Becia66 Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Andzike napisał(a):A gdzie pełne oczekiwania dopytywanie "Gdzie Balbina???" ;) Gdzie Balbina ? Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Becia66 napisał(a):Gdzie Balbina ? Nooo :) Przynajmniej Ty się zainteresowałaś :) Balbina grzeczniutko jedzie. Przez zaspy i koleiny i w śniegu... A my się tu już doczekać nie możemy :) Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Ja też się doczekac nie mogę. Relacji z przybycia Balbiny. Quote
UMilki Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A mi teraz dziwnie. Bo z jednej strony jestem szczęśliwa, że Balbina zaczyna nową przygodę, ale i smutno, bo już jej nie usłyszę, nie zobaczę jak śmiesznie do mnie biegnie ta tych krzywych łapkach. Eh życie... Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Będę wrzucać filmiki z Balbiną, obiecuję. Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 No szybciej tą Balbinę turlać do Andzike! Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):No szybciej tą Balbinę turlać do Andzike! Sąąąąąąą!!!! Idę na dół przedstawić Biszkoptowi Balbinę na neutralnym terenie :D Odezwę się później :D Quote
kajkoowa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Andzike napisał(a):Sąąąąąąą!!!! Idę na dół przedstawić Biszkoptowi Balbinę na neutralnym terenie :D Odezwę się później :D Czekamy z niecierpliwością! Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 A tytuł wątku nadal nie zmieniony... nawet Florentynce REZERWACJA nie napisały. A prosiła. Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):A tytuł wątku nadal nie zmieniony... nawet Florentynce REZERWACJA nie napisały. A prosiła. Spokojnie, dojedzie gdzie trzeba to zmienią. Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Dzika_Figa napisał(a):Już godzina minęła... Daj spokój, mamanabanki się przez śniegi i zaspy przebijały z Balbiną, a Ty chcesz, żeby Andzike tak od razu ich za drzwi i do kompa, pisać jaka Balbina cudna? Quote
Dzika_Figa Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 no nie, ja im niczego nie żałuję. Tylko że po kolejnym kieliszku herbaty mamanabanki mogą być na bani a Andzike może już nie być w stanie pisać jaka Balbina cudna... Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Dzika_Figa']no nie, ja im niczego nie żałuję. Tylko że po kolejnym kieliszku herbaty mamanabanki mogą być na bani a Andzike może już nie być w stanie pisać jaka Balbina cudna... mam Balbinę!!! Jest cudna, boska i rozkoszna na tych swoich krzywych łapkach :) slodka, megapozytywna, szybko ogarnęła gdzie jest micha (niestety, tylko z wodą...:( ) Mamanabanki po kieliszku herbaty wracają zmienić tytuł wątku a Balbina... śpi i chrapie, jak nie przymierzając Nelka... !!!! na posłanku :( (wrzucilam jej szanowne 16kg na narożnik, ale chyba jej za ciasno było...). Burak Biszkopt nie zachowywal się skandalicznie jak na niego ;) trochę poburczał, ale ogólnie luuuz. Florentynka, farciara z Ciebie, wiesz??? Będziesz miała cudowną parówkę... Dziewczyna zmęczona dzisiejszymi przeżyciami pochrapuje, ale zanim poszla spać zrobiłam jej fotkę ;) Jutro uskuteczniam "domową awarię" ;) więc porobię jej rano inne fotki ;) Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Śliczności moje! Andzike, ja się jutro telefonicznie odezwę jak się doturlamy do Warszawy i zobaczymy co dalej. Śpijcie dobrze wszyscy! Quote
majuska Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 [quote name='Florentynka']Ja wiem. Biszkopt wpadnie w histerię/depresję z powodu braku Tej Która Rzuca Kość. Andzike trza bedzie nicka zmieniać chyba:evil_lol: Balbiśka taka bidunia, tyle przezyć, na pewno się stresuje, gdzie ja wiozą:roll: Oj jakby ona wiedziała ....:lol::lol: Brokuły, wózek z kamieniami.....masaż brzuszka, sok malinowy:evil_lol::evil_lol: Będę wrzucać filmiki z Balbiną, obiecuję. a z orzeszkami nie wrzucałaś:mad::mad::shake::eviltong: Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Wrzucałam przecież, chyba ze dwa są na watkach, trza pokopać. Potem Dorota pożyczyła mój gupi aparat, a ten niegłupi nie robi filmów, a głupi jest u Doroty nadal, ale zwindykuję, bo już sobie kupiła niegłupi. Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Balbinka jest czujna ;) jak tylko wstałam, podniosła się na tych swoich koślawych lapkach z przydlugimi pazurkami i powędrowała za mną do kuchni. Jak zobaczył to Biszkopt to oczywiście stwierdził, że na pewno coś do jedzenia daję i idzie z nami. Jak zobaczyła to Nelka to kontrolnie postanowila sprawdzić co te dwie obce paskudy robią z jej panią :) No to cała trójka dostała po malutkim psim ciasteczku ;) ale takim naprawdę tyci, tyci ;) Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Przydługie pazurki? Ach, jak dobrze że nabyłam maszynę do manicure! Quote
Florentynka Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Jaki tam END - teraz się zacznie dopiero! Quote
Andzike Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Florentynka napisał(a):Przydługie pazurki? Ach, jak dobrze że nabyłam maszynę do manicure! No to super, bo ma zdecydowanie za długie, trochę ciężko jej się chodzi :( Qrde jaki to jest przekomiczny psiak :D :D :D Nie mogę się na nią napatrzeć ;) Quote
mamanabank Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 No i my jesteśmy :-) 6h jazdy, wyobrażacie sobie??? Ciężko było się z Balbiną rozstać, oj ciężko... Dobrze Florentynko, że jedzie do Ciebie, a tytuł już zmieniam, nie zauwazyłam wczesniejszej prośby. Gdy tylko Balbina wsiadła do naszego samochodu i ruszyliśmy, zadzwoniła Ola: "Mamo, może Ci być bardzo smutno, tylko proszę nie płacz i nie krzycz..." I już wiedziałam co się stało... Moja Balbina z gęsiej wydmuszki spadła, bez niczyjej pomocy (osunęło się na nią drewniane anielskie skrzydło, stare jak świat) tak po prostu, spadła i roztrzaskała się w drobny mak! Jestem załamana... Quote
Recommended Posts