zmierzchnica Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Nie wyrobiłam się dzisiaj, kurczę, miałam urwanie głowy w domu :roll: Tu jest jedno ogłoszenie Sary: Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mix owczarka niemieckiego suczka czany podpalany Żędowice :p Trzeba by z niego tekst zaktualizować (napisać, że jest w DT, że nie reaguje na koty, że nie załatwia się w domu itd). I przydałoby się allegro na pewno, sunia miała chyba wcześniej, może wystarczy tamto zaktualizować? Quote
BoUnTy Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Ja mogę pozmieniać ten tekst, który poperzednio pisałam. Mam nadzieję, że Sarci powiedzie się w SCC Nie ogarniam już tych wątków, dopiero teraz tutaj trafiłam ;D Quote
zmierzchnica Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 Jasne, nie ma znaczenia, jaki to tekst, byle by był aktualny, no i "zachęcający" ;) Quote
JOMA Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 A tu się dzieje :loveu: - Sara ma zaklepane miejsce na akcji w Silesii ale gdyby tak wcześniej znalazła domek to nie mam nic przeciwko :lol: Mnie też zawsze zadziwiają starsi ludzie, którzy chcą szczeniaka :shake: Quote
klaudiaaa Posted November 16, 2009 Author Posted November 16, 2009 Ja robie troche ogłoszeń ale takie gdzie nie trzeba się rejestrować. Dzisiaj usiądę i zredaguje jakiś fajny tekst ;) JOMA- też jestem aby domek znalazła:lol:. Będzie ciężko bo starsza jest, ale poczekamy :cool3:. Quote
BoUnTy Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 [quote name='klaudiaaa']Ja robie troche ogłoszeń ale takie gdzie nie trzeba się rejestrować. Dzisiaj usiądę i zredaguje jakiś fajny tekst ;) JOMA- też jestem aby domek znalazła:lol:. Będzie ciężko bo starsza jest, ale poczekamy :cool3:. To ja jak ogłosze juz Fajdo to zrobie Sarze na portalach na których jestem zarejstrowana... czyli tych co ostatnio... Quote
dobermanica1987 Posted November 16, 2009 Posted November 16, 2009 widze ze moja Sraka ma sie swietnie Saruniu zapewne zobaczymy sie na akcji w scc tsknie za toba i twoimi slodkimi buziaczkami ....:loveu: Quote
BoUnTy Posted November 17, 2009 Posted November 17, 2009 [quote name='dobermanica1987']widze ze moja Sraka ma sie swietnie No wiesz, co! Jesteś niemiła:mad: :lol::p Quote
Cajus JB Posted November 18, 2009 Posted November 18, 2009 Do góry Sarciu po Cioteczki, a potem po domek. Quote
klaudiaaa Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 dobermanica1987 napisał(a):widze ze moja Sraka ma sie swietnie Saruniu zapewne zobaczymy sie na akcji w scc tsknie za toba i twoimi slodkimi buziaczkami ....:loveu: Sraka? Moniko, jak Ty się odnosisz do mojej Sarki? ;p Tak, te buziaki są cudne i do tego ta podnosząca się warga :loveu: Quote
__Lara Posted November 19, 2009 Posted November 19, 2009 klaudio, kontaktowałaś się może z tą starszą Panią? Quote
Cajus JB Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 Cichutko i spokojnie tu. Wracajcie wszyscy. Quote
klaudiaaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 [quote name='__Lara']klaudio, kontaktowałaś się może z tą starszą Panią? Nie, nie mogę znaleźć tej dziewczyny co ma numer do niej. I jeszcze weszła ta nowa dogomania to całkiem się pogubiłam ;/. Już wgl nic zroić nie potrafię ;/ Quote
__Lara Posted November 20, 2009 Posted November 20, 2009 klaudiaaa napisał(a):Nie, nie mogę znaleźć tej dziewczyny co ma numer do niej. I jeszcze weszła ta nowa dogomania to całkiem się pogubiłam ;/. Już wgl nic zroić nie potrafię ;/ Ma nick: Javena. Quote
klaudiaaa Posted November 20, 2009 Author Posted November 20, 2009 __Lara napisał(a):Ma nick: Javena. Ja wiem, pisałaś mi Laro. Ale ja jakoś obcykana w tej dogomani nie ejstem, jeszcze do tego ta zmiana, juz kompletnie nie wiem o co w tym chodzi ;/ Quote
Cajus JB Posted November 21, 2009 Posted November 21, 2009 Jak szukacie Javena to jest na wątku Ola z mojego banerka. A na wątku tylko w nick i już jest. Quote
klaudiaaa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Ok.To już sobie poradzę. Dzieki Quote
klaudiaaa Posted November 21, 2009 Author Posted November 21, 2009 Laro rozmawiałam z Javeną. Nie będę dzwonić do tej Pani. Ma podejście że pies nie ma prawa wejść na łóżko, żadnego głaskania. Pojedziemy do silesii ;] Quote
__Lara Posted November 22, 2009 Posted November 22, 2009 klaudiaaa napisał(a):Laro rozmawiałam z Javeną. Nie będę dzwonić do tej Pani. Ma podejście że pies nie ma prawa wejść na łóżko, żadnego głaskania. Pojedziemy do silesii ;] :o :o :o żadnego głaskania??????????????? co to ma znaczyć??? :o Quote
klaudiaaa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Tak napisała mi Javena. Że pani wydaje sie na pedantkę i uważa że pies nie ma wstepu na kapanape i żadnego głaskania. Tak mi napisała. Quote
__Lara Posted November 23, 2009 Posted November 23, 2009 [quote name='klaudiaaa']Tak napisała mi Javena. Że pani wydaje sie na pedantkę i uważa że pies nie ma wstepu na kapanape i żadnego głaskania. Tak mi napisała. Tylko dla mnie to jest szok klaudio. Przecież dotyk człowieka jest dla psa bardzo ważny.... Słuchajcie, pomóżcie! Brakuje wpłat na hotel dla Kornelii, proszę o wpłaty jednorazowe!!! http://www.dogomania.pl/threads/1395...5#post13559365 Quote
klaudiaaa Posted November 23, 2009 Author Posted November 23, 2009 Ja wiem. Też się bardzo zdziwiłam, nie wyobrażam sobie że psy które oddaje nie były by ropieszczane (na szczęście wszystkie trafiają w takie domki : spanie na łóżku, pieszczoty). Laro, ten link nie działa, nie wiem czy tylko mi..... Quote
Recommended Posts