Kostek Posted January 11, 2010 Author Posted January 11, 2010 dotarla dotarla serdecznie dziekujemy:) Talcott nie tylko:P az hehe Quote
3 x Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Kostek doszły jeszcze jakies bazarkowe pieniązki? Quote
scarabae Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 No właśnie o to samo miałam zapytać...doszła może już moja wpłata? A psiaki przecudne, gdybym miała je adoptować, to chyba bym nie wiedziała którego... Quote
Plicha Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 scarabae napisał(a):No właśnie o to samo miałam zapytać...doszła może już moja wpłata? A psiaki przecudne, gdybym miała je adoptować, to chyba bym nie wiedziała którego... Najlepiej wszystkie na raz :evil_lol: Quote
Kostek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 ja jeszcze nie w robocie ale latam i sie ogarniam zaraz spojrze w konto Quote
3 x Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 dzieki, ja już uzupełniłam na bazarku :) czekamy jeszcze na jedną wpłatę od PrinceZZ i chyba bedziemy zamykac bazarek, bo coś drugie imiona wzięcia nie mają ;) Quote
sota36 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Czy podjeto jakas decyzje a propos dostarczenia karmy (15 kg)- ktora zadeklarowalam? Quote
Talcott Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 A ile kosztowałaby przesyłka do Kostek - do Warszawy ? Nie wiesz może? Quote
3 x Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 sota rozumiem, ze karma jest fizycznie u Ciebie? bo jesli miałaby byc zamawiana to nie byłoby pewnie problemu a tak to trzeba chyba szukac na watku transportowym chyba ze ktoś stad zna kogoś kto kursuje CHorzów - Warszawa? ew pociagiem ale to koszt ok 20-30 zł (chyba) do 10 kg - 25 zł 20 kg (jesli jest na nią miejsce) - opłata podwója czyli 50 zł czyli się nie opłaca (inf z Inter City, nie wiem jak u innych przewożników) Quote
sota36 Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 Jest u mnie, to karma Arion, bo jestem dystybutorem na Gorny Slask! I chetnie wspomoge! Po prostu daje wor 15 kilowy karmy. Quote
3 x Posted January 12, 2010 Posted January 12, 2010 czyli potrzebny jest transport wieczorem rozejrze się na watkach transportowych ostatecznie można wysłac kurierem (tylko tez sie nie orienruję w kosztach) edit: może warto tam przedstawić któregoś ze szczylków: http://www.dogomania.pl/threads/176908-Szczeniak-duA-y-puchaty Quote
Kostek Posted January 12, 2010 Author Posted January 12, 2010 sota wybacz ale ja taka zaganiana ze polowy postow nie ogarniam-przepraszam najmocniej 3x ale tam chca puchatego i suke a my puchatego mamy malego srajtka Korka ktorego jeszcze chyba Wam nie przedstawilam:D Quote
3 x Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 poczta chyab do okrreslonej ilosci kg w zaeznosci od wagi wiec w cholere pewnie by to kosztowało sota orientujesz się moze (lub ktoś inny) ile moze kosztowac kurier? bo moze sie na niego po prostu zrzucimy? (osoby piszące na watku ;)) bo ja w temacie transportu w tamta stronę nie wiem nic, nie ogarniam tez watku transportowego, nie na tyle jestem zasiedziana w dogomnanii zeby wiedziec kto gdzie skad i kiedy moze jedzie najwyzej wieczorem jak bede miala lepsze lacze sprawdze kuriera jak nikt inny wczesniej tego nie zrobi Quote
Talcott Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 Może Sota wie - jako dystrybutor na pewno wysyła! Quote
3 x Posted January 13, 2010 Posted January 13, 2010 poczta to koszt ok 40-50 zł (dla paczki o wadze 15-20 kg) wiec myslę ze sie nie opłaca pozostaje chyba kurier chyba ze ktoś wie ze ktoś gdzies jezdzi na tej trasie ??? Quote
Recommended Posts