Cajus JB Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Pozwolę sobie na offa To link do Kornelii Lary http://www.dogomania.pl/threads/139587-Kornelia-juA-w-hotelu-Potrzebne-ogA-oszenia A to moje Off To wątek z miau, ale nie do końca udany. Potrzebna pomoc. Ostatni banerek. Off Muki skazany za kalectwo. Pierwszy banerek Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 No łóżko mogę zrozumieć ale to głaskanie ?! - to po co tej pani pies ? - czekamy na Sarcię w Silesii . Quote
klaudiaaa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 Sara wróciła wlaśnie ze sterylizacji. Powoli dochodzi do siebie.. Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 klaudiaaa - to ona się chyba nie pojawi w Silesii ? Quote
klaudiaaa Posted November 24, 2009 Author Posted November 24, 2009 JOMA powiem tak: Dzwoniła Pani o Sare jutro- pojutrze przyjedzie ją zobaczyć(ma malutkie dzieci i musi zobaczyc co i jak). Jeżeli pani się na nią nie zdecyduje to Sara na pewno jest w Silesii. Tata rozmawiał z weterynarzem i nie miał nic przeciwko. Quote
JOMA Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 Dobrze, jakby pani się zdecydowała to dasz mi oczywiście znać. Quote
__Lara Posted November 24, 2009 Posted November 24, 2009 JOMA napisał(a):No łóżko mogę zrozumieć ale to głaskanie ?! - to po co tej pani pies ? - czekamy na Sarcię w Silesii . No właśnie. Po co jej pies? Równie dobrze może mieć chomika, chomika nie trzeba głaskać, powiedzmy, jeśli nie chce się go oswajać. Quote
dobermanica1987 Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 widze ze duzo sie dzieje kolo Sary:-)mi dopiero dzis udalo sie zalogowac na dogomani:-/czytam i czytam Sarka jest po sterylce ... super jest zainteresowanie nia ...:-)nie oddawajcie jej tej kobiecie ktora nie ma zamiaru jej glaskac ...Sarka potrzebuje milosci:-)mam nadzieje ze sie z nia zobacze na akcji w scc Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Czekam na wiadomosc w sprawie wizyty Pani z dziecmi u mnie Sara do piatku nie powinna jeździc zalecenie lekarza jezeli Pani sie zdecyduje zrobie wizyte przedadopcyjna i bede wszystko wiedzial Quote
klaudiaaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 dobermanica1987 napisał(a):widze ze duzo sie dzieje kolo Sary:-)mi dopiero dzis udalo sie zalogowac na dogomani:-/czytam i czytam Sarka jest po sterylce ... super jest zainteresowanie nia ...:-)nie oddawajcie jej tej kobiecie ktora nie ma zamiaru jej glaskac ...Sarka potrzebuje milosci:-)mam nadzieje ze sie z nia zobacze na akcji w scc Monia no coś Ty, w zyciu bym jej tam nie dała. Chyba bym sobie tego nie wybaczyła :P. Zobaczymy może ta pani z dziecmi będzie ją chciała ;] No nie wiem nie wiem, czy się z nią zobaczysz, bo jeżeli Pani się zdecyduje tow poniedziałek jedzie do domu i nie ma sensu z nia przyjeżdzać. Quote
klaudiaaa Posted November 25, 2009 Author Posted November 25, 2009 Sara ma dom <jupi> Chłopak w Sarze zakochany, już wiadomo że będzie z nim spała :loveu: Ogólnie Panstwo super. Przyjechali do nas zobaczyc Sare i zadecydowali że ją chcą. Pierwsze co wyskoczyliśmy z niezapowiedziana wizytą. Pojechaliśmy, fajna okolica, duże pola, łąki. Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Kurde super sarcia nasza kochana ma domek ale suuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
Daga&Maks Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 no to super że znalazła dom :multi: Quote
__Lara Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 klaudiaaa napisał(a):Sara ma dom <jupi> Chłopak w Sarze zakochany, już wiadomo że będzie z nim spała :loveu: Ogólnie Panstwo super. Przyjechali do nas zobaczyc Sare i zadecydowali że ją chcą. Pierwsze co wyskoczyliśmy z niezapowiedziana wizytą. Pojechaliśmy, fajna okolica, duże pola, łąki. super :D :D Wam to szybko idą te adopcje :D :D :D Quote
JOMA Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Świetnie ! - fajny, głaskający domek !!! Quote
zmierzchnica Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 Jejku, tak bardzo się cieszę! :) A jak się Sara czuje po sterylce? Wszystko w porządku? Quote
BoUnTy Posted November 25, 2009 Posted November 25, 2009 klaudiaaa napisał(a):Sara ma dom <jupi> Chłopak w Sarze zakochany, już wiadomo że będzie z nim spała :loveu: Ogólnie Panstwo super. Przyjechali do nas zobaczyc Sare i zadecydowali że ją chcą. Pierwsze co wyskoczyliśmy z niezapowiedziana wizytą. Pojechaliśmy, fajna okolica, duże pola, łąki. Jestem w szoku! GRATULUJE! Alez się ciesze! To ściągam Sarcie z fundacyjnej ;] ALE WIADOMOŚC! Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Po sterylce juz czuje sie dobrze, w pierwsza noc po sterylce pol domu nam pobrudzila ale teraz jest juz spoko wrocila do normy zachowuje sie normalnie :-) Quote
zmierzchnica Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 Jan Grzegorczyk (J@sio) napisał(a):Po sterylce juz czuje sie dobrze, w pierwsza noc po sterylce pol domu nam pobrudzila ale teraz jest juz spoko wrocila do normy zachowuje sie normalnie :-) To dobrze :) Super, że trafiła na was i na swój domek! :] Quote
dobermanica1987 Posted November 26, 2009 Posted November 26, 2009 jestem cala w skowronkach po tak dlugim czasie Sara znow ma kochanych wlascicieli:multi:wiedzialam ze jesli trafi do katowic to szybko znajdzie sie domek:multi: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 27, 2009 Posted November 27, 2009 Monika nie do Katowic tylko do Sosnowca Quote
Recommended Posts