Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 109
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

JOMA powiem tak: Dzwoniła Pani o Sare jutro- pojutrze przyjedzie ją zobaczyć(ma malutkie dzieci i musi zobaczyc co i jak). Jeżeli pani się na nią nie zdecyduje to Sara na pewno jest w Silesii. Tata rozmawiał z weterynarzem i nie miał nic przeciwko.

Posted

JOMA napisał(a):
No łóżko mogę zrozumieć ale to głaskanie ?! - to po co tej pani pies ?
- czekamy na Sarcię w Silesii .

No właśnie. Po co jej pies? Równie dobrze może mieć chomika, chomika nie trzeba głaskać, powiedzmy, jeśli nie chce się go oswajać.

Posted

widze ze duzo sie dzieje kolo Sary:-)mi dopiero dzis udalo sie zalogowac na dogomani:-/czytam i czytam Sarka jest po sterylce ... super jest zainteresowanie nia ...:-)nie oddawajcie jej tej kobiecie ktora nie ma zamiaru jej glaskac ...Sarka potrzebuje milosci:-)mam nadzieje ze sie z nia zobacze na akcji w scc

Posted

dobermanica1987 napisał(a):
widze ze duzo sie dzieje kolo Sary:-)mi dopiero dzis udalo sie zalogowac na dogomani:-/czytam i czytam Sarka jest po sterylce ... super jest zainteresowanie nia ...:-)nie oddawajcie jej tej kobiecie ktora nie ma zamiaru jej glaskac ...Sarka potrzebuje milosci:-)mam nadzieje ze sie z nia zobacze na akcji w scc

Monia no coś Ty, w zyciu bym jej tam nie dała. Chyba bym sobie tego nie wybaczyła :P.
Zobaczymy może ta pani z dziecmi będzie ją chciała ;]

No nie wiem nie wiem, czy się z nią zobaczysz, bo jeżeli Pani się zdecyduje tow poniedziałek jedzie do domu i nie ma sensu z nia przyjeżdzać.

Posted

Sara ma dom <jupi>
Chłopak w Sarze zakochany, już wiadomo że będzie z nim spała :loveu:
Ogólnie Panstwo super. Przyjechali do nas zobaczyc Sare i zadecydowali że ją chcą. Pierwsze co wyskoczyliśmy z niezapowiedziana wizytą. Pojechaliśmy, fajna okolica, duże pola, łąki.

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Sara ma dom <jupi>
Ogólnie Panstwo super. Przyjechali do nas zobaczyc Sare i zadecydowali że ją chcą. Pierwsze co wyskoczyliśmy z niezapowiedziana wizytą. Pojechaliśmy, fajna okolica, duże pola, łąki.

super :D :D Wam to szybko idą te adopcje :D :D :D

Posted

klaudiaaa napisał(a):
Sara ma dom <jupi>

Jestem w szoku! GRATULUJE! Alez się ciesze! To ściągam Sarcie z fundacyjnej ;]
ALE WIADOMOŚC!

Posted

Jan Grzegorczyk (J@sio) napisał(a):
Po sterylce juz czuje sie dobrze, w pierwsza noc po sterylce pol domu nam pobrudzila ale teraz jest juz spoko wrocila do normy zachowuje sie normalnie :-)

To dobrze :) Super, że trafiła na was i na swój domek! :]