Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

coronaaj jadly dog chowa ktory dostaly od Plichy
jedza brekkies od Gosia.marta
a ja im kupuje albo nutre albo dog chowa albo brita ogolnie wszystko mieszam w jednym garze bo z racji tego ze jedza rozne zarcie nie chce zeby mialy radykalne zmiany a tak nie ma sraczun i daja rade jakos dzieciaki

Posted

Kostek napisał(a):
3x ale polecialas w tego bazarka-misztczowski jest!

mam nadzieję ze jest na tyle irracjonalny ze bedzie miał wzięcie ;)
ale wiadomi wszelaka reklama mile widziana :)
ja jutro sie przebiegnę po zaprzyjaznionych watkach

a tymczasem dobranoc :)

Posted

ms_arwi napisał(a):
Ile za takie 15kg karmy dla nich?

oj to roznie kiedys udalo mi sie wygarnac z hurtowni karme po termienie waznosci 60zl za 15kg ale juz niestety sie zmadrzyli i maja kogos kto odbiera ta karme i wola dac jednej osobie;/ bez sensu jak dla mnie

ja w zaleznosci co kupuje place od 90zl do 160zl za 15kg ale nie zawsze biore wory bo nie zawsze mialam tyle kasy

Posted

ja im bralam dla duzych ras z takim lososiowym tlem przy tym psie, ale pewnie ta sie rozni wielkoscia granulek

musialam troche pokombinowac chociaz wiem ze to wyda sie Wam glupie, doszlam do wniosku ze jak beda mialy wieksze granulki to nie beda tak lapczywie jesc i puchac w sekunde

Posted

[quote name='Kostek']ja im bralam dla duzych ras z takim lososiowym tlem przy tym psie, ale pewnie ta sie rozni wielkoscia granulek

musialam troche pokombinowac chociaz wiem ze to wyda sie Wam glupie, doszlam do wniosku ze jak beda mialy wieksze granulki to nie beda tak lapczywie jesc i puchac w sekunde

Te:
http://www.telekarma.pl/p791/brit.junior.large.breed.15.kg.htm ?

Ona rozni sie nie tylko wielkoscia granulkow, ale i zawartoscia skladnikow odzywczych - duze rasy rosna w inny sposob niz male. Czy te szczeniaki zapowiadaja sie na duze???

Posted

dokladnie taka, wiem ze tez maja troche inny sklad ale te psiaki tez maja rozny sklad od mikroskopow po raczej wieksze a ja im wszystkie karmy ktore mam mieszam w jedno