Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 441
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Nic nowego, aparat do rentgena nadal nie dziala, dali jej zaszczyk ze sterydami. Moze uda nam sie jutro zorganizowac przejazd do granicy i Klarcia pojedzie do Niemiec. Cindy pojdzie z nia w Berlinie do weta, zobaczymy co wykryje u Klarci . Najwazniejsze zeby dalo sie sunie uratowac.

Posted

Moim zdaniem na szybkiego nikt Klarze nie pomoze. Teraz tez nic innego nie robia jak tylko leki przeciw bolowe podaja.
W Niemczech bedzie pod opieka Weta i w domu tez bedzie miala stala opieke. Dla Demi jest Klara duzym obciazeniem i wiecej pomoc jej tez nie moze. Demi zrobila juz wystarczajaco duzo dla Klary. Cindy bedzie miala ze soba leki przeciw bolowe i w razie potrzeby poda je Klarze, reszta zajma sie lekarze. Nie ma co zwlekac. Cindy moze Klare juz jutro o godzinie 11 odebrac z granicy, daly by rade jeszcze w tym dniu zaliczyc Weta. Czekam na informacje od Magdy.

Posted

Nosz kurde tyle sie napisałam a nic się nie zapisało. Co jest z Dogomanią, Cały czas mam jakies problemy.
Dziewczyny niech Klarcia jedzie, nie zwlekajcie z jej odjazdem, no chyba że pójdziecie do innego weta na ten rendgen, bo skoro ten ma walniętego to i tak nic nie zrobią jej. Bidulka Kochana:-(

Posted

Klarcia przesypia cala droge. Teraz zrobily przerwe na siusiu, ale Klarcia ani nie chce pic ani sikac. Ustac nie moze na tych swoich lapkach, trzeba ja trzymac. Nochal ma suchy i cieply. Cindy zaraz jak dojada do Berlina idzie z Klarcia do Weta. Mam nadzieje ze beda mogli jej pomoc.