Malwi Posted December 15, 2009 Author Posted December 15, 2009 obraczus - tak wiem ;D śledzę wątek na bieżąco :D:D:D Quote
obraczus87 Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 ale musialam sie pochwalic niooo :D Quote
agata51 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Zdrzemnęłam się tylko na chwilę (a naśniło mi się jak w najdłużą noc! psy, setki psów, ale nic nieprzyjemnego), zaglądam na dogo i normalnie głupieję - gdzie zajrzę, tam pies ma DS, DT albo, co najmniej, ze schronu wyciągnięty. Zuziu ja wiem, że psiaki z takimi uszyskami mają wzięcie. Skrytek domek znalazł szybciutko, a mój Fikus , pies, który kochał mnie i tylko mnie, i był gwiazdorem osiedla, rozstaw miał podobny. Żeby nie oszaleć ze szczęścia, zajrzę jeszcze do moich pechowców z podpisu. Quote
ata Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Moja znajoma zauważyła, ze Zołzi jest chyba odwodniona. Sama teraz to widzę. Dziewczyny sprawdzcie co u malutkiej u nas jest -4C. Ona musi być w ciepłym..... Koszmar..... Quote
Malwi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 będę u małej w weekend lub w tygodniu ... postaram się namówić rodziców żeby wziąć ją na DT na święta chociażby .... odwodniona ? nieee... raczej nie ... to młoda psina może tak wyglądać ale odwodniona raczej nie jest Quote
AGA35 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Wtam dostałam wiadomość z portalu e-zwierzaki od pani która jest zinteresowana zołzi .Prosi o jaieś foty Quote
Malwi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 aga .. wszystkie są na 2 stronie ;) Quote
AGA35 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 i nic więcej nie będzie? ? te jej teraz właśnie wysłałm Quote
AGA35 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 no ogłoszniech podałam numer chyba do ciebie jak mi odpisze to porosze żeby do ciebie zadzwoniła Quote
Malwi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 na razie nie ... przynajmniej do poniedziałku ... Quote
AGA35 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 zobaczę co mi odpowie i napiszę na wątku Quote
AGA35 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 chyba zę na pw wyślę ci jej adres emailowy ? Quote
Malwi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 ale po co mi jej adres mailowy ? jak nawet nie wiem co Ci napisała ? ... Quote
E-S Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Nie mam transportu do Lublina ani w żadne bliższe okolice póki co niestety. Idę na wątek transportowy szperać. Jeśli zdecydujecie, że pani, która się skontaktowała daje lepsze warunki niż tu w Lublinie na nią czekają, albo może ją zabrać już, to trudno, róbcie tak, żeby było najlepiej dla psa. Ewa Quote
AGA35 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 ja narazie wysłałam zdjęcia jakie dotępne sa na wątku Quote
AGA35 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Malwi napisał(a):ale po co mi jej adres mailowy ? jak nawet nie wiem co Ci napisała ? ... Witam! Jestem zainteresowana małą Zołzi :), czy mogłabym prosić o przesłanie kilku zdjęć To jest treść maila którego dostałm. To chyba ty zajmujesz się adopcją małej? Quote
Malwi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 no tak .. ale czy napisała ze jest na nią zdecydowana na 100% ? dostaję kupę maili o takiej treści , i z reguły nie wynika z nich nic więcej niestety ... czekamy ...jeśli pani się odezwie i potwierdzi że jest chętna na Zołzi to wtedy będziemy dalej działać w jej kierunku ... w tej chwili skupmy się na szukaniu transportu! potrzebny transport OSTRÓW - LUBLIN Quote
E-S Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Gonia66 zamieściła ogłoszenie na głównym wątku transport0wym, ja tu: http://www.dogomania.pl/threads/175741-Pilne-szukam-transportu-na-trasie-Lublin-Lubiecz-k-Konina-Psy-z-SzydA-owca Jeśli ta Pani zainteresowana mieszka bliżej Ostrowa Wlkp to niech bierze małą już, bo -10 jest i będzie tylko gorzej, na chwilę niech ją weźmie jeśli jej się nie spodoba na miły Bóg, zabiorę ją jak zorganizuję transport jakiś. Ewa Quote
Malwi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 ja tez jeszcze raz wysłałam na transportowy... w piątek porozmawiam z rodzicami ... może uda mi się ją przetrzymać przez święta u siebie Quote
ata Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Czy ona w dalszym ciągu siedzi w budzie ??? Od kogo zależy aby mała mogła znależć się w budynku !!! Quote
Malwi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 nie wiem .. dzwonilam do kierowniczki zeby ja przeniosła do budynku ... ale co z tego wynikło i czy wzięła to pod uwagę to nie mam pojęcia .. Quote
ata Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 Malwi napisał(a):nie wiem .. dzwonilam do kierowniczki zeby ja przeniosła do budynku ... ale co z tego wynikło i czy wzięła to pod uwagę to nie mam pojęcia .. Jestem upierdliwa wiem, ale......... Przecież jej życie wisi na włosku. Co tu zrobić....co tu zrobić....... Czy to ta sama kierowniczka, która prowadziła schronisko w takim minn. barakowozie i przed wyprowadzką było u Was ok 40 psów?? Jeżeli tak to wydawała się konkretną osobą, która kocha zwierzęta.:roll: Quote
Malwi Posted December 16, 2009 Author Posted December 16, 2009 chyba ta sama o ile byłaś w schronisku w ostrowie koło 3-4 lat temu ... jutro zadzwonię czy coś z tym fantem jest zrobione .. Quote
gonia66 Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 OJ..ten transport....kurcze...ale przeciez nie takie rzeczy sie udawaly..no to moze jakas firme zapytac przewozowa i zrobuic zrzutke na paliwo>>>CHyba ze Malwi by ja przetrzymala pprzez święta...to mialbybysmy czas kombinowac...troche ciezko..ja logistycznie nie jestem uzdolniona:p Quote
Recommended Posts