3 x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kostek napisał(a):o Wy Ciocie okropne, smiac sie z mnie biednej zaskoczonej prawie nagiej spojrzmy na to z drugiej strony: byłaś prawie ubrana ;) Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Jak dojdziemy do .. nago ale w skarpetkach - to dopiero bedzie fajnie :D Quote
koosiek Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Emigrantka napisał(a):Kostek - zrob nowy bazerek, wlasne zdjecia w majtasach jak karme od kuriera odbierasz..... hihihh Tylko jak te wszystkie ciotki na dogo wejdą, kiedy TZci będą kompy oblegali:evil_lol: Quote
3 x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 koosiek napisał(a):Tylko jak te wszystkie ciotki na dogo wejdą, kiedy TZci będą kompy oblegali:evil_lol: zrobimy krótkoterminowy ten bazarek i juz ;) Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Dla .. ermm.. hmmm ermmm krotkoterminowych facetow? heheheheh Ide dalej pod biurko rechotac.... szczeniaczki do gory maluchy........ :D Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 powariowalyscie dziewczyny, ja nic nie bendem pokazywac bo mam gruba doope :D Quote
3 x Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kostek napisał(a):powariowalyscie dziewczyny, ja nic nie bendem pokazywac bo mam gruba doope :D my jak my ale to co się dzieje na nbazarku imiennym to szał ciał normalnie ;) jeszcze tylko jeden psiak w wersji hardkorowej nie ma imienia :) no i wszystkie czekaja na drugie imię :) Quote
Emigrantka Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Kostek napisał(a):powariowalyscie dziewczyny, ja nic nie bendem pokazywac bo mam gruba doope :D 1) Zdjecie w majtach 2) Zdjecie bez 3) Zdjecie walenia sie w piersi (w/bez majtow) 4) Zdjecie grubej doooooopy (z przodu, tylu, z prawej i z lewej) Niezly bazarek bedzie acha : 5) Zdjecie miny kuriera jak dostarcza... psie zarelko..... Quote
__Lara Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=880315996 12,50zł ;) Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 a ja mam zla wiadomosc sunia wrocila... nie zgadniecie dlaczego... byla agresywna:D rece mi opadly Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 [quote name='__Lara']Allegro: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=880315996 12,50zł ;) No przecie chyba doszły?????? Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 Lara mozesz w aukcji zaznaczyc ze Tasmanka i ostatni bezimienny piesek adoptowane?zachwycam sie aukcja :D Quote
Basia1968 Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 ta pchełka agresywna????????? a kogo zaatakowała????? ja piernicze........... nie no p prostu Kostek rozwin ten temat, bo moje kule mózgowe zawiesiły sie i muszę zrobić restart po Twoim wpisie. Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 moje sa w zawieszeniu od paru godzin bo do tej pory nie lapie o co chodzi...nie ja odbieralam mala bo bylam w pracy jutro dowiem sie szczegolow co i jak dokladnie i opisze wszystko "namientnie" Quote
anita_happy Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 hopla bobasy... ASTINEK nie moze rzucić KASY...ale odda Wam na chwilkę pierwsze miejsce w rankingu :PPPP my tez mamy szczyla zmazlaka z Nocy Sylwestrowej na Wydaniu :) no TE WASZE BĄBLe są cudaśne :))) siła jest w ILOŚCI!!!!!!!!!!!! buziaki i HAU Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ło ! p...... dogo! To wysyłam jeszcze raz! Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 jutro przymierzamy Bambuska do nowego domku:) Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 powiem szczerze ze jestem w szoku bo pan sensowny i jakis taki zdystansowany to zle slowo ale brzmi bardzo odpowiedzialnie,mial psisko z padaczka i dlugo je leczyl uspil gdy juz leki nie pomagaly i ataki byly nagle nie wiem czy to u psa mozliwe ale doprowadzaly to czegos w postacie utraty przytomnosci.ma 2 corki 2letnia i 4 letnia, ma jakas tam firme o ktorej mi wspominal ale wiecie ja to tak jak psow nie dotyczy to jednym uchem wpuszczam drugim wypuszczam;) jutro dam znac czy Bambusik zostal po wizycie przed adopcyjnej Quote
Recommended Posts