Ra_dunia Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 to nie tak miało być... ['] Corgi, maleńka - bądź szczęśliwa po drugiej stronie tęczy... Quote
kaLOlina Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 malutka...:( ps.ja tez nieraz woze Deminie tylko w obrozy z w bagazniku(kombi), albo na tylnym siedzeniu...chyba jednak dzis pojde kupic jej pasy... Quote
zly_kalafiorek Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 niesprawiedliwy, okrutny los :( gdzie tu jest sens w tym wszystkim :( [*] [*] [*] Quote
gonia141 Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nie mogłam wcześniej nic napisać. Teraz tez ryczę. Miała na imię NUTKA. Nigdy sobie nie wybaczę tej chwili nieuwagi. Cały dzień nosiłam ja na rekach. I w swojej głupocie myślałam że juz się mnie nie boi. Jaka byłam naiwna. Pani Karolina ja uratowała, a ja przyjechałam i ... Patrze na jej posłanie i na ta nieszczęsna torbę i cały czas boli. Może za jakis czas adoptuję jakąś sunię. Na razie nie mogę. Bardzo dziękuję pani Karolinie za to co zrobiła dla Nutki i dla innych psów. Jest wspaniałym człowiekiem. Jak tylko będe mogła, pomogę. Jeśli tylko będę potrzebna, proszę dzwonić. Małgorzata Słonawska. p.s. Bardzo dziekuję pani Agnieszce(agiza) za wsparcie i wyrazy współczucia. M.S. Quote
Kana Posted December 5, 2009 Posted December 5, 2009 Nie tylko Pani, P. Malgosiu nie może się pozbierać. Mimo, że czas plynie dalej jak tylko wspominam o Corgi oczy robią się jak ze szkla... Nie zapomne jej nigdy. I o jej malym grobku... Najwspanialsza sunia na świecie... Quote
Mani2000 Posted December 12, 2010 Posted December 12, 2010 to jest straszne najpierw super wiadomość Corgi ma dom a tu nagle..... Śpij maleńka(*)(*)(*)(*)(*)(*) Quote
Mani2000 Posted December 20, 2010 Posted December 20, 2010 (*)(*) Bądź szczęśliwa Corgi za Tęczowym mostem........ Quote
Kana Posted April 6, 2011 Posted April 6, 2011 Nadal kochanie pamiętam, nie myśl że zapomniałam. Twoje zdjęcie ciągle wisi nad łóżkiem... [*] Quote
Recommended Posts