figa33 Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Timurek ma obserwatora , to tak mimochodem tylko wspomnę , bo i tak mnie to cieszy , może kogoś ujął za serca Quote
majuska Posted November 27, 2009 Author Posted November 27, 2009 taka wiadomość też cieszy..... Quote
lolka Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Majuska podaj proszę nr konta, mamy dla Ślepaczka prezent.....223.25 zł ....to połowa spadku po naszym Bethowenie, który grzeje juz doopke w nowym domku to anioł Ketunia wypatrzyła Waszego Timurka , mam nadzije że te pieniązki pomoga mu w nowym zyciu Quote
majuska Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Lolka bardzo dziękujemy!! Tylko my nie mamy na razie na widoku żadnego Dt, a jeżeli o hotelik chodzi to nie bardzo to coś zmieni, jeżeli Timur miałby być w hotelu i mieszkać w boksie to tak samo ma w Orzechowcach. Potrzebny Dt gdzie będzie w domku przy człowieku albo DS, nie chciałabym aby Wasze pieniążki leżały u nas i czekały, może jest gdzieś pilniejsza sprawa.....W przypadku DT płatnego to i tak trzeba zebrać stałe deklaracje. Nie mam pomysłu jak szukać tego DT, kto pomoże? Z ogłoszeń na razie cisza... Quote
halcia Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Moze ten obserwator,to jaka dobra dusza...paru psiakom sie tak trafiło.... Quote
mikoada Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 Dziewczyny a może spróbować zapytać tutaj : http://www.dogomania.pl/threads/129998-Tymczasowy-dom-pA-atny w dziale Domy Tymczasowe jest kilka miejsc gdzie można by było uderzać :) Quote
Dzika_Figa Posted November 28, 2009 Posted November 28, 2009 mikoada napisał(a):a może jednak spróbować teraz, do stycznia jest jeszcze sporo czasu a wydaje mi się, że Timurek potrzebuje domku jak najszybciej??? A masz jakieś pomysły? Mogę zrobić biżuterię i zamiast na dogo wystawić na allegro i za wyższe kwoty z informacją, że zyski na Timura, bo tu chyba już wszyscy bez grosza... Ktoś się dołączy z czymś jeszcze? Quote
majuska Posted November 28, 2009 Author Posted November 28, 2009 Na DT potrzebne stałe deklaracje, koniecznie!! Quote
halcia Posted November 29, 2009 Posted November 29, 2009 Ja finansowo odpadam,finansuje psiaki u Murki,w tym jeden na dozywocie....Tu kibicuje sercem.Moze byc kanał z hotelikiem ,bo zastój okropny... Quote
majuska Posted November 29, 2009 Author Posted November 29, 2009 Dzika Figo może przerobisz banerek, że Timur szuka pilnie DT, co? Quote
Dzika_Figa Posted November 30, 2009 Posted November 30, 2009 a przerobię, jasne... I polecam w takich sprawach do mnie na priv pisać w przyszłości... mam wtedy większą szybkość działania Quote
TERESA BORCZ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 mam pomysł. potrzebuje malutko czasu by to sprawdzić. odezwę się. potrzebne jakieś piekne, wyczesane i wyrażne zdjecia psika z opisem. podam adres gdzie należy wysłać.Ale takie aby przypadło do gustu od razu oglądającym. popróbuję adopcji. Quote
majuska Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Wszystkie najlepsze zdjęcia psiaka są na wątku, Tereso żadne sie nie nada? Postaram się w takim razie jutro wdepnąć do schronu i coś spróbować z Timurkiem pokręcić, ale nie obiecuje co z tego wyjdzie..... Strasznie CI dziękuję:loveu: Quote
TERESA BORCZ Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 jak nie ma innego to się nada, chciałabym by był wyczesany. i puszysty. nie obiecuje że się uda alle zrobię wszystko aby tak było. Quote
majuska Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Popróbuję dziadzia wypięknić jutro, nie wiem czy chłopak mi na to pozwoli, może mieć jakieś tam swoje dziadeczkowe humorki przecież :) Nic na razie nie wypytuję, nie zapeszamy tylko trzymamy kciuki.... Quote
karolciasz28 Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 No to trzymam kciuki. Majuska poszeptaj mu na uszko że to dla jego dobra,może się uda wypięknić Timurka. Quote
Dzika_Figa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Przyznam się, że na śmierć zapomniałam o Timurku...:oops: Ale już się rehabilituję...I pracuję dalej Quote
majuska Posted December 1, 2009 Author Posted December 1, 2009 Dzięki Dzika Figo..wszyscy sie ju z czasem gubimy w tym natłoku psów i codziennych spraw... Quote
Dzika_Figa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 no ja teraz parówkam strasznie...ale chwilowo i tak muszę siedzieć na dupie, bo wczoraj się potknęłam o hantelek, com go porzuciła na podłodze, i stłukłam albo złamałam sobie mały palec u nogi. Boli jak cholera. Dziewczyny! Nie ćwiczcie, nie warto, to niesie ze sobą mnóstwo niebezpieczeństw... Quote
halcia Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 To pewnie dlatego nie cwicze,a myslałam,ze mi sie nie chce!:diabloti::evil_lol: Quote
Dzika_Figa Posted December 1, 2009 Posted December 1, 2009 Nie, Halciu, śmiałabym sądzić, że Tobie się bardzo chce, tylko rozsądek bierze górę zwyczajnie. Quote
Recommended Posts