Lucyna Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No tak, sentyment został, ale ztymi głaskami to szczęściara z Ciebie :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Poker, a w hoteliku wiedzą, że może Bilonik wyjechać? Klaudus miała dryndnąć, czy się mylę? Quote
Poker Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 prosiłam klaudus, by powiadomiła hotelik, mam nadzieję ,że to zrobiła. Quote
ketunia Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Bilonku dawno nie było mnie u Ciebie a tu takie wieści. Trzymam kciuki za nowy domek:) Quote
dorota k. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Dziewczyny, tak sobie pomyślałam - może by Bilonika zaczipować Quote
Lucyna Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Możemy, lub DS. Nie wiemy jak z finansami, Klaudus powinna napisać czy coś zostało, czy jest dług Quote
Poker Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 klaudus pisała,że wpłat stałych jest 220 zł miesięcznie, resztę dopłacała ona czyli 140 zł miesięcznie, a więc z tego wynika,że nie tylko nie ma pieniędzy, ale ona jeszcze jest sporo do tyłu. Pan był dziś , podpisał umowę i jada po Bilonka w czwartek. Uczulałam go bardzo dobitnie na temat smyczy, szelek , generalnie bezpieczeństwa Bilona, pilnowaniu przy wysiadaniu z samochodu , prosiłam o adresówkę.Mam nadzieję,że wszystko będzie OK. Umowę prześlę klaudus ,a ona po podpisaniu prześle DS. Quote
Lucyna Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tak, ja też myślę, że nic nie zostało. Chcę wiedzieć tylko, czy w hoteliku nie ma zaległości i czy wydadzą Bilona. Myślę, że wszystko jest ok, ale chcę być pewna. Jeśli nie to trzeba pomóc. Poker, cieszę się, że Bilon pojedzie do domu, będę myślała o nim, żeby był grzeczny ... :mad: Quote
TERESA BORCZ Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 cudowne wiadomości.!!!!!! mniej cudowne że Klaudus_ jest do tyłu z kasą. nie sprawdzałam stanu finansów, i nie wiem czy nie zalegam z deklaracjami, sprawdzę i proszę o zrobienie tego wszystkie sponsorki. nie możemy pozwolić by KLAUDUS PŁACIŁA TAKEJ SUMY SAMA, KLAUDUS PROSZE CIĘ PODSUMUJ ILE TEN DŁUG U CIEBIE WYNOSI. ja zdeklarowałam 30 tj 3 x po 10 miesięcznie, z adnotacją cdn.czy coś wiszę? NAWET JEŚLI NIE TO DOKŁADAM JESZCZE TRZYDZIEŚCI. NA MINI KAWAŁECZEK ZADŁUŻENIA. Bilon to piękny i dobry pies, trzeba przez spory kawałek czasu bardzo na niego uważać , zanim sie przyzwyczai do nowego domu. ADRESÓWKI NAJLEPSZE SĄ TAKIE JAKIE MIAŁA TAKS NA BAZARKACH. PLASTIKOWE KÓŁECZKA Z ALLEGRO SĄ NA PÓŁ GODZINY TYLKO. DOŚWIADCZYŁAM TEGO BEZSENSU. NIECH GO LEPIEJ ZACZIPUJE. PRACA NASZA I WYSIŁEK NIE PÓJDZIE WTEDY NA MARNE. Quote
dorota k. Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Z pierwszej strony wynika, że czasami nie było nawet 220 zł. Kladus napisz jaki jest dług i coś pomyślimy. Trzymam kciukasy za Bilonika. W czwartek wielki dzień dla Chłopaka:lol: Quote
Klaudus__ Posted January 26, 2010 Author Posted January 26, 2010 Dzwoniłam do hoteliku - oczywiście wydadzą Bilona, chociaż chyba myśleli,że Bilon zabawi tam dłużej... Pan Kazik powiedział,że Bilon jest wyjątkowy... Powiedział,że jest tak czystym psem,że niewiarygodne jest to,że był bezdomny. Kilka razy pytał czy to dobrzy ludzie. Sądzę,że czeka nowych właścicieli jeszcze 'pogadanka' w hoteliku ;) Na dzień dzisiejszy do zapłacenia zostało jeszcze 270 zł. Dziewczyny! Hotelik jest już pełny[na dzień dzisiejszy],ale dogadałam się z Panem Kazikiem,że jeżeli macie jakiegoś biedaka - to za Bilona może przyjechać. Strasznie się cieszę,że mały będzie miał dom... Mam nadzieję,że nowi właściciele podrzucą Nam czasem jakieś foteczki... Przecież Bilon to Nasz wychowanek... Pan Kazik powiedział,że Bilon kopał niewielkie dołki - jak był na polku i tam kładł się spać... - wspomnie bezdomności... Biedactwo... Quote
Poker Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Tak, w czwartek wielki dzień dla Bilonka i dla nas. :multi: Ja mam poczucie wielkiej odpowiedzialności za chłopaka w związku z wizytą i zakwalifikowaniem domu na DS i mam nadzieję,że nas nie zawiedzie. Pytałam o zdjęcia , pan powiedział ,że będą i obiecał dać znać jak Bilon dojedzie do domu. Jak nie da znać , to ja na pewno nie popuszczę. :eviltong: Czyli trzeba dozbierać jeszcze 270 zł ? To ja daję oprócz miesięcznych 20 jeszcze 30 zł. Quote
czarnula Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 Wstawcie jeszcze raz Pona na kudłacze w potrzebie. Szkoda ze nie wiedziałam o nim wczesniej to wstawiła bym do allegro dla ponow. Tym razem znajdzie sie na liscie tylko wstwcie ładne zdjecia i opis i kontakt. Quote
Lucyna Posted January 26, 2010 Posted January 26, 2010 No to ja też 30 PLN wpłacę ... Proszę Klaudia uzupełnij pierwszą stronę. Ja wpłaciłam 16.01. swoją deklarację i nie ma mnie w rozpisce, nie ma Ingrid i doroty - zajrzyj na konto i uzupełnij - proszę Quote
_Pixia_ Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Z góry przepraszam za offa ale zapraszam na wątek kociaka, który doświadczył bardzo wiele złego. Jednak po mimo tego wszystkiego nadal chce żyć. Pomóż sfinansować jego leczenie. Dziękuję Quote
ona03 Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 Jakie super wieści :lol: Biloniku tylko bądź grzeczny i pilnuj się "państwa" nie łazikuj nigdzie :cool3: Bilonika to chyba trzeba przez jakiś czas tylko na smyczy prowadzać :evil_lol: bo on chyba z tych wędrujących ;) Quote
magda z. Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 trzymam kciuki:) ale się chłopakowi udało Quote
Poker Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 to już jutro, uczulałam jak mogłam na bezpieczeństwo, liczę na to ,że DS zrozumiał o co chodzi. Mam nadzieję,że wszystko dobrze pójdzie. A w ogóle współpraca na rzecz Bilonka układa się wspaniale, oby więcej takich wątków. Quote
GoskaGoska Posted January 27, 2010 Posted January 27, 2010 cieszę się z Bilonikowego szczęścia , bo mu kibicowałam :) jeśli uporacie się z długiem Bilona a mogłby ktoś wspomoć wroclawiaka to proszę o pomoc dla Boro http://www.dogomania.pl/threads/177178-Dziadek-owczarek-niemiecki-12zl-na-dobAE-da-mu-zycie-zasponsoruj-1-dzien-w-miesiAE-cu Quote
dorota k. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Poker - pojechali- wiesz coś? Klaudia wiem że dalej jesteś do tyłu. Jednorazowo nie dam rady Quote
dorota k. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Poker - pojechali- wiesz coś? Klaudia wiem że dalej jesteś do tyłu. Jednorazowo nie dam rady, ale co miesiąc jakiś grosz przeleję. Quote
Poker Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 dzwoniłam kilka razy ,ale pan nie odbiera.Może jest w drodze, u nas fatalna pogoda, zawieje śnieżne,że strach , na A4 wypadki. Quote
Recommended Posts