Reksiu21 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 zapisuje sobie biedaka. Jak duzy on jest, tak mniej-wiecej? Quote
majuska Posted November 15, 2009 Author Posted November 15, 2009 Reksiu21 napisał(a):zapisuje sobie biedaka. Jak duzy on jest, tak mniej-wiecej? Raczej nieduży...maksymalnie 15 kg, ale mam wrażenie , że schudł ostatnio w schronie... Quote
Florentynka Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Jestem. I nie wiem co mam napisać...:shake:. Ale będę zaglądać i jak macie jakiś pomysł do czego bym się mogla przydać to oczywiście dam się wykorzystać. Quote
halcia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 A to ,ze Reksiu tu jest......być moze daje nadzieje,a to ze ma watek...daje mu szanse! Quote
Becia66 Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Pobieram banerek - niech się psiaku jak najwięcej osób dowie o tobie...:-( Quote
majuska Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Wiem Timurku, że stoisz teraz w boksie, patrzysz w dal smutnymi oczkami i płaczesz....a ja nic nie mogę zrobić:-(:shake: Quote
Becia66 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 dom dla niego powinien byc priorytetem dla nas..... Quote
figa33 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 matko , serce się kroi....:-( dziewczyny macie jeszcze jakieś zdjęcia Timurka ? dla Timurka http://www.allegro.pl/item820230403_timur_uslyszalam_jego_placz_zamarlam.html Quote
karolciasz28 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dziękujemy Figuś:loveu::calus: Timurku ten Twój skowyt za mną chodzi...:-(:-(:-(:-(:-( Quote
karolciasz28 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 No to jeszcze: ojej, bono-polska, morusek, e-zwierzak, adopcja psa, animalia, mam misia, petsy, psiegrane-marzenia, gumtree. Quote
majuska Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 [quote name='figa33']matko , serce się kroi....:-( dziewczyny macie jeszcze jakieś zdjęcia Timurka ? dla Timurka TIMUR - usłyszałam jego płacz ...zamarłam.... (820230403) - Aukcje internetowe Allegro Niestety w miarę dobrych nie mam, ostatnio dużo czasu poświęciłam aby nagrać filmik, a foty średnie bo pogoda była straszna...i prawie ciemno...może następnym razem mi się uda coś dorobić. Quote
halcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 jesli pojedziemy w niedziele,to podobno ma byc ładnie./jesli sie sprawdzi to co mówili wczoraj..../ Quote
majuska Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Przestań Halcia te pogody oglądać, pojedziemy tak czy siak, nie? Właśnie sobie uświadomiłam , że mam imprezę u kumpeli w sobotę:roll: Quote
halcia Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Pewnie,ze bez wzgledu na pogode,tylko pytanie było o zdjecia a wtedy pogoda konieczna.To stumaniona Cie moge wiezc,nie bedziesz sie denerwowac:evil_lol::eviltong:a zastartowac pózniej,z tym ,ze po ciemku Ty wracasz:cool3: Quote
majuska Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 halcia napisał(a):Pewnie,ze bez wzgledu na pogode,tylko pytanie było o zdjecia a wtedy pogoda konieczna.To stumaniona Cie moge wiezc,nie bedziesz sie denerwowac:evil_lol::eviltong:a zastartowac pózniej,z tym ,ze po ciemku Ty wracasz:cool3: O, nie, nie,nie ...ja jak jestem umordowana to mam jeszcze wieksze lęki niz normalnie, ja będę prowadzić:eviltong: Quote
BasiaD Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Timurku wskakuj na 1 prosić cioteczki o pomoc! Quote
Becia66 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 majuska pamiętaj o dobrych zdjęciach następnym razem ....:modla: Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Koniecznie! To mu zrobię jeszcze lepszy banerek i.... allegro Quote
Saphira Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ale Ty się Figa nadzikujesz po tych wątkach:diabloti: Quote
Laima Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Straszne :-( Czy planujecie przebadać mu wzrok? Quote
Dzika_Figa Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Saphira napisał(a):Ale Ty się Figa nadzikujesz po tych wątkach:diabloti: A nadzikuję się, nadziukuję. I dobrze. Korzystajcie póki możecie, póki jestem pasozyt na mężowskim utrzymaniu i siedzę w domu. Bo niedługo to się może skończyć... Quote
figa33 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Dzika_Figa napisał(a):A nadzikuję się, nadziukuję. I dobrze. Korzystajcie póki możecie, póki jestem pasozyt na mężowskim utrzymaniu i siedzę w domu. Bo niedługo to się może skończyć... jaki pasożyt? a tą piękną biżuterię to kto robi, hę ?:cool3: Quote
UBOCZE Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='majuska']Gdy pierwszy raz usłyszałam jego płacz ...zamarłam.... ścisnęło mi serce, gardło....wciąż go słyszę.... YouTube - Timur -Orzechowce Timur jest starszym, ok. 10letnim psiakiem, do schronu trafił z ulicy.... Niestety nie widzi, albo widzi bardzo słabiutko...jest bardzo spokojny, łagodny, jedyne czego pragnie to być blisko człowieka, potrafi świetnie wyczuć obecność przyjaznej ludzkiej dłoni i zrobi wszystko aby wciąż być w jej zasięgu, gdy się go przytuli zamiera i chłonie tą bliskość, on chyba nie może po prostu bez tego żyć.....ale dziś powoli zabija go rozpacz, smotność, chłód... Jezuuu!!! Co za ... :angryy:Kto tak zostawił tego biedaka???! :mad: Na razie mogę tylko podnosić wątek, ale może do czegoś jeszcze się przydam... :-( :-( :-( Quote
Recommended Posts