Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 634
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Gucia wszystko dobrze :) Chłopak nareszcie zaczął przybierać na wadze :):):). Dostaje leki na tarczyce- 2 malutkie tabletki dziennie i są efekty. Uspokoił się , wyciszył i nareszcie tyje . Bardzo dobrze się czuje i nie tęskni za mamą...Poproszę panią Asie o jakieś zdjęcia chłopaka.

Posted

P. Asia przysyła mi zdjęcia robione telefonem komórkowym , ale poproszę Ją i o Barnabę. Jeśli dostane to wkleje mu na wątek.

Obiecuje ze swojej strony ,że z Dark pod koniec lutego urządzimy i Guciowi i Barnabie prawdziwą , profesjonalną sesje fotograficzną ... ;)

Posted

Jak troche mroz zelzy i ten snieg to bede czesciej odwiedzac hotelik :) to zdjecia beda czesciej oczywiscie nie takie profesjonalne he bo moj aparat takich nie robi dalko mu to tego:)

Posted

Jeszcze się nie odbyła, ale myślę sobie ,że tak do tygodnia uda mi się zrobić niespodziewane odwiedziny u Sabuni... Bo bardzo chciałbym ją w końcu zobaczyć. Rozmawiałam z panią Barbarą nową Pańcią Sabuni obiecał dzisiaj , albo jutro przysłać mi na maila zdjęcia :):)

Posted

Niestety nie uda mi się w najbliższym tygodniu być u Saby ( ale mam zdjęcia przysłane przez nowych Państwa- jak tylko się troszkę ogarnę to je wstawię). Bardzo Was przepraszam ,ale moja Figa która jest u mnie na domu tymczasowym , dostał wczoraj porażenia tylnich kończyn :( , po dzisiejszej szczegółowej diagnostyce wyszło ,że miała kiedyś zgruchotaną miednicę , która sam się zrosła ( przez 10 lat był to pies żyjący w Brennej na metrowym łańcuchu przy budzie... ostaie dwa lat spędziła u Pani , która się nad nią ulitowała , niestey ona zwkródce zmarła , a Figa trafiła do schronu ...). Jest szansa ,że będzie jeszcze w miarę dobrze chodzić i na tym niestety muszę się teraz skupić... Jeżeli ktoś chciałby odwiedzić Figę to zapraszam , bo u niej tak cicho...a ja sam już nie daje rady...

http://www.dogomania.pl/threads/149238-10-letnia-Figa-juA-w-dt-POTRZEBNE-WSPARCIE-FINANSOWE-NA-LECZENIE/page30

Posted

Test na tarczyce wyszedł ujemnie... Badanie kału tez wykazało ,że wszystko jest w porządku. Robali brak, a jedzonko dobrze jest trawione... Gucio przytył 1,5 kg.

Mam dobre wieści... Gucio ma bardzo duże szankę na adopcję w Niemczech... Domek chciał adoptować Sabę i Gucia, niestety się spóźnił... Na razie wszystko jest w fazie przygotowania... mam nadziej ,że się uda. Na początku marca będą konkrety.

Posted

Zamówiłam Guciowi jedzonko , bo chłopak ma taki apetyt ,że za to co je to i bernardyn by się wyżywił - 98,00 zł ;)

Zapomniałam. Jutro jadę na parę dni w odwiedziny do Gucia ;)
Przywiozę duuużżżżooooo foteczek i wieści.
Wygłaskam też od Cioteczek i Wujaszków porządnie ;)