Ingrid44 Posted January 10, 2011 Posted January 10, 2011 dorota k. napisał(a):Zaglądam do Bilonika:) Ja rowniez :) :) :) Quote
Poker Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 i ja codziennie zaglądam ,a tu choroba cisza, nie ma telefonów, a taki fajny a niego chłopak. Quote
LILUtosi Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Cisza, tak jak pisałam, za normalny i za fajny psiak. Mój tz go uwielbia. Quote
magda z. Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 LILUtosi napisał(a):Cisza, tak jak pisałam, za normalny i za fajny psiak. Mój tz go uwielbia. ja go przedwczoraj ponownie na jelonkę dałam, na pozostałych portalach odświeżam - normalny, średni, ehh Majka od Beaty tak rok czekała Quote
Ingrid44 Posted January 11, 2011 Posted January 11, 2011 Bilonik jest naprawde sliczny. Moze by cos zmienic w tekscie do ogloszen ? Quote
magda z. Posted January 12, 2011 Posted January 12, 2011 jakie macie propozycje? Bo ja zaraz do schronu jadę i będę miała całą nową ekipę zapewne, sama już nie jestem specjalnie twórcza w tym zakresie.... Quote
monika083 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 napisala do mnie na gg pani z wroclawia ,w sprawie Bilona, ponoc skontaktowala sie juz z kims telefonicznie i miala zostac wyslana jej ankieta przedadop. ktorej jeszcze nie dostala wiec napisala do mnie ,wyslalam Pani ankiete, Quote
magda z. Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 monika083 napisał(a):napisala do mnie na gg pani z wroclawia ,w sprawie Bilona, ponoc skontaktowala sie juz z kims telefonicznie i miala zostac wyslana jej ankieta przedadop. ktorej jeszcze nie dostala wiec napisala do mnie ,wyslalam Pani ankiete, Fajnie, moze się coś uda. Jak jest opcja to podaję gg do Ciebie:) Quote
magda z. Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 monika083 napisał(a):a telefon byl do kogo? no to zalezy od ogłoszenia, bo to co mogłam wyedytowałam na Lilu, ale ona na wątku pisała jak ktoś dzwonił. Może to była kilka tych, na których były dane do klaudus? Ja z formularza nic nie miałam w sprawie Bilona, bo czasami ludzie piszą prosto ze strony, ale w jego wypadku nic nie było. Quote
monika083 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 pytalam Klaudi,do niej tez nikt nie dzwonil.Wiec nie wiem z kim ta pani rozmiawiala, Szukamy kogos do wizyty w takim razie -we Wrocku, komu podac numer do pani? Kto sie tym zajmie? Quote
magda z. Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 ja jestem na razie non stop w B-cu, więc nie pomogę.... Quote
Poker Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 jestem , właśnie wróciłam z 3. wizyty przedadopcyjnej w tym tygodniu. Śmieję sie ,że chyba zostanę wizytówką z ramienia dogo. Trochę mam uraz do wizyty w sprawie Bilona , bo w poprzednim DS też ja robiłam i co ? Ale jak mnie wyznaczycie do tego zadanie , to się ugnę. Chociaż może Budrysek by się podjęła mimo ,że nie jest z Wrocławia albo sama LILUtosi. Quote
LILUtosi Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Ja odebrałam ten telefon. Mówiłam pani że będę dopiero wieczorem w domu. Quote
Ingrid44 Posted January 13, 2011 Posted January 13, 2011 Proszę Was dziewczynki podpiszcie tą petycję, STRASZNE BESTIALSTWO ! ! ! :-( http://www.petycje.pl/petycjePodglad...jeid=6148#butt Quote
dorota k. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Dzień Dobry Bilonik:) To LILU umówiła się z Panią? Quote
Klaudus__ Posted January 14, 2011 Author Posted January 14, 2011 Jeżeli Poker wolałabyś nie iść, to Agnieszka bez problemu podjedzie - już dzisiaj będzie we Wrocławiu ;) Quote
monika083 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 to wyslac komus numer pani? trzeba wczesniej sie z nia umowi na ta wizyte. Quote
magda z. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Może Lilu - ona ma Bilona u siebie i wszystko może powiedzieć, a nawet z nim podjechać, wtedy obie strony się poznają. Jeśli jest taka opcja to chyba warto tak spróbować. Quote
monika083 Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Budrysek zrobi wizyte dzisiaj wieczorem , Quote
TERESA BORCZ Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 zaglądam do Bilonka, ale trochę się pogubiłam nie mogę w swojich rejestrach znależć obiecanej Bilonkowi deklaracji, podajcie cioteczki czy coś doszło a jak nie to poprosze o konto, nie wiem czy mam to uzupełnię natychmiast ewentualne zaleglości, mimo pięknych perspektyw grosze zawsze się przydadzą ! Trzymam kciuki za powodzenie wizyty!! Quote
dorota k. Posted January 14, 2011 Posted January 14, 2011 Obgryzam paznokcie. Swoich już prawie nie mam - zaraz obcych szukać zacznę. Wiadomo coś. Quote
Recommended Posts