Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Szczeniaczki dzisiaj dałyśmy do naszej kochanej pani Ani, u której jest już kilka psów na tymczasie i wtrąbiły bez problemu ryż z kurczakiem i warzywami, jady też suchą.
To nie sa jakies wydelikacone szczeniaczki. Wystarczy ugotowac udko z kurczaka z ryżem i marchewką , troszkę sera białego może być, preparat mineralno-wit. , jak pisała Jaaga, sucha karma dla szceniaków, trochę lepszej jakości. Do picia woda przegotowana, mleka nie , bo dostaną biegunki.
Javena, dajemy na początek trochę suchej karmy Royala startera i Puriny ProPlan . Dziękujemy Ci bardzo,że zgodziłaś się wziąć maluchy!:):):)
Dziękujemy też Jaadze, która jest juz naszym stałym dt:):):)

Javena, niestey szczeniorki sa tak brudne, ze trzeba je koniecznie wykąpać, tylko chyba po dwóch dobach od zastosowania Fiprexu.

• Replies 500
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Javena, daj znać, czy masz szampon. Jeśli nie, to dam Ci próbki brazylijskich kosmetyków .Kupiłam duże opakowania i próbki leżą nie używane. Przy kąpieli pamiętaj, najpierw szampon, potem odżywka, a na końcu koniecznie suszenie suszarką i pod kocyk. Wszystko po 48 godz. od podania Fiprexu. Profesjonalne kosmetyki zmienią całkiem im włos i ułatwia pozbycie się gnid. Gdyby nie oprysk, to wykąpałabym je jutro u siebie, bo i tak robię to całymi dniami ;).

Posted

halbina napisał(a):
Javeno, szczeniaki mogą do mnie przyjechać 20 grudnia, ale nie mam samochodu i trzeba szukać dla nich transportu do Zabrza...

Transport do Halbiny mają!!! Tylko proszę o cynk! (Nikt nie pozbawi mnie tej przyjemności, o nie!)

Posted

Bjuta napisał(a):
Transport do Halbiny mają!!! Tylko proszę o cynk! (Nikt nie pozbawi mnie tej przyjemności, o nie!)
upsssssssssss... hi hi

liczyłąm na Twoją deklarację w tej kwestii :-)

Posted

Kakaicezar mam sporo próbek karmy dla szczeniaków NutraGold w każdej po 170 g wiec sporo, na parę dni starczy, mieszkam w Tychach ale koło 11 będę już w Bieruniu czyli i Tychy i Bieruń masz po drodze. Więc wysyłam pv z moim numerem telefonu i ci podwioze gdzieś do szosy żebyś nie musiała zjeżdzać z trasy. Jak jest potrzebna ta karma to dajcie znać.

Posted

;)

Jaaga napisał(a):
Javena, daj znać, czy masz szampon. Jeśli nie, to dam Ci próbki brazylijskich kosmetyków .Kupiłam duże opakowania i próbki leżą nie używane. Przy kąpieli pamiętaj, najpierw szampon, potem odżywka, a na końcu koniecznie suszenie suszarką i pod kocyk. Wszystko po 48 godz. od podania Fiprexu. Profesjonalne kosmetyki zmienią całkiem im włos i ułatwia pozbycie się gnid. Gdyby nie oprysk, to wykąpałabym je jutro u siebie, bo i tak robię to całymi dniami ;).

Nie mam nic.Kompletnie nie mam pojęcia co z taki kluchami robic. Ten jadłospis mnie dobił. NAWET JA TAK DOBRZE NIE JEM.HE,HE. Czytam wszystkie rady. To gorsze dla mnie niż pierwsze dziecko,bo tu tu wiedziałam ,że cyca dam i spokój.

Posted

halbina napisał(a):
upsssssssssss... hi hi

liczyłąm na Twoją deklarację w tej kwestii :-)

Wiesz, jak się wyjaśniła kwestia palenia, mój Jarek znowu jest chętny mnie do Ciebie zawieźć! :evil_lol:

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Javena :) dasz radę :)

Dzieki ,córka też mi to powiedziała. Ciekawa jestem ,czy jak przyjedzie i zobaczy to zoo ,to też bedzie taka uradowana.:evil_lol::evil_lol: dzięki za słowa otuchy.