Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 No możliwe, możliwe u psów też. to trzymam kciuki za maleństwo! Cioteczko - powiedz Kochana ile - mniej więcej kg potrzeba karmy na miesiąc dla tych sralów? Quote
Kostek Posted January 8, 2010 Author Posted January 8, 2010 o matko boska pojecia nie mam one teraz jedza po 3 razy dziennie sprobuje to jutro w jakis sposob oszacowac Quote
Talcott Posted January 8, 2010 Posted January 8, 2010 Ło! bo to by pomogło Cię odciążyć! Ile worów zjedzą - to chętnie też pomogę kluseczkom! Quote
3 x Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kostek napisał(a):o matko boska pojecia nie mam one teraz jedza po 3 razy dziennie sprobuje to jutro w jakis sposob oszacowac spróbuj spróbuj :) bo ja tez nie umiem tego ogarnąc a wiecie co, ja moze jestem jeszcze bazarkowym szoku, ale no pięknie sie czyta ze Bambusik przymierza się do domku a nei piesek numer taki i taki :) Quote
Talcott Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Miałaś wspaniały pomysł! :loveu::loveu::loveu: Quote
Kostek Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 zebyscie wiedzialy Kochane ile ona sraja...ja jestem w szoku i sie zastanawiam czy my z nich mutantow nie zrobilismy Quote
Szarotka Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 To macie zabawe z tymi przetwarzaczami karmy :):) Quote
3 x Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 tzn ze jak sa dni bez wypełniaczy twarozkowych gotowanego itd to ok 8 kilo idzie ze tak soczyscie napisze "o żesz kur.." Quote
Kostek Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 no moze nie cale 8 ale cos kolo tego niestety:( teraz jak sobie pomysle ile dni ma miesiac i to ze ja je mam od listopada to mi sie slabo robi Quote
Talcott Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Ło matko!!!! Czyli konstatując - to miesięcznie trzeba od....................... i jeszcze trochę!!!!!!!!! Quote
Talcott Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Moje dwa Jamole - już za TM:placz: 15kilowy wór zuzywały w miesiąc i trochę - ale to były staruszki - a nie młode jamochłony!:cool3: Quote
Talcott Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Hurrrrraaaaaaaaa!!!!!! Napisz co więcej!:loveu::loveu::loveu: Quote
Kostek Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 jutro bedzie fotka z kapieli bo sie lobrzygal niemilosiernie:D Quote
3 x Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 a ja mam jeszce jedną dobrą wiadomośc dla szczylków :) w wyniku "zaginięcia" pewnej bazarkowej przesyłki :mad: i długiego procesu reklamacji udało się ;) poczta polska zwróiła pieniądze w związku z czym po konsultacji z osobą stratną a mianowicie sotą36 - 70 zł przeznaczamy na szczeniaki :) a raczej sota36 przeznacza :multi::multi::multi: przelew zaraz yjdzie zmojego konta i w końcu przeleję tez obiecane "szczepienia" to było chyba 35 zł jeśli dobrze pamiętam czyli 105 zł dla NIC'ów :) edit: mozna już sprawdzać na koncie ten sam bank wiec juz powinny być tytul przelewu: psy od 3 x i soty36 Quote
3 x Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Kostek napisał(a):o ja pierdziele!idem sie uchlac eee ale to miało być na zarcie dla szczylków ;) Quote
Kostek Posted January 9, 2010 Author Posted January 9, 2010 no i zobacz Talcott widzisz nie mowilam:P Quote
Talcott Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 oj Ciotki - uwaga bo głupota czuwa:diabloti: Quote
__Lara Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Talcott napisał(a):oj Ciotki - uwaga bo głupota czuwa:diabloti: Jaka głupota, kasa się leje :evil_lol::diabloti: Quote
Javena Posted January 9, 2010 Posted January 9, 2010 Gdzie pieski przebywają obecnie? Do mnie dzwonił pan,który adoptował u mnie kielecką sunie. Jego brat byłby zainteresowany adopcją szczeniaka (najlepiej samczyk) w miare duzego. Zbiżony do wilkowatych. Pan mieszka w Pilicy k/ Zawiercia. Czy cos sie jeszcze ostało?? ;>)) Moze ktos ma jakieś inne namiary? Quote
Kostek Posted January 10, 2010 Author Posted January 10, 2010 oj psiskow to u nas od groma:( psiaki sa pod Warszawa Quote
Recommended Posts