Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może Budrysek jeszcze nie dojechała, ona jedzie z Żywca, to kawał drogi.
a mąż się zapłacze , bo nic nie wiadomo, czy że Bilonek znajdzie DS?

Posted

Nie wchodzą mi zdjęcia na dogomanii
http://picasaweb.google.com/lh/photo/UkSHAsH2ZGEiM9VOzkfLKA?feat=directlink

Poker, wiesz że nie da się zostawiać wszystkich psów które zapadną nam głębiej w duszy. Mamy już trzy swoje i to już jest dużo. Bilonikowi jest u nas dobrze, dobrze się czuje w takich okolicznościach. Wiem że w nowym domu wcale nie będzie mu lepiej. Taki typ psa. W innych przypadkach tłumacze sobie że tymczasowicz idzie na lepsze, bo swój człowiek tylko dla siebie. A Bilonik lubi towarzystwo.

Posted

WIEM, WIEM 3 PSY TO SPORO. Ale on właśnie potrzebuje psiego towarzystwa. Ciekawe jak wypadła wizyta, może w tym domu są jakieś zwierzaki albo podsunąć mu jeszcze jakiegoś piesa do towarzystwa dla Bilona?
Świetne zdjęcie, TRZECH MUSZKIETERÓW :evil_lol:

Posted

nie doszlo do wizyty...pani pisze mi wlasnie na gg ,ze czekala wczoraj do 22 i nikt nawet nie zadzwonil .No szkoda. W tym domu nie ma zwierzat ,jest 14 letni chlopiec ,i czesto tez bywa 7 letni chrzesniak tej pani ,a zdaje sie siostra pani ma jakas mloda znajde w typie labka.

Posted

Zadzwoniłam do Budrysek. Powstało zamieszanie , bo nie wiedziała ,że miała być wczoraj ,a było to niemożliwe, bo wyjechała od siebie późnym wieczorem i wiozła chyba kilka psów. Zaraz zadzwoni do pani i się umówi.
Martwi mnie trochę miejsce spotkania, jeżeli jest to równocześnie miejsce zamieszkania, bo jest to najruchliwsze centrum miasta.Ale może pani będzie go wywozić gdzieś do wybiegania.Bo spacerki ulicami wśród samochodów i tramwajów, to chyba nie dla Bilona.

Posted

tak pani mieszka na pilsudskiego.. tez bilon pasowalby mi bardziej do domku z ogrodem ,wsrod pol i lasow, moze warto na taki domek czekac? tylko jak dlugo. Wizyte trzeba tak czy tak zrobic ,bo pani juz napalona ,ewentualnie jesli nie bilon ,to mozna jakiegos innego psa jej zasugerowac..mniejszego ,nie wymagajacego tyle ruchu.

Posted

monika083 napisał(a):
tak pani mieszka na pilsudskiego.. tez bilon pasowalby mi bardziej do domku z ogrodem ,wsrod pol i lasow, moze warto na taki domek czekac? tylko jak dlugo. Wizyte trzeba tak czy tak zrobic ,bo pani juz napalona ,ewentualnie jesli nie bilon ,to mozna jakiegos innego psa jej zasugerowac..mniejszego ,nie wymagajacego tyle ruchu.

zgadzam się w 100%
Napisz więc pani o wizycie.

Posted

monika083 napisał(a):
napisalam juz ,budrysek juz sie z pania umowila.

świetnie, bo czy domek odpowiedni czy nie , nie wolno ludzi lekceważyć.