Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej dopiero teraz dałam rade wejść na forum, a zaraz musze lecieć na spacer z psami, mam nadzieję że jutro znajdę chwilkę żeby wrzucic jakieś ogłoszenia, w tym tygodniu mam urwanie głowy w pracy a że pracuje z domu to nawet do 22 się zdarza :( Mam nadzieje że jutro dojdzie jedzonko dla maluchów :) Jak tam bąble, zdrowe?

• Replies 864
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hej, jak tam psiaki? Dotarło jedzonko? Udało mi sie zamiescic 2 ogłoszenia (jako że robie to pierwszy raz to ciężko szło ale dojde do wprawy :) )

http://portal.animalia.pl/ogloszenia.php?ogloszenie=26367
i na adopcje.pl ale musi jeszcze zostac zaakceptowane

Jutro więcej ogłoszeń postaram się zamieścić, mam nadzieję że w końcu rozdzwonią się telefony :)
Jedno pytanko, mam zaznaczać że psiaki są bez szczepień tak?

Posted

Aha i mogłabym wkleić więcej zdjęć ale część mi się wyswietla w formacie HTML, jakbym je miała w jpg to mogłabym wrzucić. Jeśli będziecie jeszcze jakieś zdjęcia bąblom robić to podeślij, na pewno się przydadzą :)

Posted

serdecznie Ci dziekuje za pomoc ze wszystkim!j

super ze wstawilas je na adopjce.org ja tam juz od miesiecy konta nie moge zalozyc nie wiem czemu:roll:

kurcze zero telefonow po te bomblaste

Posted

Spokojnie do konca tygodnia zamieścimy wiecej ogłoszeń i będą telefony :) mam nadzieje :) a na allegro gdzie maja ogłoszenie, podeślesz linka? Przegladałam dziś i widziałam kilka innych szczeniakow podobnych do naszych, ech dużo tego maleństwa poszukującego domku :(

Posted

ciociu Plicho maluchy powiedzialy ze karma smaczna i bardzo bardzo dziekuja:)
cioteczkom Gosi.Marcie Aganelii i Kossiek takze bo z jedna cioteczka byloby im smutno tu na watku:D

Posted

Bardzo się cieszę że smakuje :) bedą miały więcej siły na łobuzowanie :)
zamieszczam ogłoszenia, w jednym przyjdzie potwierdzenie na maila a poniewaz podalam co Ciebie to przyjdzie do Ciebie :) jak zaakceptujesz to się pokaże. Jak będzie jakiś telefon to dawaj znać. Czy jest jakas szansa zeby zaszczepic bąble? Wiem że to straszny koszt wyjdzie jak się pomnoży przez 15 :(

Posted

To znowu ja :) Ponieważ strona adopcje.org odrzuciła moje ogłoszenie (do poprawy) ponieważ może dotyczyć tylko jednego pieska, ogłosiłam na razie jedna sunie (2 z kolejki zdjęć) a na dodatek ponieważ musiałam podać imie psiaka została ona niniejszym ochrzczona Bajką :) Mam nadzieję ze wam się spodoba imię a wzięło się stąd że na moją suczkę która nazywa się Pajka dużo osób mówi właśnie Bajka :) No i bajki zawsze dobrze sie konczą (no może oprócz tych Andersena).
Mam nadzieje że tym razem zaakceptuja ogłoszenie.

Posted

dopiero wlazlam do domu...
ogloszenie juz klikniete-dziekuje
ja Wam Kochane w ogole serdecznie dziekuje bo sama rady bym z tym wszystkim nie dala

jesli chodzi o szczepionki-ech ja bym je zaszczepila jak najszybciej ale za co:(

Posted

Hurra! Dawaj szczególy :) Ja po raz kolejny musialam poprawiac ogloszenie na adopcje.org, ostre zasady tam maja, nie do konca rozumiem no ale dobra... a zasypalo nas porzadnie to fakt :) moje psy dzis dostaly swira na sniegu :)

Posted

dziewczyna mieszka w minsku mazowieckim w domu z ogrodem, ma dwie suki ON na dworze a szczyla chce do domu bo teraz ma na przechowaniu szczyla wetki ktora wyjechala i jej bedzie teskno za psem...osobiscie nie lubie rozgraniczania psow na domne i podworkowe wiec jeszcze nie wiem co to z tego bedzie

Posted

A moze znajdzie się wiecej osob na forum, ktore zdecyduja sie jednemu bablowi pokryc odrobaczenie i szczepienie. W weekend może sprobuje na innych watkach poszukac dobrych duszkow :)

Posted

Tak sobie myślałam, że ta czarna kudłata pójdzie najszybciej. Tylko mnie też nie podoba się takie rozdzielanie... Potem może być nieprzyjemnie między psami. Albo mała podrośnie i wyląduje w budzie...

Dorabiam im ogłoszeń - po jednym, dwóch, ale już tutaj z braku czasu nie wstawiam. Mam tylko nadzieję, że więcej osób zadzwoni :roll:

Posted

zagladamy :) karme mysle że dla szczeniaków najlepiej, a koszt szczepionki dokladnie nie pamietam, ale chyba nie wiecej niz 50zl, odrobaczenie ok 10zl wydaje mi sie, mogę sie dokladniej wywiedziec :)

Posted

Plicha napisał(a):
zagladamy :) karme mysle że dla szczeniaków najlepiej, a koszt szczepionki dokladnie nie pamietam, ale chyba nie wiecej niz 50zl, odrobaczenie ok 10zl wydaje mi sie, mogę sie dokladniej wywiedziec :)

ok, jeśli mogłabyś się dowiedzieć dokładnie to ja jednemu maleństwu pomogę...niestety tylko jednemu:(mogę kupić karmę dla szczeniąt w puszkach, czy taka będzie ok??

Posted

Plicha napisał(a):
a koszt szczepionki dokladnie nie pamietam, ale chyba nie wiecej niz 50zl,

Jak się dobrze poszuka, da się zaszczepić sporo taniej za 30-35 zł od szczeniaczka.