klaudiaaa Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 Sara ma około 9 lat. Jest starszym czarno-podpalanym psiakiem. Po śmierci właścicieli została sama w pustym mieszkaniu. Jest grzeczna, miła, garnie się do człowieka, z moją 13-letnią suczką dogaduje sie bez problemu. Kładzie się na pleckach i prosi o głaskanie po brzuszku:loveu:. W domu się nie załatwia. Szuka spokojnej przystani na resztę swego życia. Kogoś kto równie mocno będzie w stanie pokochać. KONTAKT: 793370181 Ale mi dobrze...:lol::lol: Buzi buzi :evil_lol::evil_lol: Quote
zmierzchnica Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 http://img20.imageshack.us/img20/8176/obraz021lw.jpg :loveu::loveu::loveu: Cieszę się, że Sara ma takie cudne DT. Pozostaje tylko marzyć, żeby ktoś się nią zainteresował i dał jej równie cudny DS... Ogłoszenia stopniowo jej odświeżam, ale chyba przydałby się nowy tekst ze zdjęciami domowymi, nie? Quote
klaudiaaa Posted November 8, 2009 Author Posted November 8, 2009 Pewnie, że tak. Ja nie znam stron na których się robi ogłoszenia (nie jestem w tym dobra), ale jakby co to można mi podać jakieś stronki i ja się troszkę pobawię ;). i banerek do niej jest podlinkowany starym linkiem, da się to jakoś wymienić? Jakoś się nie orietuje w tym. Chciałabym sobie też taki dać, tylko jak :roll: Quote
zmierzchnica Posted November 8, 2009 Posted November 8, 2009 klaudiaaa - już zmieniam ;) Żeby mieć ją w sygnaturze, musisz wejść na forum, potem w panel użytkownika (pod nazwą tematu masz, na niebieskim tle :p). Tam masz po lewej "Twój panel kontrolny" i na dole "edytuj sygnaturę". Wchodzisz w to, jednocześnie na osobnej stronie włączasz ten wątek. Klikasz lewym przyciskiem myszy na poniższy baner i przeciągasz obrazek, cały czas trzymając lewy przycisk, na białe pole w panelu kontrolnym i tam go "upuszczasz". Powinien się pojawić na tym białym polu, już podlinkowany - potem klikasz "zapisz sygnaturę" i już ;) Przepraszam za taki "łopatologiczny" opis, ale pamiętam, że sama miałam z tym trochę problemów :evil_lol: Banerek z nowym linkiem: Quote
klaudiaaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Dziękuję zmierzchnico. Zaraz popróbuję ;) Quote
klaudiaaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jak przeciągam to wchodzi mi na ten wątek.. hrrr Quote
amikat Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Super mała...... Dobrze ze do Was trafiła! Super! Teraz ma szansę na dom . Szanse duze bo jest blisko Quote
HebaNova Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 o jaki awans:loveu: patrzcie no, Sara w łóżku :evil_lol: Quote
klaudiaaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 No a jak :loveu: Tylko problem jak jej sie to bardziej spodoba (zajmuje większą połowę łóżka) :eviltong: Quote
amikat Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Reasumując- Sara pozbyła sie właścicieli co przy budzie trzymali bo wiedziała ze ciepłe łóżko KLAUDZIOWE czeka... :evil_lol: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 To moje łóżeczko ale tez pozwalam leżeć Sarze a co :loveu: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 cyba cos nie tak robie :shake: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Ha już umiem :multi: :multi: :multi: :multi: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 nie umiem juz nie bede zasmiecal Quote
klaudiaaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Jak to zrobiłeś? Ja też chce. Uważaj, bo jeszcze to za spam wezmą :eviltong: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 Tylko tak umiem :eviltong: klaudiaaa Quote
klaudiaaa Posted November 9, 2009 Author Posted November 9, 2009 Dobrze jest Haha:multi: ja też mam chyba :eviltong:. Quote
Recommended Posts