Plicha Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Hurra! :multi: mamy juz szczepionki dla 5 szczeniorków :multi: Quote
Kostek Posted December 20, 2009 Author Posted December 20, 2009 pierdykniecie na zawal jak Wam cos powiem zaraz usiade i wszystko napisze Quote
3 x Posted December 20, 2009 Posted December 20, 2009 Plicha napisał(a)::crazyeye: co takiego? :crazyeye: pierdykniemy, tzn zrobimy pierdyk ;) mów Kostek natychmiast :mad::mad::mad: lubię pierykac :razz: Quote
gosia.marta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kostek wyslala mi maila, ze ja caly czas z dogo wylogowuje i nie moze nic napisac i kazala mi doniesc, ze tak jest. ale nie napisala w mailu, dlaczego mozemy pierdyknac :( Quote
3 x Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 gosia.marta napisał(a):Kostek wyslala mi maila, ze ja caly czas z dogo wylogowuje i nie moze nic napisac i kazala mi doniesc, ze tak jest. ale nie napisala w mailu, dlaczego mozemy pierdyknac :( to może ją przyatakujemy telefonami to jej się odechce nas do pierdykania prowokowac ;) chociaz szczerze pisząc to liczę na to ze skoro nie przekazuje przez osoby trzecie to jest to powalająco pozytywna wiadomość :) czyli albo pojawiło sie 15 domków albo sponsor na szczepienia :) i oby moje przypuszczenia okazały się słuszne :) Quote
Plicha Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Miejmy nadzieje ze nie znalazla kolejnych 15 bąbli :) Quote
Plicha Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kurcze chyba sie nie doczekamy tych newsow :-o Quote
gosia.marta Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Kostek chyba w pracy teraz, z tego co wiem, to ona pracuje na drugą zmianę... Quote
emilak Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Kostek, to co robimy?? a może wolałabyś się umówić na po świętach??na spokojnie...ja zaproponowałam odrobaczenie wszystkich maluchów, czyli około 40 zł za wszystkie,szczepienia dla 2 i trochę karmy... Quote
Kostek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 jestem! kurde malo mnie szlag nie trafil co cos napisalam to mnie wywalalo 3 szczeniaki w domach!!!zaraz uzupelnie 1 post mialyscie pierdyknac na ta o to wiesc wszystkie szczyle odrobaczone i poszczepione!!! chyba wraca mi wiara w ludzi:) Quote
Plicha Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 :crazyeye: Jak to? Niemozliwe :multi: opowiadaj co i jak, skad takie dobre wiesci?? :multi: Quote
3 x Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 i teraz znów bedziemy czekac trzy dni na inf ;) Quote
Kostek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 przestan bo wykraczesz a mnie tu juz skrecalo bo chcialam Wam sama napisac ta radosna nowine juz mowie dt ma jakiegos znajomego weta ktory akurat byl przy okazji innych psow i zapytal czy odrobaczamy i szczepimy,nic mi nie mowili bo ja sie skrecalam na temat karmy pobytu itd ze pomoge na ile bede mogla itd bo ja juz prywatnie tymi psiakami sie zajmuje itd itd no to mi zrobili prezent pod choinke a wydalo sie dopiero wczoraj jak zabierajac psy kolezanka dostala z nimi ksiazeczki i do mnie zadzwonila czy to na pewno ich, ja wielkie galuszonki i dzwonie do dt a tam siusprajs:) chyba tylko 4 sztuki nie sa zaszczepione bo mialy jakies dziwne kupasony Quote
Plicha Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 :multi::multi::multi: a domki skad się wzięły? Quote
Kostek Posted December 22, 2009 Author Posted December 22, 2009 domki jeden wzial 2 psiaki pieska i sunie i ten byl z allegro drugi wzial sunie i ten byl ze strony adoptujpsiaka.pl Quote
Kostek Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 juz zaktualizowalam na 1 stronie z najmniejszych psiakow poszly 2 suczki i ostatni piesek Quote
koosiek Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 O fajnie, zaraz podmienię ich zdjęcia w ogłoszeniach, bo 15 rożnych psiaków mi się nie mieściło nawet na ale.gratce ;) Quote
Kostek Posted December 23, 2009 Author Posted December 23, 2009 mi tylko na allegro weszly;) pieknie dziekuje za pomoc Quote
gosia.marta Posted December 24, 2009 Posted December 24, 2009 ha, zobacz jaka mam sygnaturke piekna - w koncu mi kolezanka informatyczka pokazala palcem co i jak kliknac, zeby dzialalo i w koncu kumam jak linkowac bannerki, yupi! szczyle, zmykac szybko do domu!! tak jak nasz rottek Bruno, ktorego dzisiaj zawiozlysmy do nowego domku, do baaaardzo fajnego pana - obydwaj dostali piekny prezent na swieta :) Quote
Kostek Posted December 30, 2009 Author Posted December 30, 2009 troszke mi sie powirowalo i nie mialam glowy wchodzic na dogo mamy 2 domki chetne na kolejne maluchy a tymczasem mozecie jednego z glutkow sledzic na blogu :) http://www.misterwolfram.blogspot.com/ jak sobie tam wchodze to mam takiego banana na twarzy ze szok mam nadzieje ze po nowym roku bede miala mniej problemow i przy okazji wiecej czasu na dogo i maluchy emilak czy Twoja pomoc w postaci karmy nadal aktualna?przepraszam ze sie nie odzywalam:oops: jesli to nadal aktualne to czy mozemy sie umowic po nowym roku? Quote
Recommended Posts