Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

tayga napisał(a):
Bidulek nie wiedział co to śnieg, nie umiał po tym chodzić. Na początku to samo było z trawą.
Ryczeć mi się chce jak sobie to wszystko przypomnę :(

Aguś nie płacz, jemu za TM jest już dobrze. ... sama ryczę

• Replies 818
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Grosziwo napisał(a):
Aguś nie płacz, jemu za TM jest już dobrze. ... sama ryczę

Pierwszy i mam nadzieję ostatni psiak na tymczasie, do którego tak się przywiązałam :(
Cieszę się, że Go pamiętacie.

A Ty kochana gdzie się podziewasz???

Posted

tayga napisał(a):

A Ty kochana gdzie się podziewasz???

Ciągle jestem :lol: mam trochę problemów i czytam ale mało piszę.
A swoją drogą to Ty gdzieś przepadłaś, odnalazłam Cię w galerii Emigrantki. Pewnie się tam wetnę ale najpierw muszę poczytać.
Wyściskaj ode mnie Nalutkę , mam nadzieję , że jest z nią lepiej.

Posted

Tayga, nareszcie mam wolniejsza glowe, by wpasc do Twoich bid. Musze odszukac watek kazirodczego stadka, bo mam straszne wyrzuty sumienia, ze tak dawno tam nie bylam.

• 1 month later...
Posted

bela51 napisał(a):
Chyba była przełozona na wiosne.

Dokładnie tak... teraz jak nie mróz to błoto. Kostki na czymś takim nie możemy połozyć.

Posted

A może stanie pod tym kwitnący drzewem gdzie miał Fuksik swój kojec. Pięknie by wyglądało, no i latem byłby przyjemny cień.

Takie wspomnienie Fuksa
[*] :-(, któremu choć się nie udało to jednak miał szczęście, nie był anonimowym, niepotrzebnym psem.

Posted

Talia 'nie udało' to znaczy nie udało mu się pożyć dłużej obok człowieka dla którego był ważny.
'Miał szczęście' bo spotkała go tayga i nie przeszła obok. Fuks czuł, że ma swojego dwunożnego. Nie był niczyj.

Posted

Ja zawsze będę pamiętać Fuksia , zawsze ! Znałam go tylko z wątku, ale jeśli kiedyś uda mi się dotrzeć do Gubina to odwiedzę Taygę i pójdę pod Fuksiowe drzewo i tam gdzie ... gdzie Fuksio śpi :-(

Posted

Grosziwo napisał(a):
Ja zawsze będę pamiętać Fuksia , zawsze ! Znałam go tylko z wątku, ale jeśli kiedyś uda mi się dotrzeć do Gubina to odwiedzę Taygę i pójdę pod Fuksiowe drzewo i tam gdzie ... gdzie Fuksio śpi :-(

Też bym chciała stanąć pod jego drzewkiem i pobyć z nim przez chwilę.

Posted

Grosziwo napisał(a):

wykrywka napisał(a):
Też bym chciała stanąć pod jego drzewkiem i pobyć z nim przez chwilę.

Kochane... moje drzwi są dla Was zawsze otwarte.