Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Wróciłam.

Z Guciem wszystko w porządku. Co prawda wygląda jakby nie dojadał , ale ma siły i energii za dwóch. Jest z niego taki mały nerwusek tzn. bardzo wszystkim się przejmuje , ale przy tym jest bardzo grzeczny i usłuchany. To delikatny pies dla którego idealnym właścicielem byłby człowiek spokojny , ale jednocześnie lubiący od czasu do czasu wyjść z pieskiem troszkę "poszaleć". Mam zdjęcia, wrzucę je na wątek jak tylko tylko mój Dark się upora z ich obróbką.

Myślę ,że trzeba pomyśleć o pakiecie indywidualnych, nowych i wypasionych ogłoszeń dla Gucia , bo pani która jest zainteresowana jego adopcją moim zdaniem za długo się już waha....

Posted

Właśnie zobaczyłam w rozliczeniach, że nie ma mojej wpłaty za luty. Proszę sprawdzić, bo wpłatę za luty przelałam 25.01.2010, a za marzec 22.02.2010.

Posted

Jestem :)

Mam parę bardzo dobrych wieści :) Jako że nie miałam dostępu do netu nie miałam jak ich przekazać.

1.) Gucio 18 marca jedzie do nowego domu :) do Niemiec. Adopcje załatwiła Ihabe, za co bardzo jej dziękuje. Gucio zamieszka w domku jednorodzinnym u bezdzietnego małżeństwa. Zyska też siostrzyczkę.

2.) Dlatego został wykastrowany i za chipowany.

3.) Teraz musimy znaleźć kogoś kto za zwrot paliwa zawiezie Gucia z Brzyścia / koło Mielca do Piotrkowa Trybunalskiego gdzie będzie na niego czekał transport do nowego domu.

Pozostaje nam tylko trzymać kciuki ,że wszystko się uda.

Posted

[quote name='J_ulia']Jestem :)
Mam parę bardzo dobrych wieści :) Jako że nie miałam dostępu do netu nie miałam jak ich przekazać.
1.) Gucio 18 marca jedzie do nowego domu :) do Niemiec. Adopcje załatwiła Ihabe, za co bardzo jej dziękuje. Gucio zamieszka w domku jednorodzinnym u bezdzietnego małżeństwa. Zyska też siostrzyczkę.
2.) Dlatego został wykastrowany i za chipowany.
3.) Teraz musimy znaleźć kogoś kto za zwrot paliwa zawiezie Gucia z Brzyścia / koło Mielca do Piotrkowa Trybunalskiego gdzie będzie na niego czekał transport do nowego domu.
Pozostaje nam tylko trzymać kciuki ,że wszystko się uda.[/QUOTE]
Uuuuuu, warto było czekac i trzymac kciuki:)

Pzdr.

Posted

Potrzebny transport na [SIZE=5]18 MARCA (za zwrot kosztów paliwa) z Brzyścia koło Mielca do Piotrkowa Trybunalskiego !!!

Jeśli się nie uda to Gucio może stracić swoją szanse na dom !!!

Posted

napiszcie do papaticole
http://www.dogomania.pl/threads/179317-OferujAE-transport-za-zwrot-kosztA-w-paliwa
liczy około 40 PLN za 100 km - zależy jaka droga
Z Łodzi do Mielca jest około 270 w dwie strony będzie 540 ?
Myślę, że można się dogadać, koszt około 200- 250 PLN - ja tak myślę, ale trzeba zapytać.

albo
http://www.dogomania.pl/threads/176436-OferujAE-transport-za-zwrot-kosztA-w-Warszawa-dowolne-miejsce-w-Polsce-Warszawa
ale to z W-wy

Posted

ja deklarowałam transport dla Pita na połowę marca, ale na razie się dziewczyny nie odzywają w tej sprawie. Jakby nie wypalił przeznaczę mój dzień urlopu dla Gucia :) tylko za zwrot paliwa do służbowego samochoda, który pali ok. 5-6 l ropy na 100 km.