J_ulia Posted February 2, 2010 Author Posted February 2, 2010 Doszły deklaracja od Poker i Odi :) Dziękuje. Quote
Monika z Katowic Posted February 5, 2010 Posted February 5, 2010 Wczoraj poszło 20 zł dla GUCINKA :) Quote
J_ulia Posted February 5, 2010 Author Posted February 5, 2010 Doszły deklaracje od : Moniki z Katowic i Lucyny :loveu: Quote
AgusiaP Posted February 6, 2010 Posted February 6, 2010 kola Dziewczynki wejdzcie na wątek proszę tak szkoda mi tej malutkiej http://www.dogomania.pl/threads/1729...-potrzebny-dom Quote
J_ulia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 U Gucia wszystko dobrze :) Chłopak nareszcie zaczął przybierać na wadze :):):). Dostaje leki na tarczyce- 2 malutkie tabletki dziennie i są efekty. Uspokoił się , wyciszył i nareszcie tyje . Bardzo dobrze się czuje i nie tęskni za mamą...Poproszę panią Asie o jakieś zdjęcia chłopaka. Quote
bela51 Posted February 9, 2010 Posted February 9, 2010 Może przy okazji nasz Barnaba załapie sie na sesje zdjęciową? Julio, prooosze ... Quote
J_ulia Posted February 9, 2010 Author Posted February 9, 2010 P. Asia przysyła mi zdjęcia robione telefonem komórkowym , ale poproszę Ją i o Barnabę. Jeśli dostane to wkleje mu na wątek. Obiecuje ze swojej strony ,że z Dark pod koniec lutego urządzimy i Guciowi i Barnabie prawdziwą , profesjonalną sesje fotograficzną ... ;) Quote
yoko100 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 Jak troche mroz zelzy i ten snieg to bede czesciej odwiedzac hotelik :) to zdjecia beda czesciej oczywiscie nie takie profesjonalne he bo moj aparat takich nie robi dalko mu to tego:) Quote
Aska7 Posted February 10, 2010 Posted February 10, 2010 A co z Sabcią, była już wizyta poadopcyjna ? Quote
J_ulia Posted February 10, 2010 Author Posted February 10, 2010 Jeszcze się nie odbyła, ale myślę sobie ,że tak do tygodnia uda mi się zrobić niespodziewane odwiedziny u Sabuni... Bo bardzo chciałbym ją w końcu zobaczyć. Rozmawiałam z panią Barbarą nową Pańcią Sabuni obiecał dzisiaj , albo jutro przysłać mi na maila zdjęcia :):) Quote
J_ulia Posted February 11, 2010 Author Posted February 11, 2010 Niestety nie uda mi się w najbliższym tygodniu być u Saby ( ale mam zdjęcia przysłane przez nowych Państwa- jak tylko się troszkę ogarnę to je wstawię). Bardzo Was przepraszam ,ale moja Figa która jest u mnie na domu tymczasowym , dostał wczoraj porażenia tylnich kończyn :( , po dzisiejszej szczegółowej diagnostyce wyszło ,że miała kiedyś zgruchotaną miednicę , która sam się zrosła ( przez 10 lat był to pies żyjący w Brennej na metrowym łańcuchu przy budzie... ostaie dwa lat spędziła u Pani , która się nad nią ulitowała , niestey ona zwkródce zmarła , a Figa trafiła do schronu ...). Jest szansa ,że będzie jeszcze w miarę dobrze chodzić i na tym niestety muszę się teraz skupić... Jeżeli ktoś chciałby odwiedzić Figę to zapraszam , bo u niej tak cicho...a ja sam już nie daje rady... http://www.dogomania.pl/threads/149238-10-letnia-Figa-juA-w-dt-POTRZEBNE-WSPARCIE-FINANSOWE-NA-LECZENIE/page30 Quote
J_ulia Posted February 15, 2010 Author Posted February 15, 2010 Doszła wpłata od koss za luty i marzec. Dziękuje ślicznie Dzisiaj wstawię zdjęcia. Quote
Monika z Katowic Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Jaki ten Gucinek kochany :) I jaki skoczny :) Quote
J_ulia Posted February 17, 2010 Author Posted February 17, 2010 Test na tarczyce wyszedł ujemnie... Badanie kału tez wykazało ,że wszystko jest w porządku. Robali brak, a jedzonko dobrze jest trawione... Gucio przytył 1,5 kg. Mam dobre wieści... Gucio ma bardzo duże szankę na adopcję w Niemczech... Domek chciał adoptować Sabę i Gucia, niestety się spóźnił... Na razie wszystko jest w fazie przygotowania... mam nadziej ,że się uda. Na początku marca będą konkrety. Quote
Lucyna Posted February 17, 2010 Posted February 17, 2010 Super, Guciu ... możesz niedługo mieć domek ... Quote
katarzyna005 Posted February 18, 2010 Posted February 18, 2010 Super wiadomości. Sabunia ma już swojego człowieka i Gucio powinien go mieć. Trzymam bardzo mocno kciuki za Gucia. Quote
Monika z Katowic Posted February 19, 2010 Posted February 19, 2010 Przyjdzie wiosna - Gucinek dostanie ds! :) Zobaczycie! :) Quote
J_ulia Posted February 22, 2010 Author Posted February 22, 2010 Zamówiłam Guciowi jedzonko , bo chłopak ma taki apetyt ,że za to co je to i bernardyn by się wyżywił - 98,00 zł ;) Zapomniałam. Jutro jadę na parę dni w odwiedziny do Gucia ;) Przywiozę duuużżżżooooo foteczek i wieści. Wygłaskam też od Cioteczek i Wujaszków porządnie ;) Quote
Recommended Posts