Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 697
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Timur nie jest duży, na pewno poniżej kolana sięga.
Co dokładnię masz na myśli, zbadanie czy on coś widzi?

Musiałabym porozmawiać z kierownikiem, ale wiesz jak jest w schronie, kasa i czas jest na pilne potrzeby, zwykle jest kolejka w lecznicy, priorytetem są sterylki i operacje i leczenie psów chorych i po wypadkach....

Niedawno brałyśmy na własną rękę sunie na badanie do Lublina bo groziła jej amputacja oka , ale w tym przypadku nie wiem czy damy radę ( tam był nóż na gardle )

Posted

Jaki on smutny....
a to jedno oko to inaczej wyglada niz drugie. Jedno to takie prawie normalne, a drugie cale zlane. Moze tylko na jedno niewidzi. Przydalo by sie bardzo go zbadac. Moze rzeczywiscie dalo by rade uzbierac pieniadze na badania? Ile wyniosly badania oczu tego innego psa?

Posted

To Matylda jeździła do Lublina ( sama wizyta 60 zł a resztę sie na miejscu dowiadujemy ...)
Spróbuje jeszcze z kierownikiem pogadac, żeby coś wstępnie może w Przemyślu ustalić.

Mam wrażenie obcując z nim, że jednak nie widzi prawie wcale, wszystko odbiera węchem...

Posted

A tam w Lublinie to jest jakis specjalista? Napewno by sie pieniadze uzbieraly, narazie na badanie i paliwo, a potem przynajmniej by bylo waidomo czy da rade cos jeszcze zrobic czy nie.

Posted

majuska napisał(a):
sory, litery wciąż zjadam...mój TZ zalał klawiaturę kawą ;)

Jesli jesteś dzielną dziewczynką, to: Wyłącz komputer. Popodważaj klawisze płąskim śrubokrętem (powinny ślicznie poodskakiwać. i możesz je przetrzeć każdy indywidualnie, a potem zamontowac z powrotem. Tylko sobie zrób zdjęcie klawiatury wcześniej, albo rozrysuj co i jak na niej jest, bo z tym można mieć problemy.
Ja tak robię czasem naszej klawiaturze.

Posted

halcia napisał(a):
Tez cie podrzuce biedaku.A przy nowym dogo ,mozecie edytowac...i np eliminowac błedy we wpisach?

mam nadzieje piesku że gdzies tam ktoś już o tobie myśli.....