Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 sprostuje tylko ze nowe szczeniaki nie sa w dt a dt zaczyna powoli pekac bo maluchy nie ida do nowych domow:( Quote
Kago Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Kostek napisał(a):pomocy:( ratunku:( Hejka, niedawno szukałyśmy domków dla 9 szczeniorków, które urodziły się u koleżanki pod płotem. Udało nam się wyadoptować wszystkie, ale nadal mam pytania czy jakiś jest jeszcze do wzięcia. Jeśli masz jakieś takie krótkie, ale aktualne ogłoszenie ze zdjątkami maluchów mogę porozsyłać po moich "psich źródłach" i może uda się wyadoptować któregoś malca tym zainteresowanym naszymi wcześniejszymi maluchami. Chętnie poratuję też karmą albo potrzebnymi akcesoriami. Quote
gosia.marta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 czyli gdzie sa te nowe szczeniaki? masakra, po prostu masakra. postaram sie porobic jakies ogloszenia dzisiaj i porozsylam info do znajomych - mozesz napisac, gdzie ogloszenia juz sa, jesli jakies sa? trzymaj sie!! nie mozesz przestac pomagac, jestes psom niezbedna :) Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 szczeniaki z dt maja ogloszenia na allegro gumtree szerlok i jeszcze w paru miejacach ale teraz nie pamietam http://www.allegro.pl/item865808739_szczeniak_szczeniaki_szczenieta_mlode_ladne.html mozna ogloszenie kopiowac z allegro badz gumtree http://warszawa.gumtree.pl/c-Zwierzaki-psy-szczenieta-12-malych-3-miesiecznych-szczeniat-czeka-na-dobre-domy-W0QQAdIdZ178200547 Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 ja od jutra jeszcze wracam do pracy wiec juz w ogole sfiksuje,chyba pojde zapisac sie w kolejce po miejsce w drewnicy Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Kago napisał(a):Hejka, niedawno szukałyśmy domków dla 9 szczeniorków, które urodziły się u koleżanki pod płotem. Udało nam się wyadoptować wszystkie, ale nadal mam pytania czy jakiś jest jeszcze do wzięcia. Jeśli masz jakieś takie krótkie, ale aktualne ogłoszenie ze zdjątkami maluchów mogę porozsyłać po moich "psich źródłach" i może uda się wyadoptować któregoś malca tym zainteresowanym naszymi wcześniejszymi maluchami. Chętnie poratuję też karmą albo potrzebnymi akcesoriami. Kago z nieba spadasz zreszta jak wszyscy ktorzy chociaz nawet podniosa watek -najwazniejsze mimo wszystko ogloszenia bez tego ani rusz,wyzej wstawilam link do ogloszenia tych psiakow z dt, te nowe sprobuje zaraz ogarnac -zaraz wystawie znowu bizuteryjny bazarek bo nie moge ciagle zerowac na Waszej dobroci kur... wysiadam psychicznie tego jest za duzo:placz: -z karma jest problem i nie bede tu zgrywac wariatki ze nia ma, gosia.marta w tym tygodniu poratowala 20kg karmy i to tez wbrew moim krzykom:mad:to zlota kobieta jest, nawet nie wiecie ile mi pomogla gdyby nie Gosia to juz bym w tej drewnicy siedziala -macie jakies pomysly co mozna jeszcze wstawic na bazarek?jak oglaszac te psiaki?gdzie uderzac? przepraszam Was Kochane ja juz naprawde swiruje Quote
ms_arwi Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Karme zatem chwilowo macie? Potrzebujecie czegos jeszcze? Quote
gosia.marta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 ej, tam, nie przesadzaj, ja tylko przy kompie siedze i Cie zdalnie podtrzymuje na duchu i tyle mojej pomocy. i nie mow, ze zerujesz na naszej dobroci, to nie sa Twoje psy, ktore sama rozmnozylas, jestes zwyklym prywatnym czlowiekiem, ktory chce pomoc i to nie jest tak, ze jak wzielas psy z ulicy to teraz masz obowiazek sama jedna sie nimi zajmowac. a ja wczoraj uslyszalam od pani w jednym z podlondynskich rescues, do ktorego sie zglosilam z prosba o pomoc w znalezieniu domu rottkowi, ktorego znalezlismy miesiac temu, ze jesli wiedzialam, ze nie bede mogla psa trzymac dluzej niz miesiac i nie mam kasy na hotel, to nie powinnam go w ogole brac, tylko zostawic na tej ulicy! no zesz k****! Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 potrzebujemy jak najwiekszej ilosci ogloszen a karma do konca tego tyg suchej starczy bo one niestety nie dostaja tylko suchej,dostaja gotowane to co sie da tak naprawde:( Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 zdalne podtrzymywanie jest mi bardzo potrzebne bo tak przynajmniej nie rycze jak glupia blondyna ktora za duzo wziela na glowe ja juz Ci napisalam w temacie anglia...wracaj do polszy! Quote
leni356 Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Zapisuję sobie wątek, mogę dodać ogłoszenia na Psydoadopcji.pl Quote
Paoletta Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 hej, dziewczyny a może zróbcie nowe zdjęcia pieskom. takie przyjazne. bo ludzie wybierający psa w necie oceniają go po zdjęciu. bo 3 adoptowane z 17 to koszmar.. :( Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 Paoletta na ta chwile nie bedzie nowych zdjec bo zeby je zrobic musze tam pojechac a w tym tyg nie dam juz rady:( Quote
Plicha Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Kostek trzymaj się, nie załamuj, jakoś damy radę jak każdy trochę ogłoszeń pozamieszcza. Ja zajme się tym jak najszybciej sie da. Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 jak tylko sie tam dotelepie od razu porobie fotki zrobilam na szybko bazarek, umi ktoras zrobic banerek? http://www.dogomania.pl/threads/177163-ORYGINALNA-BIA-UTERIA-na-17-szczeniAE-t-do-14-lutego-ZAPRASZAM?p=13840704#post13840704 dziekuje Kochane za slowa otuchy chociaz powiem Wam ze boje sie odbierac telefon:( Quote
Plicha Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Na razie dalam tu: http://www.morusek.pl/ogloszenie/12237/podglad/ Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 wielkie dzieki a ja cos pilnie musze zrobic z owczarkiem szkockim ktorego mam w schronisku bo marnieje w oczach:( Quote
3 x Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Kostek jak ty jestes jutro? mam zabierac do pracy przescieradło i poszewkę? Quote
coronaaj Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 leni356 napisał(a):Zapisuję sobie wątek, mogę dodać ogłoszenia na Psydoadopcji.pl Ja tutaj za Leni356....trzeba reklamowac watek i jakos wam pomoc.... Quote
Kostek Posted January 7, 2010 Author Posted January 7, 2010 czesc ciotka a po co Ci?przecie nic nie zakupczylas na bazarku Quote
Talcott Posted January 7, 2010 Posted January 7, 2010 Na jakim bazarku? No jak karma potrzebna - to ..no ten... konto. Ja kupuję w lecznicy Royal Canin - ale Ty pewno masz tańsze źródła! Quote
Recommended Posts