Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 :multi::multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
dobermanica1987 Posted November 9, 2009 Posted November 9, 2009 no ja juz tez tu jestem:evil_lol:widze ze Sarka ma sie swietnie:evil_lol: Quote
Cajus JB Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 I do góry Sarcia. klaudiaaa ma podlinkowany banerek Jan Grzegorczyk (J@sio) przykro mi ale nie. Otwórz wątek Sary i skopiuj adres.Otwórz edycje swojej sygnatury. Zaznacz banerek i kliknij na niebieską kulę i wklej skopiowany adres. Zatwierdź sygnaturę. Musi działać. Quote
amikat Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Witam Sarcie z rana. Pokaż się światu koleżanko włochata! Quote
klaudiaaa Posted November 10, 2009 Author Posted November 10, 2009 Sara ma się wspaniale. Chyba uświadomiła sobie co to łóżko :evil_lol:. W domu zostaje sama bez problemu. Unika mojej suczki jak ognia (chopciaż jest 2 razy mniejsza od niej) :eviltong: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Nie umiem inaczej nie wiem czemu:shake: ale jest link obok wiec moga klikac Quote
Cajus JB Posted November 10, 2009 Posted November 10, 2009 Do góry Sarciu Jan Grzegorczyk (J@sio) to zrób to jak radzi chyba lilk_a Naciśnij lewy klawisz myszki i przejedź po banerku aż się podświetli. Wtedy naciśnij Ctrl c . Potem przejdź do edycji sygnatury i jak będzie tam kursor naciśnij Ctrl v . Musi zadziałać. Quote
klaudiaaa Posted November 11, 2009 Author Posted November 11, 2009 Jeszcze nigdzie. Muszę się skontaktowac z pania która robiła poprzedniemu psu ogłoszenia. Ja w tym dobra nie jestem :roll: Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 Kto mi pomoze z ogloszeniami dla Sary, nie jestem w tym dobry:shake: Quote
dobermanica1987 Posted November 13, 2009 Posted November 13, 2009 ja tez jestem w tym kiepska :-( Quote
Cajus JB Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Ja też nie pomogę. Trzeba kogoś ściągnąć. Do góry Sarciu. Quote
zmierzchnica Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Przydałby się opis Sary. Mogę z tego stworzyć tekst do ogłoszeń, ale muszę mieć jakieś informacje, ponad to, co wiedzieliśmy już wcześniej. Jak się zachowuje w domu, czy zachowuje czystość, jak na spacerkach, jaka jest do dzieci/kotów/innych psów, dla jakiego właściciela będzie dobra, czy potrzebuje domu z ogrodem, czy nie boi się np klatki schodowej, czy umie zostawać sama... I tak dalej :) Skoro jest na DT to takie informacje łatwo uzyskać a będą na pewno przydatne przy ewentualnej chęci adopcji... Quote
klaudiaaa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 zmierzchnica napisał(a):Przydałby się opis Sary. Mogę z tego stworzyć tekst do ogłoszeń, ale muszę mieć jakieś informacje, ponad to, co wiedzieliśmy już wcześniej. Jak się zachowuje w domu, czy zachowuje czystość, jak na spacerkach, jaka jest do dzieci/kotów/innych psów, dla jakiego właściciela będzie dobra, czy potrzebuje domu z ogrodem, czy nie boi się np klatki schodowej, czy umie zostawać sama... I tak dalej :) Skoro jest na DT to takie informacje łatwo uzyskać a będą na pewno przydatne przy ewentualnej chęci adopcji... No to tak: w domu bezproblemowo, nie załatwia się, bardzo ładnie zostaje sama, na spacerkach uczy się chodzić przy nodze (bardzo dobrze jej idzie), dom z ogródkiem? nie koniecznie, hmm.. jaki właściciel.. może by to starszy człowiek, który ja pokocha, ona nie potrzebuje więcej niż miłosci miski z jedzeniem i kawałka kocyka do spania. Długich spacerów nie potrzebuje (nawet nie jest to zalecane przez weterynarza). Jak będa jakies pytania to prosze pisać ;) Quote
zmierzchnica Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 Super :p A jaka jest do dzieci, psów, kotów? Postaram się wieczorem zrobić jej choć trochę nowych ogłoszeń. Jak ktoś ma czas to tutaj jest spis stron z ogłoszeniami: http://www.dogomania.pl/forum/f28/spis-stron-ogloszeniowych-post-1-2-a-122313/ Quote
klaudiaaa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 Na koty nie reauje, psów sie boi (wiekszości) do dzieci nie mam pojęcia (nie ma styczności z dziećmi) Quote
__Lara Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 klaudiaaa napisał(a):Na koty nie reauje, psów sie boi (wiekszości) do dzieci nie mam pojęcia (nie ma styczności z dziećmi) Kurde, mamy namiary na jedną starszą Panią, 75 lat, która chce psa, dom sprawdzony, ale ona uparta na młodego psa :shake: może ją przekonać? klaudiaaa, chcesz telefon? Quote
klaudiaaa Posted November 14, 2009 Author Posted November 14, 2009 pewnie, jak ja jej argumentami sypne :eviltong: warto spróbować Lara, pisze an PW ;) Quote
amikat Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 To ja też podnoszę .Sara - pokaż sie światu! Quote
zmierzchnica Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 __Lara napisał(a):Kurde, mamy namiary na jedną starszą Panią, 75 lat, która chce psa, dom sprawdzony, ale ona uparta na młodego psa :shake: może ją przekonać? klaudiaaa, chcesz telefon? Kurczę, to byłby dla Sary idealny dom... Może się uda? :roll: Dziś wieczorem postaram się choć trochę zrobić ogłoszeń, najgorzej zawsze z napisaniem jakiegoś logicznego tekstu ;) Quote
Jan Grzegorczyk (J@sio) Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Tekstem możemy zająć się my. Usiądziemy z Klaudia i coś wymyślimy, nie ma problemu. A co się wgl powinno znaleźć w takim ogłoszeniu? Quote
Recommended Posts