Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam,że nie odbierałam... Ale mam domownika umierającego na raka [w końcowej fazie choroby], 10 psów, 2 koty [i jednego nowego szczeniaka znalezionego na mrozie -22 http://www.dogomania.pl/threads/178524-Znaleziona-leA-AE-ca-na-lodzie-pA-A-roczna-Zuzia-Pomocy-Pszczyna?p=13969314#post13969314] to do tego jeszcze tak się doprawiłam,że nie mam głosu...
Oczywiście z umową róbie jak chcecie.
Wiem,że zrobicie dobrze.
Odnośnie finansów - policzę to i napiszę.

Posted

bardzo współczuję :-( i podziwiam
W takim razie dziś albo jutro podpiszę z nimi umowę i iech jadą po Bilonka.
klaudus,życzę dużo sił, bo teraz najbardziej potrzebne.

Posted

i jeszcze jedno, umowę chcę sporządzić na klaudus, potrzebne są dane:imię nazwisko, adres.Tylko kto sie podpisze pod tym ? czy ja mam w zastępstwie ?

Posted

Poker napisał(a):
i jeszcze jedno, umowę chcę sporządzić na klaudus, potrzebne są dane:imię nazwisko, adres.Tylko kto sie podpisze pod tym ? czy ja mam w zastępstwie ?

Zawsze można podpisane przez przyszłych właścicieli umowy wysłać do Klaudii, ona podpisze i im jeden egzemplarz odeśle.
Wydaje mi się, że tak będzie najłatwiej.

Posted

zerduszko napisał(a):
Zawsze można podpisane przez przyszłych właścicieli umowy wysłać do Klaudii, ona podpisze i im jeden egzemplarz odeśle.

Podobnie pomyślałam.
Ale zrobimy jak Wam łatwiej.

Posted

Odnośnie hoteliku - Państwo z hoteliku powiedzieli,że jeżeli będę potrzebowała przehotelować jakiego psiaka - mam dać.
Więc sądzę,że nie będzie problemu,żeby jakieś inne psiaki tam pojechały.

Posted

zerduszko napisał(a):

o tym nie pomyślałam , można i tak zrobić, ale przydałoby się chociaż imię i nazwisko wpisać, w sumie adres też, a ja poślę umowy do klaudus, a ona im odeśle.
Jeszcze 1.prośba, czy klaudus może zadzwonić do pana z hoteliku i go poinformować o Bilonie?

Z odbiorem Bilona przez DS nie ma problemu , oni chcą sami pojechać, tym bardziej,że pan ma "jeżdżoną " pracę.

Posted

Lucynko! Nie ma mnie na pierwszej stronie, ale cały czas "śldzę" losy Bilonika i kibicuję Chłopakowi i wszystkim Osobom, które tyle dla niego robią i tak bardzo się cieszę, że Chłopak dostał uśmiech losu dzięki WAM! Przynajmniej tyle mogę zrobić.