anita_happy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 GABI / DIABLA /GUSTLIK modelami banerka dla szczyli http://www.dogomania.pl/threads/179156-SZCZENIAKI-w-potrzebie-Pomagamy-maluchom-PomA-A-i-TY-BANERKI-POTRZEBNE?p=14063441#post14063441 jak macie jakiś bazar na te biedy to zaoferujcie 10 banerów po 10..15 zł /ile zaproponujecie za baner tyle wasze/ takich do 250pxl długosci Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 B A N E R K I dla dzieciaków!!! bede wrzucac po kolei..jak cos wyprodukuje ..padam na pysk GABI DIABLA GUSTLIK SPAJKI MURKA FILUTEK MILANO Quote
3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 dziękuję za banerki podlinkowalam i wrzuciłam do drugiego postu nadal nie mamy [SIZE="5"]ŻADNEJ deklaracji Quote
marlenka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='3 x']dziękuję za banerki podlinkowalam i wrzuciłam do drugiego postu nadal nie mamy [SIZE="5"]ŻADNEJ deklaracji Czytam ten wątek regularnie i ... 3X może zamiast pisac cały czas o deklaracjach troszke ogłoszeń byś napisała , wiem ze ogłoszenia pomagają w adopcjach , i od razu uprzedzam Twoje pytanie bo ja mam 8 psów do ogłaszania więc przy szczylkach niestety nie pomoge . Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='3 x']dziękuję za banerki podlinkowalam i wrzuciłam do drugiego postu nadal nie mamy ŻADNEJ deklaracji zróbcie sobie bazarek....ja daje WYKONANIE 10 banerów... 15 zł - baner 250 pxl 10 zł - baner 150 pxl Quote
Tattoi Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Marlenko- ale te psy muszą jeść... niezależnie od ogłoszeń. Quote
3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='marlenka']3X może zamiast pisac cały czas o deklaracjach troszke ogłoszeń byś napisała , wiem ze ogłoszenia pomagają w adopcjach , i od razu uprzedzam Twoje pytanie bo ja mam 8 psów do ogłaszania więc przy szczylkach niestety nie pomoge . tez wiem, ze ogłoszanie pomagają w adopcjach bo niby skad ludzie maja się dowiedziec o psach? nie wiem czy zauważyłaś, że jestem jedną z raptem 4 czy 5 osob które ogłaszają psiaki niestety nie licze na cud ze w ciagu tyg wszystkie uda się wyadoptowac stad mój nacisk na deklaracje a ogłoszenia sukcesywnie są przeze mnie robione (i jeszcze kilka osób, którym dziękuję) Quote
3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='anita_happy']zróbcie sobie bazarek....ja daje WYKONANIE 10 banerów... 15 zł - baner 250 pxl 10 zł - baner 150 pxl[/QUOTE] anito czy byłabyś w stanie założyć taki bazarek? jako osoba która oferuje usługi? Quote
marlenka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='Tattoi']Marlenko- ale te psy muszą jeść... niezależnie od ogłoszeń.[/QUOTE] Tak wiem , ale wiesz jak wchodze na dogo i widze iles postów prawie pod rząd , ze potrzebna kasa to można naprawdę wiecej pogłoszeń zrobic . A ja wiem ze z kasą nie tak łatwo . Dlatego trzeba się " spręzyć i wydac " psiaki , a wiem tez że one sa pod opieką Kostek więc 3x nie zostanie z tym sama i pieski nie zginą z głodu . panika nic tu nie da że się "staje na rzesach " i dalej się jest w dupie ... naprawde tylko można niepotrzebnie wszcząc jakąs awanturkę . A pieski sa przesłodkie i napewno znajdą domki , i jakby nie było 5 miesieczny pies jakiej by wielkości nie był to jest szczeniakiem :) Quote
scarabae Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Tak się wtrącę lekko... Szczeniaki mają ogłoszenia i jeszcze kilka można dorobić...To nie jest takie trudne wbrew pozorom, ale łatwiej jest oczywiście pisać, niż zrobić coś faktycznie. I tak jak dziewczyny pisały, zanim znajdzie się DT, co nie jest takie łatwe, bo psów szukających domów jest mnóstwo...to trzeba je karmić i hotelować, a to jednak jest wydatek. Ani ja, ani 3x nie dysponujemy taką kasą, żeby móc je utrzymać. Stąd i prośby o pomoc finansową. Quote
marlenka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 oki rozumiem ,ale po co ten nerwowy nastrój ???? Naprawdę ja czytam wątek od początku i było miło , poźniej awantura , potem zaczeło wracać do normy a teraz przerażenie . I tak jak napisałam to sa szczenieta które Kostek wczesniej opłacała z własnej kasy i myslę ze jak się nawet nie znajdą dla niech domki i kasa nie ma co poanikować . Kostek weź się odezwij i napisz ze nie dasz maluchom zginąc . Naprawdę jak wejdzie ktoś na watek 1 raz i przeczyta te posty to ucieknie gdzie pierprz rośnie ... może zdarzy się cud i maluchy znajdą domki ???? Quote
scarabae Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Ale gdzie nerwowy nastrój? :) Napisałam tylko, że ogłoszenia są, i każdy może takie ogłoszenie zrobić, bo to nic trudnego wbrew pozorom. Sama zrobiłam kilka ogłoszeń, a nie mam w tej dziedzinie żadnego doświadczenia. Więc jeśli chcesz, też możesz w ten sposób pomóc szczeniakom. Chociaż one już coraz mniej przypominają szczeniaki. Co do finansów, wiesz że osoba studiująca, finansowo też nie stoi najlepiej...więc nie można zwalać całych kosztów utrzymania psiaków na Kostek i 3x, bo jak widziałaś to są jednak spore sumy. I nie każdego stać na to, żeby z własnej kieszeni opłacić wszystko. Poza tym, jest sporo innych wątków, gdzie również prosi się o deklaracje i jakoś nikt nie ucieka gdzie pieprz rośnie...więc dlaczego stąd by mieli? Quote
3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='marlenka']oki rozumiem ,ale po co ten nerwowy nastrój ???? Naprawdę ja czytam wątek od początku i było miło , poźniej awantura , potem zaczeło wracać do normy a teraz przerażenie . I tak jak napisałam to sa szczenieta które Kostek wczesniej opłacała z własnej kasy i myslę ze jak się nawet nie znajdą dla niech domki i kasa nie ma co poanikować . Kostek weź się odezwij i napisz ze nie dasz maluchom zginąc . Naprawdę jak wejdzie ktoś na watek 1 raz i przeczyta te posty to ucieknie gdzie pierprz rośnie ... może zdarzy się cud i maluchy znajdą domki ????[/QUOTE] wczesniej z tego co ja się orientuję, psy były w bezpłatnym DT (nie móię tutaj o pobycie u Ewy B) ale w wyniku tego że starszy Pan zachorował psy zostały stamtad zabrane potem była afera ze sa u Ewy B i jedynym rozwiązaniem był hotel albo lincz Kostek na dogo nie sądzę aby Kostek wypieła się na psy ale prawda jest taka jaka jest mamy pieniądze na tydzień i niezależnie od tego czy panikuję na watku czy nie psy musża jeść a anprwde nie wierze w cud adopcyjny czyli 8 psów w tydzień i tak uwazam ze jest spory sukces ze z 15 sztuk zostało tylko 8 i w tym wypadku uważam, ze najlepszym rozwiązaniem jest zdobycie pieniędzy na utrzymanie psiaków Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 poprosze kogoś może BAZAREK linkowy zrobi..ja nie kumam bazarkowych reguł... Quote
marlenka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='scarabae']Ale gdzie nerwowy nastrój? :) Napisałam tylko, że ogłoszenia są, i każdy może takie ogłoszenie zrobić, bo to nic trudnego wbrew pozorom. Sama zrobiłam kilka ogłoszeń, a nie mam w tej dziedzinie żadnego doświadczenia. Więc jeśli chcesz, też możesz w ten sposób pomóc szczeniakom. Chociaż one już coraz mniej przypominają szczeniaki. Co do finansów, wiesz że osoba studiująca, finansowo też nie stoi najlepiej...więc nie można zwalać całych kosztów utrzymania psiaków na Kostek i 3x, bo jak widziałaś to są jednak spore sumy. I nie każdego stać na to, żeby z własnej kieszeni opłacić wszystko. Poza tym, jest sporo innych wątków, gdzie również prosi się o deklaracje i jakoś nikt nie ucieka gdzie pieprz rośnie...więc dlaczego stąd by mieli? Niesety ja mam 2 psy na DT ( bezpłatym u siebie) 4 swoje + 4 koty + praca 8 godzin + ogłaszanie większej ilosci psów co sie zobowiązałam wczesniej więc nie dam rady ze szczeniakami , a Kostek sobie świetnie radzi ... bo własnie się zdarzył cud i w srodę Gabi jedzie do DS ... Jednak wiara czyni cuda . Quote
anita_happy Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 MÓJ PIERWSZY W ŻYCIU BAZZAAARRRR http://www.dogomania.pl/threads/179543-BANER-na-WYMIAR-potrzebujesz-banerka-dla-swojego-lanserka-cel-NA-SZCZENIAKI?p=14065634#post14065634 ...................................................................................... WKLEJ DO PIERWSZEGO POSTA :p ILE SIE UZBIERA ZAMÓWIEŃ tyle wasze szczeniaki! Quote
3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 dziękuję :) juz wklejam linka do drugiego postu Quote
scarabae Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='marlenka']Niesety ja mam 2 psy na DT ( bezpłatym u siebie) 4 swoje + 4 koty + praca 8 godzin + ogłaszanie większej ilosci psów co sie zobowiązałam wczesniej więc nie dam rady ze szczeniakami , a Kostek sobie świetnie radzi ... bo własnie się zdarzył cud i w srodę Gabi jedzie do DS ... Jednak wiara czyni cuda .[/QUOTE] Rozumiem. I mam nadzieję, że nie czujesz się urażona tym co napisałam. Po prostu, potrzebna jest nam każda para rąk, która pomoże w jakiś sposób... A co do posiadania zwierzaków... Ja mam swoje 2 koty i psa, i bratanka i brata i bratówkę ;) Więcej zwierzaków nie mogę niestety mieć, choćbym chciała ;) I super, że Gabi się udało...mam nadzieję, że i reszta psiaków znajdzie swoje domki :) Quote
marlenka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='scarabae']Rozumiem. I mam nadzieję, że nie czujesz się urażona tym co napisałam. Po prostu, potrzebna jest nam każda para rąk, która pomoże w jakiś sposób... A co do posiadania zwierzaków... Ja mam swoje 2 koty i psa, i bratanka i brata i bratówkę ;) Więcej zwierzaków nie mogę niestety mieć, choćbym chciała ;) I super, że Gabi się udało...mam nadzieję, że i reszta psiaków znajdzie swoje domki :)[/QUOTE] Znajdzie iwdziałam fuul ogłoszeń szczeniaków na necie , gdzie wejdę tam pieski z tego wątku . A tak poważnie to cholera ile szczeniaków jest bezdomnych , ile psow ludzie oddają :( Quote
agnieszkaK Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Maluszki na pierwszej na mazowieckim gumtree.pl Bardzo się ciesze z naszej małej Gabi:) na gumtree ostatnio miała największe wzięcie bo aż 108 wejść!!!!!! reszta trochę gorzej niektóre tylko po ok. 40:( Trzeba ogłaszać, na pewno uda się i im znaleźć domy. Quote
gameta Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='marlenka']I tak jak napisałam to sa szczenieta które Kostek wczesniej opłacała z własnej kasy i myslę ze jak się nawet nie znajdą dla niech domki i kasa nie ma co poanikować . Kostek weź się odezwij i napisz ze nie dasz maluchom zginąc . [/QUOTE] Widzisz i sęk w tym, że kostek nie dokładała żadnej kasy do tych szczyli - DT był bezpłatny (pomijając gdzie, bo nie będę znów zaczynać awantury) a żarcie przesyłały dziewczyny z dogo. Teraz żarcie przesłała jedna osoba a za DT trzeba zapłacić 300zł miesięcznie niezależnie od ilość maluchów, które maluchami juz nie są... Ogłoszenia dziewczyny robią, co z tego, skoro te psy nie są w żaden sposób wyjątkowe? Nie są to słodkie kulki ani inne puczaczo-szorściaki. Ot, zwykłe podrośnięte kundle, z brakami w socjalizacji - znalezienie im domów w miesiąc to będzie cud, w zasadzie tak jak i znalezienie im domów wogóle... Quote
marlenka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='agnieszkaK']Maluszki na pierwszej na mazowieckim gumtree.pl Bardzo się ciesze z naszej małej Gabi:) na gumtree ostatnio miała największe wzięcie bo aż 108 wejść!!!!!! reszta trochę gorzej niektóre tylko po ok. 40:( Trzeba ogłaszać, na pewno uda się i im znaleźć domy.[/QUOTE] Wreszcie powiało optymizmem :) oby tak dalej , pozytywne myślenie to połowa sukcesu :) Quote
koosiek Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 Przepraszam, nie dałam rady dzisiaj ogłosić maluchów, odświeżyłam im tylko wspólne gumtree :oops: Quote
3 x Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='marlenka']Wreszcie powiało optymizmem :) oby tak dalej , pozytywne myślenie to połowa sukcesu :)[/QUOTE] a ja bede monotematyczna moim optymizmem psiaki się nie najedza a jak widzisz ogłoszenia są, bo kilka osob je ogłasza może i dramatyzuję ale to ja (i pewnie Kostek) za tydzień zapłacę za hotel i to ja napisze ze psiaki mają zero na koncie i co wtedy? optymizm na niewiele się zda po prostu nie wierze ze w tydzień wszystkie znajda domy Quote
marlenka Posted February 8, 2010 Posted February 8, 2010 [quote name='3 x']a ja bede monotematyczna moim optymizmem psiaki się nie najedza a jak widzisz ogłoszenia są, bo kilka osob je ogłasza może i dramatyzuję ale to ja (i pewnie Kostek) za tydzień zapłacę za hotel i to ja napisze ze psiaki mają zero na koncie i co wtedy? optymizm na niewiele się zda po prostu nie wierze ze w tydzień wszystkie znajda domy[/QUOTE] A ja wierzę , jak Gabi pojedzie do domku to zostaje 7 szczeniąt Quote
Recommended Posts