

Malwi napisał(a):
    ale po co mi jej adres mailowy ? jak nawet nie wiem co Ci napisała ? ...

Witam! Jestem zainteresowana małą Zołzi :), czy mogłabym prosić o przesłanie kilku zdjęć
    To jest treść maila którego dostałm. To chyba ty zajmujesz się adopcją małej?

Posted

no tak .. ale czy napisała ze jest na nią zdecydowana na 100% ? dostaję kupę maili o takiej treści , i z reguły nie wynika z nich nic więcej niestety ... czekamy ...jeśli pani się odezwie i potwierdzi że jest chętna na Zołzi to wtedy będziemy dalej działać w jej kierunku ... w tej chwili skupmy się na szukaniu transportu!

potrzebny transport OSTRÓW - LUBLIN

Posted

Gonia66 zamieściła ogłoszenie na głównym wątku transport0wym, ja tu:
    http://www.dogomania.pl/threads/175741-Pilne-szukam-transportu-na-trasie-Lublin-Lubiecz-k-Konina-Psy-z-SzydA-owca
    Jeśli ta Pani zainteresowana mieszka bliżej Ostrowa Wlkp to niech bierze małą już, bo -10 jest i będzie tylko gorzej, na chwilę niech ją weźmie jeśli jej się nie spodoba na miły Bóg, zabiorę ją jak zorganizuję transport jakiś.
    Ewa

Posted

Malwi napisał(a):
    nie wiem .. dzwonilam do kierowniczki zeby ja przeniosła do budynku ... ale co z tego wynikło i czy wzięła to pod uwagę to nie mam pojęcia ..

Jestem upierdliwa wiem, ale......... Przecież jej życie wisi na włosku.
    Co tu zrobić....co tu zrobić....... Czy to ta sama kierowniczka, która prowadziła schronisko w takim minn. barakowozie i przed wyprowadzką było u Was ok 40 psów?? Jeżeli tak to wydawała się konkretną osobą, która kocha zwierzęta.:roll:

Posted

OJ..ten transport....kurcze...ale przeciez nie takie rzeczy sie udawaly..no to moze jakas firme zapytac przewozowa i zrobuic zrzutke na paliwo>>>CHyba ze Malwi by ja przetrzymala pprzez święta...to mialbybysmy czas kombinowac...troche ciezko..ja logistycznie nie jestem uzdolniona:p