dorota k. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Sorki coś mi się dzieje z dogo - dubluje Quote
Poker Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 dodzwoniłam się :multi:, właśnie kilka minut temu przyjechali,Bilon zapoznaje się z domem, jest spokojny , natomiast na dworze szalał.Ludzie są zadowoleni, córunia szczęśliwa. Pan obiecał zdjęcia , prześle mi na mejla, to wkleję. DS chce również wpłacić pieniądze na pomoc , więc podam konto klaudus , bo to ona poniosła największe koszty w związku z Bilonem, a poza tym samych psich futer ma 10 !! w tym Miko , dziadzia spod głazu. Co Wy na to ? Quote
Ingrid44 Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Cudownie,niech mu sie szczesci w mowym domku:multi::multi::multi::multi: Quote
Klaudus__ Posted January 28, 2010 Author Posted January 28, 2010 O matko... Nasz podopieczny ma nowy dom... Oby to był taki dom 'na wieki'... Biedaczek... Wkracza w nowe życie... Dziękuję Wam za pomoc i wsparcie. To dzięki Wam miał szanse zaistnieć. Nie jest już Bilonem spod sklepu... Jest NASZYM Bilonem! Pomimo,że znam Go tylko ze zdjęć to,aż się łezka w oku kręci,że kolejne życie uratowane... Z niecierpliwością czekam na wieści i zdjęcia... Jak możecie to zerknijcie do tego Bidoczka... http://www.dogomania.pl/threads/178640-PotrAE-cony-przez-samochA-d-Burek-Potrzebny-dt-i-pieniAE-dze-na-leczenie-Pszczyna Mam teraz urwanie głowy... Ale nie potrafię przejść obojętnie... Quote
magda z. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Ale się cieszę, Klaudia jak znajdziesz chwilę to opisz dokładnie jak z kasą, bo dopóki nie widać to ciężko będzie zebrac końcówkę, a nie chcemy, abyś została na przysłowiowym lodzie. Poker dziękujemy za informacje, ale się cieszę, że Bilon grzecznie się sprawuje, to fajny chłopak:) Quote
Lucyna Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Yes, yes, yes .... :multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao: Biloniku, bądź szczęśliwy i rodzinko jego też ... dużo radości Wam życzymy i dziękujemy ... Quote
UBOCZE Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Cudownie!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
dorota k. Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Poker - DZIĘKI WIELKIE:loveu::loveu::loveu: dla takich chwil warto żyć:loveu: Quote
zerduszko Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Wspaniałe wieści :) Brawo. Jak finanse? Jakby co to grosz na kolejnego dziadzia Klaudii pójdzie. Quote
Lucyna Posted January 28, 2010 Posted January 28, 2010 Podziękowałam Panu na maila za domek dla Bilonka i otrzymałam taką odpowiedź "My również dziękujemy bo piesek jest naprawdę milutki i już się bawią razem z córcią . Bilonek jest bardzo ułożony i słodki.Pozdrawiamy całą rodzinką " Tak się cieszę, że wszystko ok Quote
magda z. Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Ale fajne wieści, on jest w takim wieku, że razem z córką dorosną, mają teraz najlepsze lata na wspólne zabawy i bieganie:) Quote
ketunia Posted January 29, 2010 Posted January 29, 2010 Cudowne wieści :):):) Powodzenia Bilonku:) Quote
Poker Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do DS.Bilon ma się dobrze, na spacerki chodzi grzecznie, nawet nie ciągnie, tarza się w śniegu, z córcią sie dogadują bardzo dobrze.Próbuje się pakować do łóżka, ale na to mu nie pozwalają. Byli z nim u weta, został odrobaczony i chyba zaszczepiony. Ogólnie mówiąc , są bardzo zadowoleni.Pan obiecał zdjęcia i prześle mi na mejla. Quote
Lucyna Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 Super wieści Poker, dzięki, też się niepokoiłam ... Quote
UBOCZE Posted February 2, 2010 Posted February 2, 2010 [quote name='Poker']Pan obiecał zdjęcia i prześle mi na mejla.[/QUOTE] Czekamy z utęsknieniem!!! I oczywiście Pozdrowienia dla Bilonika!!! :lol::lol::lol: Quote
Lucyna Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Poker nie widzę twojego ostatniego wpisu? Quote
magda z. Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Klaudus nam zaginęła.. mam nadzieje, ze wszystko u niej w porządku Quote
monika55 Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 Co slychac u psiaczka? Dogo ostatnio nielaskawe.:angryy: Quote
Poker Posted February 3, 2010 Posted February 3, 2010 [quote name='Poker']dodzwoniłam się :multi:, właśnie kilka minut temu przyjechali,Bilon zapoznaje się z domem, jest spokojny , natomiast na dworze szalał.Ludzie są zadowoleni, córunia szczęśliwa. Pan obiecał zdjęcia , prześle mi na mejla, to wkleję. DS chce również wpłacić pieniądze na pomoc , więc podam konto klaudus , bo to ona poniosła największe koszty w związku z Bilonem, a poza tym samych psich futer ma 10 !! w tym Miko , dziadzia spod głazu. Co Wy na to ?[/QUOTE] to jest wiadomość i Bilonie :evil_lol::multi: Quote
Recommended Posts