Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wyrobiłam się dzisiaj, kurczę, miałam urwanie głowy w domu :roll: Tu jest jedno ogłoszenie Sary: Animalia.pl :: Ogłoszenia :: mix owczarka niemieckiego suczka czany podpalany Żędowice :p Trzeba by z niego tekst zaktualizować (napisać, że jest w DT, że nie reaguje na koty, że nie załatwia się w domu itd). I przydałoby się allegro na pewno, sunia miała chyba wcześniej, może wystarczy tamto zaktualizować?

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja mogę pozmieniać ten tekst, który poperzednio pisałam.
Mam nadzieję, że Sarci powiedzie się w SCC
Nie ogarniam już tych wątków, dopiero teraz tutaj trafiłam ;D

Posted

A tu się dzieje :loveu: - Sara ma zaklepane miejsce na akcji w Silesii ale gdyby tak wcześniej znalazła domek to nie mam nic przeciwko :lol:

Mnie też zawsze zadziwiają starsi ludzie, którzy chcą szczeniaka :shake:

Posted

Ja robie troche ogłoszeń ale takie gdzie nie trzeba się rejestrować. Dzisiaj usiądę i zredaguje jakiś fajny tekst ;)

JOMA- też jestem aby domek znalazła:lol:. Będzie ciężko bo starsza jest, ale poczekamy :cool3:.

Posted

[quote name='klaudiaaa']Ja robie troche ogłoszeń ale takie gdzie nie trzeba się rejestrować. Dzisiaj usiądę i zredaguje jakiś fajny tekst ;)

JOMA- też jestem aby domek znalazła:lol:. Będzie ciężko bo starsza jest, ale poczekamy :cool3:.

To ja jak ogłosze juz Fajdo to zrobie Sarze na portalach na których jestem zarejstrowana... czyli tych co ostatnio...

Posted

dobermanica1987 napisał(a):
widze ze moja Sraka ma sie swietnie Saruniu zapewne zobaczymy sie na akcji w scc tsknie za toba i twoimi slodkimi buziaczkami ....:loveu:

Sraka? Moniko, jak Ty się odnosisz do mojej Sarki? ;p
Tak, te buziaki są cudne i do tego ta podnosząca się warga :loveu:

Posted

[quote name='__Lara']klaudio, kontaktowałaś się może z tą starszą Panią?

Nie, nie mogę znaleźć tej dziewczyny co ma numer do niej. I jeszcze weszła ta nowa dogomania to całkiem się pogubiłam ;/. Już wgl nic zroić nie potrafię ;/

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Nie, nie mogę znaleźć tej dziewczyny co ma numer do niej. I jeszcze weszła ta nowa dogomania to całkiem się pogubiłam ;/. Już wgl nic zroić nie potrafię ;/

Ma nick: Javena.

Posted

__Lara napisał(a):
Ma nick: Javena.

Ja wiem, pisałaś mi Laro. Ale ja jakoś obcykana w tej dogomani nie ejstem, jeszcze do tego ta zmiana, juz kompletnie nie wiem o co w tym chodzi ;/

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Laro rozmawiałam z Javeną. Nie będę dzwonić do tej Pani. Ma podejście że pies nie ma prawa wejść na łóżko, żadnego głaskania. Pojedziemy do silesii ;]

:o :o :o żadnego głaskania??????????????? co to ma znaczyć??? :o

Posted

Ja wiem. Też się bardzo zdziwiłam, nie wyobrażam sobie że psy które oddaje nie były by ropieszczane (na szczęście wszystkie trafiają w takie domki : spanie na łóżku, pieszczoty).

Laro, ten link nie działa, nie wiem czy tylko mi.....