Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

LILUtosi napisał(a):
Cisza, tak jak pisałam, za normalny i za fajny psiak. Mój tz go uwielbia.

ja go przedwczoraj ponownie na jelonkę dałam, na pozostałych portalach odświeżam - normalny, średni, ehh Majka od Beaty tak rok czekała

Posted

napisala do mnie na gg pani z wroclawia ,w sprawie Bilona, ponoc skontaktowala sie juz z kims telefonicznie i miala zostac wyslana jej ankieta przedadop. ktorej jeszcze nie dostala wiec napisala do mnie ,wyslalam Pani ankiete,

Posted

monika083 napisał(a):
napisala do mnie na gg pani z wroclawia ,w sprawie Bilona, ponoc skontaktowala sie juz z kims telefonicznie i miala zostac wyslana jej ankieta przedadop. ktorej jeszcze nie dostala wiec napisala do mnie ,wyslalam Pani ankiete,

Fajnie, moze się coś uda. Jak jest opcja to podaję gg do Ciebie:)

Posted

monika083 napisał(a):
a telefon byl do kogo?

no to zalezy od ogłoszenia, bo to co mogłam wyedytowałam na Lilu, ale ona na wątku pisała jak ktoś dzwonił. Może to była kilka tych, na których były dane do klaudus? Ja z formularza nic nie miałam w sprawie Bilona, bo czasami ludzie piszą prosto ze strony, ale w jego wypadku nic nie było.

Posted

jestem , właśnie wróciłam z 3. wizyty przedadopcyjnej w tym tygodniu. Śmieję sie ,że chyba zostanę wizytówką z ramienia dogo.
Trochę mam uraz do wizyty w sprawie Bilona , bo w poprzednim DS też ja robiłam i co ? Ale jak mnie wyznaczycie do tego zadanie , to się ugnę. Chociaż może Budrysek by się podjęła mimo ,że nie jest z Wrocławia albo sama LILUtosi.

Posted

zaglądam do Bilonka, ale trochę się pogubiłam nie mogę w swojich rejestrach znależć obiecanej Bilonkowi deklaracji, podajcie cioteczki czy coś doszło a jak nie to poprosze o konto, nie wiem czy mam to uzupełnię natychmiast ewentualne zaleglości, mimo pięknych perspektyw grosze zawsze się przydadzą !
Trzymam kciuki za powodzenie wizyty!!