Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety - narazie cisza...
Kierunkowo o Bilona telefonów nie było.
Ale miałam haskiego wystawionego do adopcji i jak ktoś chce pieska aktywnego - do biegania np. to polecam Bilona ;) Przecież nadawałby się prawda? ;)

Posted

dziewczyny przepraszam ale muszę zapytać: czy wiecie może kto mógłby przewieźć onka z Wrocławia do Lwówka, teraz jest na Łańcuchu a czeka na niego miejsce w hoteliku..

Posted

Jak się Bilon dogaduje z innymi psami? Mam osobę, która zainteresowała się Bilonem ale ma jeszze jednego psiaka Fox terriera dosyć młodego, zwariowanego. Mieszka pod Wrocławiem, w domku z ogrodem

Posted

sekkmet napisał(a):
Jak się Bilon dogaduje z innymi psami? Mam osobę, która zainteresowała się Bilonem ale ma jeszze jednego psiaka Fox terriera dosyć młodego, zwariowanego. Mieszka pod Wrocławiem, w domku z ogrodem

Czy ta Pani jest ze Smolca?
Bo mam zainteresowaną Panią ze Smolca.

Posted

Cioteczki chciałabym poprosić o jakiś bazarek na Bilona...
Bo wpłaty stałe nie są równe kosztom za miesiąc pobytu...
Jeżeli ktoś mógłby to byłabym bardzo wdzięczna,bo sama będę miała ciężko...

Posted

Chętnie bym zrobiła bazarek, ale nie bardzo mam już z czego.... ostatnią rzecz już obiecałam innemu psiutkowi. Może coś uda mi się wpłacić w lutym. Ile hotelik kosztuje? Dużo mu brakuje?

Chyba, że sprzedam psa idealnego :eviltong:

Posted

ja jeszcze nie wpłaciłam, ale wobec szansy na DS wstrzymam się do wyjaśnienia sytuacji.Jak by co , to wpłacę stałe 20 zł.
Bilonku, proś ogonkiem o domek ,dogadaj sie z foksiem.Tylko jak to sprawdzić.Czy Bilon dogaduje się w hoteliku z psami?
A może na cito wykastrować go ?