Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.3k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Becia66 napisał(a):
Gdzie Balbina ?

Nooo :) Przynajmniej Ty się zainteresowałaś :)
Balbina grzeczniutko jedzie. Przez zaspy i koleiny i w śniegu... A my się tu już doczekać nie możemy :)

Posted

A mi teraz dziwnie. Bo z jednej strony jestem szczęśliwa, że Balbina zaczyna nową przygodę, ale i smutno, bo już jej nie usłyszę, nie zobaczę jak śmiesznie do mnie biegnie ta tych krzywych łapkach. Eh życie...

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
No szybciej tą Balbinę turlać do Andzike!

Sąąąąąąą!!!! Idę na dół przedstawić Biszkoptowi Balbinę na neutralnym terenie :D Odezwę się później :D

Posted

Dzika_Figa napisał(a):
Już godzina minęła...

Daj spokój, mamanabanki się przez śniegi i zaspy przebijały z Balbiną, a Ty chcesz, żeby Andzike tak od razu ich za drzwi i do kompa, pisać jaka Balbina cudna?

Posted

[quote name='Dzika_Figa']no nie, ja im niczego nie żałuję. Tylko że po kolejnym kieliszku herbaty mamanabanki mogą być na bani a Andzike może już nie być w stanie pisać jaka Balbina cudna...

mam Balbinę!!! Jest cudna, boska i rozkoszna na tych swoich krzywych łapkach :) slodka, megapozytywna, szybko ogarnęła gdzie jest micha (niestety, tylko z wodą...:( )
Mamanabanki po kieliszku herbaty wracają zmienić tytuł wątku a Balbina... śpi i chrapie, jak nie przymierzając Nelka... !!!! na posłanku :( (wrzucilam jej szanowne 16kg na narożnik, ale chyba jej za ciasno było...).
Burak Biszkopt nie zachowywal się skandalicznie jak na niego ;) trochę poburczał, ale ogólnie luuuz.
Florentynka, farciara z Ciebie, wiesz??? Będziesz miała cudowną parówkę...
Dziewczyna zmęczona dzisiejszymi przeżyciami pochrapuje, ale zanim poszla spać zrobiłam jej fotkę ;)

Jutro uskuteczniam "domową awarię" ;) więc porobię jej rano inne fotki ;)

Posted

[quote name='Florentynka']Ja wiem. Biszkopt wpadnie w histerię/depresję z powodu braku Tej Która Rzuca Kość.

Andzike trza bedzie nicka zmieniać chyba:evil_lol:

Balbiśka taka bidunia, tyle przezyć, na pewno się stresuje, gdzie ja wiozą:roll:
Oj jakby ona wiedziała ....:lol::lol:
Brokuły, wózek z kamieniami.....masaż brzuszka, sok malinowy:evil_lol::evil_lol:

Będę wrzucać filmiki z Balbiną, obiecuję.

a z orzeszkami nie wrzucałaś:mad::mad::shake::eviltong:

Posted

Wrzucałam przecież, chyba ze dwa są na watkach, trza pokopać. Potem Dorota pożyczyła mój gupi aparat, a ten niegłupi nie robi filmów, a głupi jest u Doroty nadal, ale zwindykuję, bo już sobie kupiła niegłupi.

Posted

Balbinka jest czujna ;) jak tylko wstałam, podniosła się na tych swoich koślawych lapkach z przydlugimi pazurkami i powędrowała za mną do kuchni. Jak zobaczył to Biszkopt to oczywiście stwierdził, że na pewno coś do jedzenia daję i idzie z nami. Jak zobaczyła to Nelka to kontrolnie postanowila sprawdzić co te dwie obce paskudy robią z jej panią :)
No to cała trójka dostała po malutkim psim ciasteczku ;) ale takim naprawdę tyci, tyci ;)

Posted

Florentynka napisał(a):
Przydługie pazurki? Ach, jak dobrze że nabyłam maszynę do manicure!

No to super, bo ma zdecydowanie za długie, trochę ciężko jej się chodzi :(
Qrde jaki to jest przekomiczny psiak :D :D :D Nie mogę się na nią napatrzeć ;)

Posted

No i my jesteśmy :-) 6h jazdy, wyobrażacie sobie???

Ciężko było się z Balbiną rozstać, oj ciężko... Dobrze Florentynko, że jedzie do Ciebie, a tytuł już zmieniam, nie zauwazyłam wczesniejszej prośby.

Gdy tylko Balbina wsiadła do naszego samochodu i ruszyliśmy, zadzwoniła Ola: "Mamo, może Ci być bardzo smutno, tylko proszę nie płacz i nie krzycz..." I już wiedziałam co się stało... Moja Balbina z gęsiej wydmuszki spadła, bez niczyjej pomocy (osunęło się na nią drewniane anielskie skrzydło, stare jak świat) tak po prostu, spadła i roztrzaskała się w drobny mak! Jestem załamana...