Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dodzwoniłam się :multi:, właśnie kilka minut temu przyjechali,Bilon zapoznaje się z domem, jest spokojny , natomiast na dworze szalał.Ludzie są zadowoleni, córunia szczęśliwa.
Pan obiecał zdjęcia , prześle mi na mejla, to wkleję.
DS chce również wpłacić pieniądze na pomoc , więc podam konto klaudus , bo to ona poniosła największe koszty w związku z Bilonem, a poza tym samych psich futer ma 10 !! w tym Miko , dziadzia spod głazu.
Co Wy na to ?

Posted

O matko... Nasz podopieczny ma nowy dom... Oby to był taki dom 'na wieki'... Biedaczek... Wkracza w nowe życie...
Dziękuję Wam za pomoc i wsparcie. To dzięki Wam miał szanse zaistnieć. Nie jest już Bilonem spod sklepu... Jest NASZYM Bilonem! Pomimo,że znam Go tylko ze zdjęć to,aż się łezka w oku kręci,że kolejne życie uratowane...
Z niecierpliwością czekam na wieści i zdjęcia...

Jak możecie to zerknijcie do tego Bidoczka...
http://www.dogomania.pl/threads/178640-PotrAE-cony-przez-samochA-d-Burek-Potrzebny-dt-i-pieniAE-dze-na-leczenie-Pszczyna
Mam teraz urwanie głowy... Ale nie potrafię przejść obojętnie...

Posted

Ale się cieszę, Klaudia jak znajdziesz chwilę to opisz dokładnie jak z kasą, bo dopóki nie widać to ciężko będzie zebrac końcówkę, a nie chcemy, abyś została na przysłowiowym lodzie.
Poker dziękujemy za informacje, ale się cieszę, że Bilon grzecznie się sprawuje, to fajny chłopak:)

Posted

Yes, yes, yes .... :multi::multi::multi::sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb::cunao:
Biloniku, bądź szczęśliwy i rodzinko jego też ... dużo radości Wam życzymy i dziękujemy ...

Posted

Podziękowałam Panu na maila za domek dla Bilonka i otrzymałam taką odpowiedź

"My również dziękujemy bo piesek jest naprawdę milutki i już się bawią razem z córcią . Bilonek jest bardzo ułożony i słodki.Pozdrawiamy całą rodzinką "
Tak się cieszę, że wszystko ok

Posted

Nie wytrzymałam i zadzwoniłam do DS.Bilon ma się dobrze, na spacerki chodzi grzecznie, nawet nie ciągnie, tarza się w śniegu, z córcią sie dogadują bardzo dobrze.Próbuje się pakować do łóżka, ale na to mu nie pozwalają.
Byli z nim u weta, został odrobaczony i chyba zaszczepiony.
Ogólnie mówiąc , są bardzo zadowoleni.Pan obiecał zdjęcia i prześle mi na mejla.

Posted

[quote name='Poker']dodzwoniłam się :multi:, właśnie kilka minut temu przyjechali,Bilon zapoznaje się z domem, jest spokojny , natomiast na dworze szalał.Ludzie są zadowoleni, córunia szczęśliwa.
Pan obiecał zdjęcia , prześle mi na mejla, to wkleję.
DS chce również wpłacić pieniądze na pomoc , więc podam konto klaudus , bo to ona poniosła największe koszty w związku z Bilonem, a poza tym samych psich futer ma 10 !! w tym Miko , dziadzia spod głazu.
Co Wy na to ?[/QUOTE]

to jest wiadomość i Bilonie :evil_lol::multi: