magda z. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 trzymam kciuki, biedna niunia, a juz było tak blisko, mam nadzieję, ze wyjdzie z tego. z w-wia do granicy jest juz austostrada, wiec tragedii nie ma, oby tylko Karcia wyzdrowiała Quote
A.K. Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 Trzymamy kciuki, zeby Klarcia wyzdrowiala. Quote
jaanna019 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 xmartix napisał(a):no to dzisiaj Klara jedzie :) 16.12 doszła wpłata od Anny J. z Białegostoku 40 zł dziękujemy :) to ja, niestety więcej nie mogłam, sorki. Quote
xmartix Posted December 21, 2009 Author Posted December 21, 2009 Dziękujemy :) dziękujemy!!! każda kwota się liczy a ta i tak nie jest mała Quote
jaanna019 Posted December 21, 2009 Posted December 21, 2009 W związku z sytuacją Klary pieniążki będą jej potrzebne na badania i leczenie, oby jak najszybciej doszła do siebie. Quote
A.K. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Klara ma dzisiaj o 14 termin u wetki. Zobaczymy co powiedza. Quote
betka-sp Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 czekamy na wiadomości od weta.........kurcze....Klarcia musi z tego wyjść.....;( Quote
Faerie Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Dochód z bazarku, który w moim imieniu wystawiła i poprowadziła monika083 (zaokrąlony w górę do pełnej stówy) poszedł dzisiaj na konto Marty. Trzymamy kciuki za Klarę! Quote
A.K. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nic nowego, aparat do rentgena nadal nie dziala, dali jej zaszczyk ze sterydami. Moze uda nam sie jutro zorganizowac przejazd do granicy i Klarcia pojedzie do Niemiec. Cindy pojdzie z nia w Berlinie do weta, zobaczymy co wykryje u Klarci . Najwazniejsze zeby dalo sie sunie uratowac. Quote
jaanna019 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nie wydaje mi się, żeby podróż w tym stanie była dobrym rozwiązaniem dla Klary. Nie wiemy co jej jest. Oby długa droga jej nie zaszkodziła. Nie innego weta z rtg? Quote
A.K. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Moim zdaniem na szybkiego nikt Klarze nie pomoze. Teraz tez nic innego nie robia jak tylko leki przeciw bolowe podaja. W Niemczech bedzie pod opieka Weta i w domu tez bedzie miala stala opieke. Dla Demi jest Klara duzym obciazeniem i wiecej pomoc jej tez nie moze. Demi zrobila juz wystarczajaco duzo dla Klary. Cindy bedzie miala ze soba leki przeciw bolowe i w razie potrzeby poda je Klarze, reszta zajma sie lekarze. Nie ma co zwlekac. Cindy moze Klare juz jutro o godzinie 11 odebrac z granicy, daly by rade jeszcze w tym dniu zaliczyc Weta. Czekam na informacje od Magdy. Quote
magda z. Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 moim zdaniem podróż nie wiele zmieni-od Wrocławia do Berlina jest autostrada, oddana po remoncie niedawno, więc sunia nie odczuje tej drogi az tak bardzo. Quote
Alexandra29 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 Nosz kurde tyle sie napisałam a nic się nie zapisało. Co jest z Dogomanią, Cały czas mam jakies problemy. Dziewczyny niech Klarcia jedzie, nie zwlekajcie z jej odjazdem, no chyba że pójdziecie do innego weta na ten rendgen, bo skoro ten ma walniętego to i tak nic nie zrobią jej. Bidulka Kochana:-( Quote
Alexandra29 Posted December 22, 2009 Posted December 22, 2009 A i tam na tym CPN jest restauracja czynna i te kantory równiez. Wszystko nadal funkcjonuje! Dajcie znac jak to wyszło. Quote
A.K. Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Zycze Klarci szerokiej drogi :-) Trzymaj sie kochana :loveu: Quote
betka-sp Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Alinko...masz jakieś informacje jak Klara znosi jazdę?? nie przestraszyła sie osób które do niej jakoś "dziwnie" mówią ;);););) Quote
A.K. Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Klarcia przesypia cala droge. Teraz zrobily przerwe na siusiu, ale Klarcia ani nie chce pic ani sikac. Ustac nie moze na tych swoich lapkach, trzeba ja trzymac. Nochal ma suchy i cieply. Cindy zaraz jak dojada do Berlina idzie z Klarcia do Weta. Mam nadzieje ze beda mogli jej pomoc. Quote
betka-sp Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 o rany...może jakieś USG ?? moze cos sie w środku dzieje i ja to boli....nie ma temperatury?? chorobcia...........daj znać jak tylko coś bedzie wiadomo :shake: Quote
A.K. Posted December 23, 2009 Posted December 23, 2009 Za mniej wiecej godzine beda u weta. Dam znac jak sie czegos dowiem. Klarcia jest bardzo kiepska :-( Quote
Recommended Posts