Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wala2006 napisał(a):
Dwie jamnisie bardzo przestraszone.Młode, ślicznie
i bez człowieka.Mają lęk do ludzi szczekają i warczą
jak są w boksie na spacerach chyba lepiej nie wiem
bo to nie ja je miałam.Potrzebują chociaż Dt bo wątpię
czy sobie w schronie poradzą a coraz zimniej sie robi :(
Są ze sobą strasznie zżyte, aktualnie przebywają
w schronisku dla psów w obornikach.
Kontakt:
721-851-850

Jak te dwie pannice się na psie towarzystwo zapatrują?... I na zachowanie czystości w domu chociaż "w miarę"? ;)

Posted

W Radysach pozostanie jeszcze dwuletnia jamniczka.

W sobotę poprzednio pokazane jamniczki opuszczą schronisko, zostanie tylko ta. Jest transport z Radysów do Lublina, lub z powrotem z Lublina do Gdańska. Jest możliwość podwiezienia jej na tej trasie. Może ktoś chciałby ją zabrać na DT.
Tylko ona tam pozostanie.

Posted

reksio7 napisał(a):
Mam domek w Łodzi dla jamnika, płeć obojętna do 2 lat. To konserwator z mojej pracy, kiedyś z żoną mieli 2 jamniki, 14 lat i 12 lat chyba. Odeszły ze starości.

bianka0 napisał(a):

W sobotę poprzednio pokazane jamniczki opuszczą schronisko, zostanie tylko ta. Jest transport z Radysów do Lublina, lub z powrotem z Lublina do Gdańska. Jest możliwość podwiezienia jej na tej trasie. Może ktoś chciałby ją zabrać na DT.

To łap tą dziecinę Reksio dla tych Państwa, pisz na pw do Bianki

Posted

bianka0 napisał(a):

umiesciłam jamnisię podając telefon do Ciebie w tych miejscach:

http://jamniki.eadopcje.org/

https://www.facebook.com/groups/jamniki/

http://www.facebook.com/ADOPTUJ.JAMNIKA

Posted

bianka0 napisał(a):
Serdecznie dziękuję .
Właściwie jak ktoś chciałby czarnego samczyka, to możemy podmienić. Do funi wtedy pojedzie ta mała.

Zmieniłam dalam i jamnika i jamnisie. Linki pozostają te same.

Posted

Cioteczki, pozwolę sobie u Was wrzucić mix jamnisie z mieleckiego schroniska, która obecnie przebywa w hoteliku w Głogoczowie obok Krakowa. Nie jest typowym jamnikiem, ale ma sporo z tej rasy, więc bardzo proszę o zaakceptowanie jej na wątku, bo to naprawdę straszna bida :shake: przez kilka lat mieszkała z małym boksie z amstaffem!!! Ma liczne blizny po pogryzieniach i troszkę zwichrowaną psychikę :-( Jest jednak coraz lepiej. Przede wszystkim nie ma w niej agresji, jest bardzo ale to bardzo milutka w stosunku do ludzi. Z innymi psami jest różnie, przez te lata z amstaffem nauczyła się walczyć o swoje i zdarza się jej dominować inne psy. Dla kogoś spokojnego byłaby cudowna. Tak bardzo nam się marzy aby zaznała jeszcze troszkę szczęścia.

http://www.dogomania.pl/threads/213086-SMERFI-schroniskowa-weteranka-mix-jamnisia-czeka-na-swoją-szansę!-Kraków

501-801-553
605-720-376

Posted

Nutusia napisał(a):
Jak te dwie pannice się na psie towarzystwo zapatrują?... I na zachowanie czystości w domu chociaż "w miarę"? ;)

Do psów jest ok, co do domu to nie wiem ale wydaje mi sie że
czystość będą zachowywać bo bardzo czyste są w
schronie zachowują się jak takie ''panie'' z wyższych sfer :P

Posted

Sprawa jamniczków w Radysach rozwiązana.
Jutro rano do Lublina transport schroniskowy dowozi mi tą panienkę (będzie u mnie na DT)

Oraz tą panienkę ( będzie w hoteliku u funi)

Ten facik prawdopodobnie w poniedziałek zostanie zabrany przez p. Anię ( już zamówiony ) do Olsztyna ( DS)
Kontakt dzięki pajdzie.
Dziękuję pajda za dom dla jamniczka :loveu:

Posted

wydaje mi się że ten biedak jest w typie jamnika??taki śmieszny przegubowiec:) a strasznie smutny i zrezygnowany:(
[SIZE=2]Imię - Feniks
Płeć -
[SIZE=2]pies[SIZE=2]
Wiek -
[SIZE=2]w schronisku określony powyżej 10 lat:[SIZE=2](
Miejsce -
[SIZE=2]schronisko Pabianice[SIZE=2]
[SIZE=2]Kontakt - 692486565, [email protected]
[SIZE=2]Sterylizacja - [SIZE=2]chyba jeszcze nie[SIZE=2]
Wątek na dogo -
[SIZE=2]brak[SIZE=2]
Pozostałe info:
[SIZE=2]strasznie smutny, zrezygnowany, toleruje inne psy, potrafi chodzić na smyczy, wzrost ok 30cm.

Posted

bianka0 napisał(a):
Sprawa jamniczków w Radysach rozwiązana.
Jutro rano do Lublina transport schroniskowy dowozi mi tą panienkę (będzie u mnie na DT)

Oraz tą panienkę ( będzie w hoteliku u funi)

Ten facik prawdopodobnie w poniedziałek zostanie zabrany przez p. Anię ( już zamówiony ) do Olsztyna ( DS)
Kontakt dzięki pajdzie.
Dziękuję pajda za dom dla jamniczka :loveu:

Ufff pajda dzięki - okropne byłoby jakby jedno musiało zostać.
No tak zostawić Was na chwile to garśc jamoli przybywa. Z rana sie za nie wezmę.

:cool1:

Posted

znalazlam na dogo taki oto watek kluczborski: http://www.dogomania.pl/threads/211696-Azyl-Kluczbork-psy-do-adopcji

z takim jamniczkiem

Szukamy nowego domu dla ok. 5 letniego jamnika wyrzuconego z auta w okolicach Krzywizny.
Piesek jest łagodny i jak na jamnika przystało zrównoważony.Uwielbia spacery,kocha ludzi.Mamy nadzieję, że szybko uda się
znaleźć mu odpowiedzialny dom,gdyż pobyt w przeładowanym schronisku może być dla niego
bardzo trudny. APELUJEMY O POMOC DLA NIEGO !

Posted

Sunia nie żyje. Całe jej roczne życie było koszmarem. Nie mogę przestać nad nią płakać, nie mogę przestać się zastanawiaćczy chociaż ktokolwiek ją pogłaskał na koniec.

Bardzo, bardzo proszę o nienakręcanie śledztwa, żeby nie zamknąć wolontariuszom drzwi.