Jump to content
Dogomania

Cudowna sunia Lenka juz w swoim wspanialym domu !!!!!!!!

Recommended Posts

Posted

moze troszke pozno,ale A.K.F z Sosnowca z wplata 50 zl po Swietach to ja:)prosilyscie to sie ujawniam:)bylam odcieta troszke od swiata,ale juz nadrabiam zaleglosci:)sciskam Cie malutka Lenko!!!!!!

• Replies 3.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kochana, dobrze, że sie ujawniłaś :)

Ja tak podejrzewałam, że to Ty, po kwocie deklaracji - ale nie chciałam nikogo w niezręcznej sytuacji stawiać więc siedziałam cicho :)

W takim razie ślicznie dziękuję za wpłatę :)

Posted

W ZWIĄZKU Z PROGNOZAMI METEO ZAPOWIADAJĄCYMI NA KONIEC TYGODNIE WIELKIE MROZY OK -30 stopni CELSJUSZA
ZWRACAMY SIĘ DO WSZYSTKICH O PISANIE MAILI DO KIEROWNICTW SCHRONISK O NALEŻYTE ZABEZPIECZENIE PSÓW PRZEZ ŚMIERCIĄ Z ZAMARZNIĘCIA!!
Słoma. wysoko energetyczna karma w zwiększonych racjach i ciepła woda do picia ( najlepiej z dodatkiem oleju)
PROSIMY TEŻ WŁAŚCICIELI, ABY ZABDALI O SWOEJ E PSY W NADCHODZĄCE, TRUDNE DO PRZETRZYMANIA DLA ZWIERZĄT , DNI!!

Każde zwierzę, które przez ludzkie niedbalstwo zginie od mrozu - to hańba !!!

To apel EMIR, ja też się podpisuję czterema łapami, kto jeszcze ???
Podaj dalej !!!!! tyle możesz

Posted

Apel do mojego sosnowieckiego schroniska juz wystosowany!!!!!!!!!!!!!!kurcze codzien mysle i sie skrecam na mysl o zimie i takich makabrycznych warunkach,jak one to maja przezyc??????...........nadchodz wiosno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Posted

Pozwolę sobie zacytować wypowiedź Anawy z wątku Czarusia:

[quote name='anawa']Propozycja do ogłoszenia Czarusia i Lenki:

[FONT=Tahoma]A już był wyrok............[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Duży i piękny, łagodny i uroczy – oto Cezar. Pieszczoch, o którym nie można zapomnieć, kiedy się go już pozna.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Czaruś – bo czaruje ufnym spojrzeniem, wesołymi, świecącymi, ciekawymi świata oczami. Ale świat nie zawsze jest taki różowy, jakim go widzi pies. To człowiek decyduje o świecie psa.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Zdarza się to ludziom, zdarza i zwierzętom: cud narodzin i nieszczęście – wada, która dyskwalifikuje z normalnego życia. Czarek ma zdeformowaną przednią łapkę. Świetnie daje sobie radę, nie jest niepełnosprawny. Bawi się, biega i skacze tak, jak inne psy jednak za tą wadę miał przypłacić życiem, bo tak ponuro widział jego świat człowiek. [/FONT]
[FONT=Tahoma]Taka łapa to wyrok... Lata w schronisku albo........ Kto będzie żywił psa nie rokującego szans na adopcje?[/FONT]
[FONT=Tahoma]Na szczęście są ludzie, którzy potrafią spojrzeć na świat tak, jak Czaruś. Dzięki nim on żyje i cieszy się każdym dniem tak samo, jak jego w pełni zdrowa przyjaciółka Lenka, z którą stanowią radosny duet.[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oboje są młodzi, weseli i szczęśliwi tak, jak potrafią być szczęśliwe wszystkie zdrowe i kochane psy.

Ktoś, kto ich przygarnie wygra los na loterii, ale czy o tym wie? Czy wie, że może wygrać kilkadziesiąt kilogramów psiej miłości z dwoma, wciąż merdającymi wesoło ogonkami?[/FONT]
[FONT=Tahoma]Oba pieski to jeszcze młodzież. Maja mniej, niż rok. Są po sterylizacji, w pełni gotowe na przyjęcie miłości człowieka, który potrafi zrozumieć psi świat. Są łagodne, akceptują koty, psy i ludzi takich, jakimi są.[/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Tahoma]Kontakt w sprawie adopcji: [/FONT]
[FONT=Tahoma] [/FONT]
[FONT=Times New Roman]Nie wydajemy psów na łańcuch

[/FONT]

Czyż nie byłoby cudownie znaleźć im wspólny domek?

Posted

Nie ma co tracić nadziei, może akurat się uda...
Ostatnie dni byłam odcięta od świata, ale wracam z nowymi siłami i zapałem :):)

Zakupię na bazarku wspólne ogłoszenia dla Lenki i Czarusia oraz jeśli jakaś Cioteczka poratuje nas tekstem dla Lenki osobno.

Posted

JA też tak uważam, ale na myśleniu zazwyczaj się kończy ;);)

Cały weekend staram się spędzać z moimi futrzakami, zabieram ich w jakieś nowe miejsca, bawię się, czeszę, itp.
Dlatego mnie to cieszy.
Co do sprzątania - nie chce mi się - nie sprzątam (uroki mieszkania samemu ;P )
Tylko, ze ostatnio to mi się już długo nie chce.....;)

LEnko kochana, jak się czujesz? Wigor wrócił?

Posted

natalijo napisał(a):
Pani Alinka pisała, że Lenka po sterylce była baaardzo spokojna, a do niej to niepodobne :)

No przecież była po operacji to jak miała szaleć???