Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

czekam na ostatnia wpłatę z bazarku, ale chciałabym wiedzieć, jak się sprawa rozwija, bo z obu bazarków Bilon ma dostać połowe funduszy, a jeśli pójdzie do domu to całość bym wtedy przeznaczyła na Ramzesa, który jest ich drugim beneficjentem. Mam też puzzle od Doroty, ale wystawiając bazarek chcę być fair wobec kupujących - zbieranie na psa, który ma pakować manatki mija się z celem. Chciałabym jakoś rozsądnie sie z tego porozliczać, a gdyby Bilon nie poszedł do domu to oczywiście przelać mu te pieniądzory z tych moich bazarków.

Posted

Ja tyle wiem co z wątku ;-)
Dziewczyny pewnie zapracowane. A Bilonik u mnie cieszy się wolnością. Co do kasy na niego to myślę że wszystko się wyjaśni w niedzielę. Ale jak go zawiozę to i tak myślę że trzeba będzie jeszcze ze dwa tygodnie poczekać za nim się rozbije jego skarbonkę.

Posted

tak juz pisalysmy ,ze nawet miesiac trzeba przetrzymac kase ,w razie gdyby zostal wyadoptowany. Nie wiem czy ktos ma jakis kontakt z ta pania ,czy cos ustala Budrysek czy Klaudia, do mnie pani juz sie nie odzywa na gg.

Posted

a czy Bilon ma czipa - tak pro forma pytam, bo jeśli pójdzie do domu to warto, aby miał i żeby został zgłoszony do wrocławskiej bazy. Byłam dzisiaj w schronie, więc mam tendencyjne pytania;)

Posted

BUDRYSEK napisał(a):
ja swoje zdanie juz napisalam
trzeba dac im szanse
Klaudus__ tez tak uwaza

Budrysku, ale to nie ma być szansa dla domu tylko szansa dla psa.

Posted

Poker napisał(a):
Budrysku, ale to nie ma być szansa dla domu tylko szansa dla psa.

ja przedstawiłam swoje zdanie,tez mam psa ktory siedzi w bloku bez ogrodu a wczesniej mial wolnosc i nie uwazam ze teraz mu jest zle
jezeli sponsorzy nadal chca utrzymaywac Bilona w hotelu to prosze załatwcie tej Pani innego psa i zadzwoncie do Niej
z takim gdybaniem Bilon bedzie siedział w hotelu i siedział...

Posted

Kurcze, to na czym stanęło?:roll: Ja - przyznam nie jestem przekonana czy to dom dla tego żywiołu - ale to większość decyduje. Ktoś rozmawia z tą panią, coś jest ustalone? :roll:

Posted

monika083 napisał(a):
tak juz pisalysmy ,ze nawet miesiac trzeba przetrzymac kase ,w razie gdyby zostal wyadoptowany. Nie wiem czy ktos ma jakis kontakt z ta pania ,czy cos ustala Budrysek czy Klaudia, do mnie pani juz sie nie odzywa na gg.

Monika już wcześniej pisała, że pani na gg się nie oddzywa.