Jump to content
Dogomania

Zołzi - mix Jamnika i ... DUMBO ;)- już w DS! akcja ekspresowa , Dziękuję Dziewczyny!

Recommended Posts

• Replies 200
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Pati-C jest już tylko 100 km od Zuzi-Zołzy ..... i od Bugiego z mojej sygnaturki. Nie mam koncepcji na Bugiego, żadnej, nawet tymczasowej ...

Posted

Tak, jeszcze musi dotankować, za godzinę najpóźniej powinna być. Nie wiem, czy wie jak dojechać do schroniska, może wyślę Ci na priva jej komórkę? Nie ma chyba GPS.

Posted

śledzę wątek suni od kilku dni :-)
czytam czytam i jestem pod wrażeniem waszego zorganizowania i zdeterminowania!
Dzięki wam wiem, że nie ma rzeczy których by nie można było przejść!!!!!

Dziękuję!!

Zuziu ..... Ty szczęściaro (już chyba mogę tak powiedzieć)-każdy psiak po za schronem to szcześciarz a jak jeszcze jedzie od domu który na niego wyczekuje i przebiera nóżkami ;-) to już wogóle :-)

Posted

Chwilę to jeszcze potrwa, Pati-C zgarnia wywalonego w ramach świątecznych porządków przez swojego pana wyżła - z Wrześni, ja jadę po nią do Puław, żeby Pati już trasą nadwiślańską do Warszawy wróciła. Bugi niestety został ...

Posted

Zuzia będzie koło 20.30 w Puławach. Już ma hrabiowskie maniery - jedzie ładnie, owszem - na kolanach kierującej Pati, bo nie będzie Zuzia jechała w byle jakim miejscu - tylko za kierownicą. Jest nieźle, trzymajcie kciuki, żeby Pati Policja nie zatrzymała. Na początku jazda jej się nie podobała, ale zaraz jej się baaardzo spodobało w samochodzie.

Posted

Państwo dzwonili, czekać będą nawet całą noc na tą małą Zołzę, już myślałam, że będzie u mnie spała i jutro im ją zawiozę, a tu proszę, będą czekać aż dojadę z nią z Puław, to jest domek. Łóżeczko przy łóżku Pani też już czeka.

Posted

Chwilę to jeszcze potrwa, Pati-C zgarnia wywalonego w ramach świątecznych porządków przez swojego pana wyżła - z Wrześni

poniekąd dzięki akcji "ZOłZIA" na ciepły tymczas do W-wy udało się zabrać wyzełkowi Grzesiowi :). Pati-c dziękujemy 1000-krotnie!

Posted

Oł jes!!!!!!!lalllllalalalalal:):) Kolejna radośc na dogo...kolejna doopeczka uratowana..kolejna dooopeczka spędzi święta w domku:):)NO to tylko tanczyc z radosci:):)więc <jupi><jupi><jupi>:):):)!!!!!

Posted

Jestesmy ... wy nie macie pojecia jaki to szkieletor ... zaraz wstawie zdjecia, klawiatura mi sie przemapowala na angielska, sorki, nie mam polskich znakow.

Posted

E-S napisał(a):
Jestesmy ... wy nie macie pojecia jaki to szkieletor ... zaraz wstawie zdjecia, klawiatura mi sie przemapowala na angielska, sorki, nie mam polskich znakow.

Ale sie ciesze:):) Czekamy na fotki:)