Jump to content
Dogomania

Trzy w jednym:Horror,koszmar,tragedia-jutro kolejna rozprawa

Recommended Posts

Posted

anna10025 napisał(a):
Masakra jakaś, przekazałam 1%, ale to nie ma chyba znaczenia...
Nie ma, 1% trafia bezposrednio do Fundacji i dopiero potem rozdzielany jest na oddziały..Mamy zastrzeżenia tylko do BajkiB a nie do wolontariuszy z Sosnowca..

Posted

gagata napisał(a):
Nie ma, 1% trafia bezposrednio do Fundacji i dopiero potem rozdzielany jest na oddziały..Mamy zastrzeżenia tylko do BajkiB a nie do wolontariuszy z Sosnowca..

BajkaB:-o:-o:-o

Posted

Zastanawiące, z jaka łatwoscia przychodzi Ci gagato podrywanie komus autorytetu i zepsucie opinii. O ile wiem, te zastrzezenia, jeszcze nie zdązyły sie potwierdzic, prawda? Ale, cóż szkodzi o nich pisać... Niech wiatr je roznosi po dogo..

Posted

bela51 napisał(a):
Zastanawiące, z jaka łatwoscia przychodzi Ci gagato podrywanie komus autorytetu i zepsucie opinii. O ile wiem, te zastrzezenia, jeszcze nie zdązyły sie potwierdzic, prawda? Ale, cóż szkodzi o nich pisać... Niech wiatr je roznosi po dogo..

nie mpzna nie potwierdzonych rzeczy wypisywac poniewaz sa niewazne.

• 3 weeks later...
Posted

brygida999 napisał(a):
wiem ze ide na laztwizne,ale net mi muli niemilosiernie i zanim przegladnelabym watek to minelaby doba,chcialam sie dowiedziec czy sunia przezyla?

Niestety nie

• 2 weeks later...
Posted

Weszłam przez przypadek na ten wątek i się popłakałam:( Nie będę pisać, co myślę, bo to byłyby jedynie niecenzurowane słowa... Wiadomo coś a propos rozprawy?

• 2 weeks later...
Posted

Ja mogę powiedzieć o Nektarze, że cała rodzina jest w nim zakochana- łobuz jakich mało, ale spryciarz niesamowity. Obecnie chodzi na szkolenie PT i podobno świetnie się spisuje :)

• 4 weeks later...
Posted

Przepraszam że wchodzę z buciorami ale nie mogę tak jej zostawić bez pomocy:
Nic nie zapowiadało choroby. Wydarta z osamotnienia ze schronu, otwierająca się na nowy lepszy świat, pogodna i ufna Akita Zosia nagle uległa atakom padaczki. Nie pozwólmy jej zatracić się w chorobie, pomóżmy zdiagnozować i leczyć tą uroczą sunie. Potrzebne datki na diagnozę i lekarstwa. Zajrzyjcie proszę.
http://www.dogomania.pl/threads/190602-Bia%C5%82a-Akita-Zosia-prosimy-o-wsparcie-i-pomoc-w-walce-o-jej-%C5%BCycie!?p=15159829#post15159829

Posted

Wczoraj 21-08-2010 r. pod opiekę Fundacji Emir wrócił z bardzo poważnych powodów rodzinnych i finansowych niebieskooki syn Nelly- Nordi. Jeszcze przez dwa tygodnie może przebywać w dotychczasowym domku na zasadach DT. Bardzo proszę o pomoc w szybkim znalezieniu mu nowego dobrego domu.

Link do wątku Nordiego:

http://www.dogomania.pl/threads/191355-Nordi-syn-zag%C5%82odzonej-Nelly-*-po-raz-drugi-szuka-domu!?p=15236989#post15236989

Posted

[quote name='J_ulia']Wczoraj 21-08-2010 r. pod opiekę Fundacji Emir wrócił z bardzo poważnych powodów rodzinnych i finansowych niebieskooki syn Nelly- Nordi. Jeszcze przez dwa tygodnie może przebywać w dotychczasowym domku na zasadach DT. Bardzo proszę o pomoc w szybkim znalezieniu mu nowego dobrego domu.

Link do wątku Nordiego:

http://www.dogomania.pl/threads/191355-Nordi-syn-zag%C5%82odzonej-Nelly-*-po-raz-drugi-szuka-domu!?p=15236989#post15236989

kolejna sprawa dot suni NELY 14 wrzesnia

zajrzyjcie ciotki psiak czeka na dom .... syn Nely

• 2 weeks later...
Posted

Inf o NRodim mamy powyżej link

brat Nordiego NERO

braciszek Nordiego -Szczesciarz uwielbiany w domu swoim
wielki do kolan albo i ciut nad kolanko

żywe srebro adhd

brat NEmo ...

szczęsliwy w swoim nowym domku zdrowy zadbany przekochany ....