Lucyna Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Ja się zgadzam, ale to tylko 20 PLN. Może Klaudia pojawi się do jutra, wyślę do niej sms Quote
Poker Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 dzwoniła do niej wielokrotnie, ale nie odbierała. Quote
zerduszko Posted January 24, 2010 Posted January 24, 2010 Klaudia ma jakieś prywatne zawirowania, o tabunie zwierzów pod opieką nie wspominajac ;) Jak ja do niej dzwonię, to tez na ogół nie odbiera, zajeta dziewczyna ;) Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Przepraszam,że nie odbierałam... Ale mam domownika umierającego na raka [w końcowej fazie choroby], 10 psów, 2 koty [i jednego nowego szczeniaka znalezionego na mrozie -22 http://www.dogomania.pl/threads/178524-Znaleziona-leA-AE-ca-na-lodzie-pA-A-roczna-Zuzia-Pomocy-Pszczyna?p=13969314#post13969314] to do tego jeszcze tak się doprawiłam,że nie mam głosu... Oczywiście z umową róbie jak chcecie. Wiem,że zrobicie dobrze. Odnośnie finansów - policzę to i napiszę. Quote
Poker Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 bardzo współczuję :-( i podziwiam W takim razie dziś albo jutro podpiszę z nimi umowę i iech jadą po Bilonka. klaudus,życzę dużo sił, bo teraz najbardziej potrzebne. Quote
Poker Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 i jeszcze jedno, umowę chcę sporządzić na klaudus, potrzebne są dane:imię nazwisko, adres.Tylko kto sie podpisze pod tym ? czy ja mam w zastępstwie ? Quote
Lucyna Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Klaudus trzymamy za Ciebie kciuki i za zwierzaczki też ... Czyli Pokerku Państwo pojadą po Bilona? Może lepiej przywieźć do do Wrocławia? Quote
zerduszko Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Poker napisał(a):i jeszcze jedno, umowę chcę sporządzić na klaudus, potrzebne są dane:imię nazwisko, adres.Tylko kto sie podpisze pod tym ? czy ja mam w zastępstwie ? Zawsze można podpisane przez przyszłych właścicieli umowy wysłać do Klaudii, ona podpisze i im jeden egzemplarz odeśle. Wydaje mi się, że tak będzie najłatwiej. Quote
Lucyna Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Przeczytałam na innym wątku, że do hoteliku ma jechać Bosman, ale nie mogę znaleźć jego wątku. Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 zerduszko napisał(a):Zawsze można podpisane przez przyszłych właścicieli umowy wysłać do Klaudii, ona podpisze i im jeden egzemplarz odeśle. Wydaje mi się, że tak będzie najłatwiej. Podobnie pomyślałam. Ale zrobimy jak Wam łatwiej. Quote
Klaudus__ Posted January 25, 2010 Author Posted January 25, 2010 Odnośnie hoteliku - Państwo z hoteliku powiedzieli,że jeżeli będę potrzebowała przehotelować jakiego psiaka - mam dać. Więc sądzę,że nie będzie problemu,żeby jakieś inne psiaki tam pojechały. Quote
GoskaGoska Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 tu jest wątek Bosmana : http://www.dogomania.pl/threads/176477-PomA-A-zdjAE-c-Bosmana-z-A-aA-cucha-Podaruj-mu-miesiAE-cznie-1-dzieA-wolnoA-ci ,ale on miał jechać niezależnie od adopcji Bilona więc zamiast Bilona pewnie inny może jechać Quote
Lucyna Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Dzięki za namiar na wątek, chodziło mi o transport, jeśli jedzie do Lwówka, to można zabrać Bilona z powrotem ... Quote
Poker Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 zerduszko napisał(a):Zawsze można podpisane przez przyszłych właścicieli umowy wysłać do Klaudii, ona podpisze i im jeden egzemplarz odeśle. Wydaje mi się, że tak będzie najłatwiej. o tym nie pomyślałam , można i tak zrobić, ale przydałoby się chociaż imię i nazwisko wpisać, w sumie adres też, a ja poślę umowy do klaudus, a ona im odeśle. Jeszcze 1.prośba, czy klaudus może zadzwonić do pana z hoteliku i go poinformować o Bilonie? Z odbiorem Bilona przez DS nie ma problemu , oni chcą sami pojechać, tym bardziej,że pan ma "jeżdżoną " pracę. Quote
Lucyna Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 No to super, zamykam się już w tym temacie ... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ingrid44 Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Wyglada na to ze Bilon bedzie juz niedlugo w domku . Hurrrrrraaaaaa:multi::multi::multi: Quote
Lucyna Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Biloniku, pakuj manatki ... i bądź grzeczny w nowym domku ... Quote
dorota k. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Lucynko! Nie ma mnie na pierwszej stronie, ale cały czas "śldzę" losy Bilonika i kibicuję Chłopakowi i wszystkim Osobom, które tyle dla niego robią i tak bardzo się cieszę, że Chłopak dostał uśmiech losu dzięki WAM! Przynajmniej tyle mogę zrobić. Quote
Lucyna Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jak dobrze, że odwiedziłaś nasz wątek - poszczęściło się chłopakowi, dziękujemy Dorotko Quote
UBOCZE Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Jeszcze nie mogę uwierzyć i na wszelki wypadek kciuki wciąż trzymam...:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
Lucyna Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 tak kciuki się przydadzą, ja też będę trzymać :p Quote
Poker Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 umowa przygotowana, czekam na telefon od pana, który ma być jeszcze dziś albo jutro. Quote
dorota k. Posted January 25, 2010 Posted January 25, 2010 Miałam okazję - krótko- na trasie Trzebień - Bolesławiec - widzieć i głaskać Chłopaka gdy zabrany był spod sklepu i przewożony do Lwówka. Quote
Recommended Posts