Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Majuska podaj proszę nr konta, mamy dla Ślepaczka prezent.....223.25 zł ....to połowa spadku po naszym Bethowenie, który grzeje juz doopke w nowym domku
to anioł Ketunia wypatrzyła Waszego Timurka , mam nadzije że te pieniązki pomoga mu w nowym zyciu

Posted

Lolka bardzo dziękujemy!! Tylko my nie mamy na razie na widoku żadnego Dt, a jeżeli o hotelik chodzi to nie bardzo to coś zmieni, jeżeli Timur miałby być w hotelu i mieszkać w boksie to tak samo ma w Orzechowcach. Potrzebny Dt gdzie będzie w domku przy człowieku albo DS, nie chciałabym aby Wasze pieniążki leżały u nas i czekały, może jest gdzieś pilniejsza sprawa.....W przypadku DT płatnego to i tak trzeba zebrać stałe deklaracje.
Nie mam pomysłu jak szukać tego DT, kto pomoże? Z ogłoszeń na razie cisza...

Posted

mikoada napisał(a):
a może jednak spróbować teraz, do stycznia jest jeszcze sporo czasu a wydaje mi się, że Timurek potrzebuje domku jak najszybciej???

A masz jakieś pomysły? Mogę zrobić biżuterię i zamiast na dogo wystawić na allegro i za wyższe kwoty z informacją, że zyski na Timura, bo tu chyba już wszyscy bez grosza...
Ktoś się dołączy z czymś jeszcze?

Posted

mam pomysł. potrzebuje malutko czasu by to sprawdzić. odezwę się. potrzebne jakieś piekne, wyczesane i wyrażne zdjecia psika z opisem. podam adres gdzie należy wysłać.Ale takie aby przypadło do gustu od razu oglądającym. popróbuję adopcji.

Posted

Wszystkie najlepsze zdjęcia psiaka są na wątku, Tereso żadne sie nie nada? Postaram się w takim razie jutro wdepnąć do schronu i coś spróbować z Timurkiem pokręcić, ale nie obiecuje co z tego wyjdzie.....
Strasznie CI dziękuję:loveu:

Posted

Popróbuję dziadzia wypięknić jutro, nie wiem czy chłopak mi na to pozwoli, może mieć jakieś tam swoje dziadeczkowe humorki przecież :)
Nic na razie nie wypytuję, nie zapeszamy tylko trzymamy kciuki....

Posted

no ja teraz parówkam strasznie...ale chwilowo i tak muszę siedzieć na dupie, bo wczoraj się potknęłam o hantelek, com go porzuciła na podłodze, i stłukłam albo złamałam sobie mały palec u nogi. Boli jak cholera. Dziewczyny! Nie ćwiczcie, nie warto, to niesie ze sobą mnóstwo niebezpieczeństw...