Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kostek napisał(a):
pomocy:(
ratunku:(

Hejka, niedawno szukałyśmy domków dla 9 szczeniorków, które urodziły się u koleżanki pod płotem. Udało nam się wyadoptować wszystkie, ale nadal mam pytania czy jakiś jest jeszcze do wzięcia. Jeśli masz jakieś takie krótkie, ale aktualne ogłoszenie ze zdjątkami maluchów mogę porozsyłać po moich "psich źródłach" i może uda się wyadoptować któregoś malca tym zainteresowanym naszymi wcześniejszymi maluchami. Chętnie poratuję też karmą albo potrzebnymi akcesoriami.

Posted

czyli gdzie sa te nowe szczeniaki?
masakra, po prostu masakra.
postaram sie porobic jakies ogloszenia dzisiaj i porozsylam info do znajomych - mozesz napisac, gdzie ogloszenia juz sa, jesli jakies sa?
trzymaj sie!! nie mozesz przestac pomagac, jestes psom niezbedna :)

Posted

Kago napisał(a):
Hejka, niedawno szukałyśmy domków dla 9 szczeniorków, które urodziły się u koleżanki pod płotem. Udało nam się wyadoptować wszystkie, ale nadal mam pytania czy jakiś jest jeszcze do wzięcia. Jeśli masz jakieś takie krótkie, ale aktualne ogłoszenie ze zdjątkami maluchów mogę porozsyłać po moich "psich źródłach" i może uda się wyadoptować któregoś malca tym zainteresowanym naszymi wcześniejszymi maluchami. Chętnie poratuję też karmą albo potrzebnymi akcesoriami.

Kago z nieba spadasz zreszta jak wszyscy ktorzy chociaz nawet podniosa watek

-najwazniejsze mimo wszystko ogloszenia bez tego ani rusz,wyzej wstawilam link do ogloszenia tych psiakow z dt, te nowe sprobuje zaraz ogarnac
-zaraz wystawie znowu bizuteryjny bazarek bo nie moge ciagle zerowac na Waszej dobroci kur... wysiadam psychicznie tego jest za duzo:placz:
-z karma jest problem i nie bede tu zgrywac wariatki ze nia ma, gosia.marta w tym tygodniu poratowala 20kg karmy i to tez wbrew moim krzykom:mad:to zlota kobieta jest, nawet nie wiecie ile mi pomogla gdyby nie Gosia to juz bym w tej drewnicy siedziala
-macie jakies pomysly co mozna jeszcze wstawic na bazarek?jak oglaszac te psiaki?gdzie uderzac?

przepraszam Was Kochane ja juz naprawde swiruje

Posted

ej, tam, nie przesadzaj, ja tylko przy kompie siedze i Cie zdalnie podtrzymuje na duchu i tyle mojej pomocy.
i nie mow, ze zerujesz na naszej dobroci, to nie sa Twoje psy, ktore sama rozmnozylas, jestes zwyklym prywatnym czlowiekiem, ktory chce pomoc i to nie jest tak, ze jak wzielas psy z ulicy to teraz masz obowiazek sama jedna sie nimi zajmowac.

a ja wczoraj uslyszalam od pani w jednym z podlondynskich rescues, do ktorego sie zglosilam z prosba o pomoc w znalezieniu domu rottkowi, ktorego znalezlismy miesiac temu, ze jesli wiedzialam, ze nie bede mogla psa trzymac dluzej niz miesiac i nie mam kasy na hotel, to nie powinnam go w ogole brac, tylko zostawic na tej ulicy!

no zesz k****!

Posted

potrzebujemy jak najwiekszej ilosci ogloszen
a karma do konca tego tyg suchej starczy bo one niestety nie dostaja tylko suchej,dostaja gotowane to co sie da tak naprawde:(

Posted

zdalne podtrzymywanie jest mi bardzo potrzebne bo tak przynajmniej nie rycze jak glupia blondyna ktora za duzo wziela na glowe

ja juz Ci napisalam w temacie anglia...wracaj do polszy!