Radek Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Przesyłam ciepłe myśli i będę pamiętał przy wieczornej modlitwie. Quote
Figunia Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 I ja rowniez dolaczam z życzeniami, by wyniki badań i konsultacji były dobre. Po prostu życzę zdrowia. Bardzo współczuję z powodu odejścia kochanego Pieska. Tu niestety zadne slowa wspolczucia nie pomogą. Ich odejście to niegojaca się rana i nawet ten pomoc najlepszy z lekarzy - czas, nie jest w stanie wiele pomoc. Moc serdecznych i wspierających myśli przesyłam Ci Sylu i proszę wybacz te slowa, które zawsze brzmią tak płasko i banalnie, gdy mówi czy pisze się o najbardziej istotnych, zyciowych sprawach. Quote
Margo3011 Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Witaj Syla :) bedzie dobrze. Pamietasz jak kiedys pomoglas sponiewieranemu DONkowi Dragonowi gdy szukal domu? Napisalas wtedy cos takiego : jak jemu sie uda to mi tez. Zapamietalam to . Dragonowi sie udalo czyli Tobie tez sie uda. Przesylam Tobie cieple mysli, zycze sily, wiary, zdrowka, jestes tu potrzebna Cioteczko :) 1 Quote
AlfaLS Posted September 27, 2018 Posted September 27, 2018 Zaciskam kciuki bardzo mocno za jutrzejszy dzień i dobre rokowania! Quote
elik Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 I ja przyłączam się do tych wszystkich ciepłych słów i jak Radek pomodlę się za Ciebie. Quote
Olena84 Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 Syla jesteśmy wszyscy z Tobą myślami, będzie dobrze, bo jak ma być? Musi! Quote
MALWA Posted September 28, 2018 Posted September 28, 2018 W chorobie zawsze ciężko, szczególnie jak chce się walczyć, a nie ma jak, bo sił brakuje, bo choroba nie mija..... Życzę Ci Sylu zdrowia, siły, wytrwałości, walcz z paskudztwem, walcz dla siebie, swoich bliskich, i ukochanych zwierząt. Quote
Radek Posted October 1, 2018 Posted October 1, 2018 Mam nadzieję, że cisza wynika jedynie z braku czasu na zajrzenie na Dogo. Quote
Nadziejka Posted October 2, 2018 Posted October 2, 2018 21 godzin temu, Radek napisał: Mam nadzieję, że cisza wynika jedynie z braku czasu na zajrzenie na Dogo. Quote
Olena84 Posted October 8, 2018 Posted October 8, 2018 Dnia 6.10.2018 o 20:54, Radek napisał: Cisza martwi w takich sytuacjach... Na pewno wszystko jest dobrze, musi! 1 Quote
Recommended Posts