dorota k. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Kolega - miałam na myśli Barrego - nowego rezydenta LILU. Czwartek, kurcze co tutaj taka cisza się zrobiła:oops: Quote
magda z. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 czekam na ostatnia wpłatę z bazarku, ale chciałabym wiedzieć, jak się sprawa rozwija, bo z obu bazarków Bilon ma dostać połowe funduszy, a jeśli pójdzie do domu to całość bym wtedy przeznaczyła na Ramzesa, który jest ich drugim beneficjentem. Mam też puzzle od Doroty, ale wystawiając bazarek chcę być fair wobec kupujących - zbieranie na psa, który ma pakować manatki mija się z celem. Chciałabym jakoś rozsądnie sie z tego porozliczać, a gdyby Bilon nie poszedł do domu to oczywiście przelać mu te pieniądzory z tych moich bazarków. Quote
Poker Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 dziwna ta cisza, ale może czeka nas jakaś niespodzianka, tak sobie tylko dywaguję. Quote
LILUtosi Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Ja tyle wiem co z wątku ;-) Dziewczyny pewnie zapracowane. A Bilonik u mnie cieszy się wolnością. Co do kasy na niego to myślę że wszystko się wyjaśni w niedzielę. Ale jak go zawiozę to i tak myślę że trzeba będzie jeszcze ze dwa tygodnie poczekać za nim się rozbije jego skarbonkę. Quote
monika083 Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 tak juz pisalysmy ,ze nawet miesiac trzeba przetrzymac kase ,w razie gdyby zostal wyadoptowany. Nie wiem czy ktos ma jakis kontakt z ta pania ,czy cos ustala Budrysek czy Klaudia, do mnie pani juz sie nie odzywa na gg. Quote
magda z. Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 a czy Bilon ma czipa - tak pro forma pytam, bo jeśli pójdzie do domu to warto, aby miał i żeby został zgłoszony do wrocławskiej bazy. Byłam dzisiaj w schronie, więc mam tendencyjne pytania;) Quote
BUDRYSEK Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 ja swoje zdanie juz napisalam trzeba dac im szanse Klaudus__ tez tak uwaza Quote
Poker Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 BUDRYSEK napisał(a):ja swoje zdanie juz napisalam trzeba dac im szanse Klaudus__ tez tak uwaza Budrysku, ale to nie ma być szansa dla domu tylko szansa dla psa. Quote
BUDRYSEK Posted January 20, 2011 Posted January 20, 2011 Poker napisał(a):Budrysku, ale to nie ma być szansa dla domu tylko szansa dla psa. ja przedstawiłam swoje zdanie,tez mam psa ktory siedzi w bloku bez ogrodu a wczesniej mial wolnosc i nie uwazam ze teraz mu jest zle jezeli sponsorzy nadal chca utrzymaywac Bilona w hotelu to prosze załatwcie tej Pani innego psa i zadzwoncie do Niej z takim gdybaniem Bilon bedzie siedział w hotelu i siedział... Quote
magda z. Posted January 21, 2011 Posted January 21, 2011 brygida999 napisał(a):ile Bilon ma latek? około 4 lat, chyba dobrze pamiętam Quote
dorota k. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Kurcze, to na czym stanęło?:roll: Ja - przyznam nie jestem przekonana czy to dom dla tego żywiołu - ale to większość decyduje. Ktoś rozmawia z tą panią, coś jest ustalone? :roll: Quote
BUDRYSEK Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Monika jestes dalej z Pania w kontakcie na gg? Quote
dorota k. Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 monika083 napisał(a):tak juz pisalysmy ,ze nawet miesiac trzeba przetrzymac kase ,w razie gdyby zostal wyadoptowany. Nie wiem czy ktos ma jakis kontakt z ta pania ,czy cos ustala Budrysek czy Klaudia, do mnie pani juz sie nie odzywa na gg. Monika już wcześniej pisała, że pani na gg się nie oddzywa. Quote
Poker Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Zobaczymy co się będzie działo,Może kobieta sama poczuła ,że coś nie tak. Quote
Ingrid44 Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 Czekamy w takim razie na wypowiedz Moniki . Quote
Lucyna Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 mam wrażenie, że Monika wyjechała na weekend, jednak mogę się mylić ... Quote
Poker Posted January 22, 2011 Posted January 22, 2011 ale Budrysek ma chyba do kobiety nr telefonu. Quote
Poker Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 cisza jak makiem zasiał, a ja śledzę Budrysek :eviltong: i wiem ,że była na wielu wątkach Quote
BUDRYSEK Posted January 23, 2011 Posted January 23, 2011 [quote name='Poker']cisza jak makiem zasiał, a ja śledzę Budrysek :eviltong: i wiem ,że była na wielu wątkach bo BUDRYSEK tworzy swoj wlasny watek http://www.dogomania.pl/threads/200831-prosze-nie-pisac...tworze-) a net mi chodzi okropnie! rozmawialm z ta Pania,powiedzialam o watpliwosciach itp i zaproponowalam Jej inne psiaki z naszego schronu, ma dac odp ktorego wybierze jezeli Bilona nie dostanie Quote
Recommended Posts