Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I do góry Sarcia.

klaudiaaa ma podlinkowany banerek

Jan Grzegorczyk (J@sio) przykro mi ale nie. Otwórz wątek Sary i skopiuj adres.Otwórz edycje swojej sygnatury. Zaznacz banerek i kliknij na niebieską kulę i wklej skopiowany adres. Zatwierdź sygnaturę. Musi działać.

Posted

Sara ma się wspaniale. Chyba uświadomiła sobie co to łóżko :evil_lol:. W domu zostaje sama bez problemu. Unika mojej suczki jak ognia (chopciaż jest 2 razy mniejsza od niej) :eviltong:

Posted

Przydałby się opis Sary. Mogę z tego stworzyć tekst do ogłoszeń, ale muszę mieć jakieś informacje, ponad to, co wiedzieliśmy już wcześniej. Jak się zachowuje w domu, czy zachowuje czystość, jak na spacerkach, jaka jest do dzieci/kotów/innych psów, dla jakiego właściciela będzie dobra, czy potrzebuje domu z ogrodem, czy nie boi się np klatki schodowej, czy umie zostawać sama... I tak dalej :) Skoro jest na DT to takie informacje łatwo uzyskać a będą na pewno przydatne przy ewentualnej chęci adopcji...

Posted

zmierzchnica napisał(a):
Przydałby się opis Sary. Mogę z tego stworzyć tekst do ogłoszeń, ale muszę mieć jakieś informacje, ponad to, co wiedzieliśmy już wcześniej. Jak się zachowuje w domu, czy zachowuje czystość, jak na spacerkach, jaka jest do dzieci/kotów/innych psów, dla jakiego właściciela będzie dobra, czy potrzebuje domu z ogrodem, czy nie boi się np klatki schodowej, czy umie zostawać sama... I tak dalej :) Skoro jest na DT to takie informacje łatwo uzyskać a będą na pewno przydatne przy ewentualnej chęci adopcji...

No to tak: w domu bezproblemowo, nie załatwia się, bardzo ładnie zostaje sama, na spacerkach uczy się chodzić przy nodze (bardzo dobrze jej idzie), dom z ogródkiem? nie koniecznie, hmm.. jaki właściciel.. może by to starszy człowiek, który ja pokocha, ona nie potrzebuje więcej niż miłosci miski z jedzeniem i kawałka kocyka do spania. Długich spacerów nie potrzebuje (nawet nie jest to zalecane przez weterynarza). Jak będa jakies pytania to prosze pisać ;)

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Na koty nie reauje, psów sie boi (wiekszości) do dzieci nie mam pojęcia (nie ma styczności z dziećmi)

Kurde, mamy namiary na jedną starszą Panią, 75 lat, która chce psa, dom sprawdzony, ale ona uparta na młodego psa :shake: może ją przekonać? klaudiaaa, chcesz telefon?

Posted

__Lara napisał(a):
Kurde, mamy namiary na jedną starszą Panią, 75 lat, która chce psa, dom sprawdzony, ale ona uparta na młodego psa :shake: może ją przekonać? klaudiaaa, chcesz telefon?

Kurczę, to byłby dla Sary idealny dom... Może się uda? :roll: Dziś wieczorem postaram się choć trochę zrobić ogłoszeń, najgorzej zawsze z napisaniem jakiegoś logicznego tekstu ;)