Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Plicha napisał(a):
:crazyeye: co takiego? :crazyeye:

pierdykniemy, tzn zrobimy pierdyk ;)

mów Kostek natychmiast :mad::mad::mad:

lubię pierykac :razz:

Posted

gosia.marta napisał(a):
Kostek wyslala mi maila, ze ja caly czas z dogo wylogowuje i nie moze nic napisac i kazala mi doniesc, ze tak jest. ale nie napisala w mailu, dlaczego mozemy pierdyknac :(

to może ją przyatakujemy telefonami to jej się odechce nas do pierdykania prowokowac ;)
chociaz szczerze pisząc to liczę na to ze skoro nie przekazuje przez osoby trzecie to jest to powalająco pozytywna wiadomość :)
czyli albo pojawiło sie 15 domków albo sponsor na szczepienia :)
i oby moje przypuszczenia okazały się słuszne :)

Posted

Kostek, to co robimy?? a może wolałabyś się umówić na po świętach??na spokojnie...ja zaproponowałam odrobaczenie wszystkich maluchów, czyli około 40 zł za wszystkie,szczepienia dla 2 i trochę karmy...

Posted

jestem! kurde malo mnie szlag nie trafil co cos napisalam to mnie wywalalo

3 szczeniaki w domach!!!zaraz uzupelnie 1 post

mialyscie pierdyknac na ta o to wiesc

wszystkie szczyle odrobaczone i poszczepione!!!

chyba wraca mi wiara w ludzi:)

Posted

przestan bo wykraczesz a mnie tu juz skrecalo bo chcialam Wam sama napisac ta radosna nowine

juz mowie

dt ma jakiegos znajomego weta ktory akurat byl przy okazji innych psow i zapytal czy odrobaczamy i szczepimy,nic mi nie mowili bo ja sie skrecalam na temat karmy pobytu itd ze pomoge na ile bede mogla itd bo ja juz prywatnie tymi psiakami sie zajmuje itd itd no to mi zrobili prezent pod choinke a wydalo sie dopiero wczoraj jak zabierajac psy kolezanka dostala z nimi ksiazeczki i do mnie zadzwonila czy to na pewno ich, ja wielkie galuszonki i dzwonie do dt a tam siusprajs:)

chyba tylko 4 sztuki nie sa zaszczepione bo mialy jakies dziwne kupasony

Posted

ha, zobacz jaka mam sygnaturke piekna - w koncu mi kolezanka informatyczka pokazala palcem co i jak kliknac, zeby dzialalo i w koncu kumam jak linkowac bannerki, yupi!

szczyle, zmykac szybko do domu!! tak jak nasz rottek Bruno, ktorego dzisiaj zawiozlysmy do nowego domku, do baaaardzo fajnego pana - obydwaj dostali piekny prezent na swieta :)

Posted

troszke mi sie powirowalo i nie mialam glowy wchodzic na dogo

mamy 2 domki chetne na kolejne maluchy

a tymczasem mozecie jednego z glutkow sledzic na blogu :)
http://www.misterwolfram.blogspot.com/

jak sobie tam wchodze to mam takiego banana na twarzy ze szok

mam nadzieje ze po nowym roku bede miala mniej problemow i przy okazji wiecej czasu na dogo i maluchy

emilak czy Twoja pomoc w postaci karmy nadal aktualna?przepraszam ze sie nie odzywalam:oops: jesli to nadal aktualne to czy mozemy sie umowic po nowym roku?