Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

on jest naprawde niesamowity, a Wasza opieka na bardzo wysokim poziomie, o zdjęciach nie wspomnę, bo zazwyczaj trzeba się prosić, a i nie zawsze się one nadają... Duże ukłony:)

Posted

Przepiękne zdjęcia , bo i model przepiękny.
Chłopaku, kto Ciebie w końcu wypatrzy. Pewnie długo szuka i nie wie ,że czekasz. Może nie Ty , bo jesteś w raju, ale my czekamy.

Posted

Ingrid44 napisał(a):
Bylam i bede tradycyjnie podnosic. Bardzo fajny bazarek :)

dziękuję za obecność:) na dniach rozliczę ten, który się skończył, kilkanaście groszy będzie

Posted

7.12.
--------
DOROTA K. ZA LISTOPAD I GRUDZIEŃ- 40zl
Lucyna za grudzień -30zl

9.12
--------
Buster-rozliczenie--235,15

10.12
----------
ketunia --- 600zl

13.12
-----------
badmonique--25zl
Poker---20zl

20.12
-------
z bazarku od ingrit44 od Lucyny-- 184,00

22.12
-------
magda.z z bazarku --- 32,65

30.12
--------
Poker ---------- 20,00

3.01
----------
Dorota K (za styczen) 20,00

4.01
Lucyny za styczeń 30 zł i z bazarku Ingrid44 - 40 zł -----70zl

----------------------------------
=1 276,80
- 395,20 (oplata za hotel 25.12)

saldo +881,60

Posted

Fajnie ,że chłopak jest majętny.
Pomyślałam sobie ,że tych pieniędzy wystarczy mniej więcej na 3 miesiące. W tym czasei zamiast wpłacać na Bilona , można by doraźnie pomóc innym psom , a potem wrócić do wpłat na chłopaka.Tak zrobiłam z innym psem i jest OK.Szkoda magazynować kasę ,szczególnie ,że procenty nie rosną.

Posted

No nie wiem. Trzeba pamiętać o tym, że jest mało stałych deklaracji. A przed tą pierwszą adopcją Klaudus do hoteliku dopłacała.
Telefony jakoś narazie nie dzwonią :shake: Ja bym Chłopaka posagu nie ruszała. Ale niech się wszystkie Cioteczki wypowiedzą.

Tym bardziej, że już leczenie było, a pewnie i szczepienia będą potrzebne. No właśnie a jak ze szczepieniami Chłopaka, wiemy coś.

Posted

Ja nie mówię,żeby posag chłopaka ruszać , on jest tylko jego i wystarczy na 3 miesiące. Mam na myśli bieżące wpłaty.
Bilon na pewno był szczepiony, bo mówili mi u którego weta.Można jeszcze ich spytać. Ale i tak niedługo będzie rok.

Posted

Ja jestem nardzo ostrozna i wole zeby psiak mial wiecej na koncie niz ciagle sie martwic skad wziac na natepny miesiac na Hotelik. Nauczona doswiadzczeniem z innych watkow oczywiscie. Pozatym mamy tylko 1/3 potrzebnych deklaracji i boje sie ze jak sie nie wyadoptuje powiedzmy za 3 miesiace to bedziemy mieli duzy problem .:shake:
A nie daj Boze jak przytrafi sie jakas choroba .
Jak znajdzie domek to zawsze pozostale pieniazki mozna przekazac na inna bide-tego na Dogo nie brakuje.
Takie jest moje skromne zdanie .